13 Mayıs 2014, Salı 18:19:17

THY TEKNİK'TE WEBO'YLA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Fenerbahçe'nin 2013-14 sezonunu Nisan ayında şampiyon kapatmasının ardından şampiyonluk kutlamaları çeşitli yerlerde devam ederken, bugün THY Teknik binasında da bir kutlama düzenlendi. Kutlamaya Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Pierre Webo katıldı.
  • Hele bugun butun Turkiye de yas ilan edilmis ve hepimizin yuregi aciyor icimiz yaniyorken, bir akli fikri fenerin elinde bir tomar kutlamaya katilim sertifikasiyla dolasip millete adlarina duzenlenmis sertifikalarini dagittigini gordukten sonra bir fenerli olarak utandim. Bu kadarda olmaz. Gormemisligin gosterisin abartinin bu kadarina da pes yahu dedim. Bari altin yaldizli cerceveyle dagitsaydiniz sertifikalari. Dile de getirdim zaten. Ama ses cikmadi.
  • THY TEKNİK AŞ'de çalışmakda olan sayın üst yöneticiler birilerinin baskısı ile ABD'den getirilerek DOKUNMAZLIK KALAKANI ile korumaya alınan (MGD) ile birlikde çalışmak sizleri rahatsız ediyormu? Çıkar ilişkileri ile anılan bu kişiyi korumaya devam edecekmisiniz.
  • kıskananlar çatlasın :)
  • HABOM SAW a da bekleriz böyle bir organizasyon...
  • Ülkemizde;ulusal yas ilan edildi;indirin hangardaki bayrağı ve yerine TÜRK bayrağı asalım...ve altınada ACIMIZ BÜYÜK,HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN yazalım..
  • Teknik aş nasıl çalışabilirim taşeron firmada işci olarak takımhanede
  • yaka kartları yelek giyme zorunluluğu? biz yapsak hemen uyarı kınama verirler anaokulu çocuğu gibi ivedilikle savunmanızı yollayın derler...ya he he neyse diğer habere geçelim.bana ne bana ne:(( söylemezsem çatlarım:((
  • Bu resimde şirkette çalışan ve çalışmayanlar çok net belli oluyor. .. ..
  • çek çeek apaydınlık çekk !!!
  • Bunlar aydinlarin adamlaridir kwsin

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş'de Fenerbahçe'nin bu sezonu şampiyon kapatmasının ardından kutlama yapıldı.

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Pierre Webo'nun katılımıyla THY Teknik hangarında gerçekleşen törende, hangar binası sarı lacivert bayraklarla süslendi.

Kutlamada kısa bir konuşma yapan Webo'ya THY Teknik Fenerbahçeliler grubu tarafından maket uçak takdim edildi. Konuşmaların ardından Fenerbahçe amblemli pasta kesilerek yıldız futbolcuyla şampiyonluk selfie pozu verildi.

























THY TEKNİK'TE WEBO'YLA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hele bugun butun Turkiye de yas ilan edilmis ve hepimizin yuregi aciyor icimiz yaniyorken, bir akli fikri fenerin elinde bir tomar kutlamaya katilim sertifikasiyla dolasip millete adlarina duzenlenmis sertifikalarini dagittigini gordukten sonra bir fenerli olarak utandim. Bu kadarda olmaz. Gormemisligin gosterisin abartinin bu kadarina da pes yahu dedim. Bari altin yaldizli cerceveyle dagitsaydiniz sertifikalari. Dile de getirdim zaten. Ama ses cikmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatten haberı yok ~ 10 yıl önce
saf adam somadakı olay 1500 de oldu.. bu kutlama ıse ben 1430 da sırkete geldıgımde baslamıstı.
OS ~ 10 yıl önce
THY TEKNİK AŞ'de çalışmakda olan sayın üst yöneticiler birilerinin baskısı ile ABD'den getirilerek DOKUNMAZLIK KALAKANI ile korumaya alınan (MGD) ile birlikde çalışmak sizleri rahatsız ediyormu? Çıkar ilişkileri ile anılan bu kişiyi korumaya devam edecekmisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
kıskananlar çatlasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM? ~ 10 yıl önce
HABOM SAW a da bekleriz böyle bir organizasyon...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
webo ~ 10 yıl önce
webo haboma gitmem demiş.
ARKADAŞLAR.. ~ 10 yıl önce
Ülkemizde;ulusal yas ilan edildi;indirin hangardaki bayrağı ve yerine TÜRK bayrağı asalım...ve altınada ACIMIZ BÜYÜK,HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN yazalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Teknik aş nasıl çalışabilirim taşeron firmada işci olarak takımhanede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............... ~ 10 yıl önce
yaka kartları yelek giyme zorunluluğu? biz yapsak hemen uyarı kınama verirler anaokulu çocuğu gibi ivedilikle savunmanızı yollayın derler...ya he he neyse diğer habere geçelim.bana ne bana ne:(( söylemezsem çatlarım:((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu resimde şirkette çalışan ve çalışmayanlar çok net belli oluyor. .. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeeekmeea ~ 10 yıl önce
çek çeek apaydınlık çekk !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunlar aydinlarin adamlaridir kwsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000