04 Mart 2020, Çarşamba 21:09:42

THY Teknik'te Hüseyin Sağlam emekli oldu

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Sağlam emekli oldu.
  • Hüseyin bey,mailinize ulaşamam, telefonunuzu da bilmiyorum.onun için burdan yazma durumu hasıl oldu. emekliliğiniz gönlünüzce olsun..saglık öncelikle,mutlu günler dilerim.hakkınızda hayırlısı olmuş.niyemi hayat yeni başlıyor..:))yaşayalım gülelim,programsız..torun sevelim.eşimize ayıramadığımız zamanı ayıralım..adınıza sevindim.. Herkesin ist1 de ismini bilirdiniz.hararetli konuşurken arkadaşlarla yoldan yürürken aniden kolumdan tutar bi selam yokmu erol derdiniz.Ne müdürümdünüz ne başkanım..niye beni biliyordunuz veya bütün çalışanları tek tek.bu sizin bir insansı özelliğinizdi.. Elinizden voleybol 1.liğinde kaptan olarak kupa aldım. personel yemekhanesinde görmek sizi bizim için büyük mutluluktu. yöneticiliginizi bilmek için aynı masada oturmak lazım.alt düzeyden bilmeden ahkam kesenleri esefle kınıyorum.. olay,sizin emekliliğiniz ,sizin hayatınız.en güzel dileklerimle.2.hayatınız hayırlı ugurlu olsun..
  • Hüseyin bey , kendinize ve ailenize çok iyi bakın. Veda mailiniz çok içten ve çok duygusaldı. Bizden yanada hak var ise şayet helal olsun. Sizin kadar babacan bir yönetici görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsun herşeyin. Sizi çok seviyoruz. Her zaman gülen yüzünüz daim olsun. saygılar Selamlar :)
  • Hüseyin bey ; gördüğüm en güler yüzlü içten babacan ve asla tepeden bakmayan bir kişilikti. Yolu açık olsun. Değerli yöneticimize herşeyin hayırlısını diliyorum. Sevgiler Selamlar Hüseyin Bey .Kendinize ve Ailenize çok iyi bakınız. :)
  • Yolunuz açık olsun Hüseyin bey. Yeriniz doldurulamaz. İlk duyduğum da Hüseyin bey gini iyi bir yöneticinin artık olmiyacagina çok üzüldüm. Rabbim yolunuzu açık etsin. Hakkinda büyüklerimden hep güzel şeyler duydum ve yakin arkadaşlarımın dertlerini dertlenip çözdüğünü de şahit oldum.
  • Sevgili Hüseyin Bey Yeni yaşamınızda daha güzel, daha sağlıklı, daha mutlu, daha üretken günler sizin olsun. Sevimli torunlarınızla hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Emekliliğiniz güzel bir başlangıç olsun. Sevgiler, saygılar
  • koskoca 32 yıl = 0 (kişilik olarak iyi insan)
  • İnsanlara guven veren tebbesumu ve iyi niyetli duruşu ile hafızalarda kalacak çok tecrübeli ve değerli bir yönetici olarak yaad edilecektir. Kendi tabiriyle paraşütle değil emek ve gayretle sirketin en üst kademelerine gelmiş bı Kariyer örneğiydi.. yeni kibirli ve ukela zihniyettekilerin arasında yokluğu çok hissedilecek..
  • Hatırladığım, biliyorum ama elimden bir şey gelmez derdi.
  • Yolunuz açık olsun
  • Suya sabuna dokunmayan etkisiz bir eleman idi. Gidişi bile etkisiz oldu.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Sağlam emekli oldu.

THY Teknik AŞ'de 1987 yılından bu yana görev yapan Sağlam, mesai arkadaşlarına özel bir açıklama ile emekliye ayrıldığını duyurdu. 

Hüseyin Sağlam, 32 yıllık THY serüvenine veda ederken tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
 

THY Teknik'te Hüseyin Sağlam emekli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

erol 1990 ~ 4 yıl önce
Hüseyin bey,mailinize ulaşamam, telefonunuzu da bilmiyorum.onun için burdan yazma durumu hasıl oldu. emekliliğiniz gönlünüzce olsun..saglık öncelikle,mutlu günler dilerim.hakkınızda hayırlısı olmuş.niyemi hayat yeni başlıyor..:))yaşayalım gülelim,programsız..torun sevelim.eşimize ayıramadığımız zamanı ayıralım..adınıza sevindim.. Herkesin ist1 de ismini bilirdiniz.hararetli konuşurken arkadaşlarla yoldan yürürken aniden kolumdan tutar bi selam yokmu erol derdiniz.Ne müdürümdünüz ne başkanım..niye beni biliyordunuz veya bütün çalışanları tek tek.bu sizin bir insansı özelliğinizdi.. Elinizden voleybol 1.liğinde kaptan olarak kupa aldım. personel yemekhanesinde görmek sizi bizim için büyük mutluluktu. yöneticiliginizi bilmek için aynı masada oturmak lazım.alt düzeyden bilmeden ahkam kesenleri esefle kınıyorum.. olay,sizin emekliliğiniz ,sizin hayatınız.en güzel dileklerimle.2.hayatınız hayırlı ugurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m.erd ~ 4 yıl önce
Hüseyin bey , kendinize ve ailenize çok iyi bakın. Veda mailiniz çok içten ve çok duygusaldı. Bizden yanada hak var ise şayet helal olsun. Sizin kadar babacan bir yönetici görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsun herşeyin. Sizi çok seviyoruz. Her zaman gülen yüzünüz daim olsun. saygılar Selamlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
me ~ 4 yıl önce
Hüseyin bey ; gördüğüm en güler yüzlü içten babacan ve asla tepeden bakmayan bir kişilikti. Yolu açık olsun. Değerli yöneticimize herşeyin hayırlısını diliyorum. Sevgiler Selamlar Hüseyin Bey .Kendinize ve Ailenize çok iyi bakınız. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1 C/S ~ 4 yıl önce
Yolunuz açık olsun Hüseyin bey. Yeriniz doldurulamaz. İlk duyduğum da Hüseyin bey gini iyi bir yöneticinin artık olmiyacagina çok üzüldüm. Rabbim yolunuzu açık etsin. Hakkinda büyüklerimden hep güzel şeyler duydum ve yakin arkadaşlarımın dertlerini dertlenip çözdüğünü de şahit oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B2 ~ 4 yıl önce
Sevgili Hüseyin Bey Yeni yaşamınızda daha güzel, daha sağlıklı, daha mutlu, daha üretken günler sizin olsun. Sevimli torunlarınızla hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Emekliliğiniz güzel bir başlangıç olsun. Sevgiler, saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0 ~ 4 yıl önce
koskoca 32 yıl = 0 (kişilik olarak iyi insan)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefaa ~ 4 yıl önce
İnsanlara guven veren tebbesumu ve iyi niyetli duruşu ile hafızalarda kalacak çok tecrübeli ve değerli bir yönetici olarak yaad edilecektir. Kendi tabiriyle paraşütle değil emek ve gayretle sirketin en üst kademelerine gelmiş bı Kariyer örneğiydi.. yeni kibirli ve ukela zihniyettekilerin arasında yokluğu çok hissedilecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ucak teknisyeni ~ 4 yıl önce
Hatırladığım, biliyorum ama elimden bir şey gelmez derdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Woooww ~ 4 yıl önce
Hahahahahahh. Çok iyisin kral. Elinden bişey gelmeyen genel müdür yardımcısı :)))))
Kargocu ~ 4 yıl önce
Yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Civa ~ 4 yıl önce
Suya sabuna dokunmayan etkisiz bir eleman idi. Gidişi bile etkisiz oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000