10 Mart 2009, Salı 13:53:56

THY TEKNİK'TE FLAŞ GELİŞME

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de çok önemli bir gelişme yaşandı... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü'nden gelen yazı ile THY Teknik ikiye bölündü...
  • thy yi bu duruma getirenler ve buna alkış tutanlar için eşi bulunmaz güzellikte bir rezilliktir bakanlığın aldığı karar.
  • ben işim gereği uçaktaki hafif hasarları prosedür gereği gideriyorum ve aprona gidiyorum.yaptığım işte de talaş kaldırıyorum.şimdi benim durumum ne olacak.saçmalıkta son nokta.
  • THY Genel müdürlükte çalışanlarıda Türk ulaşım senndikasına bağlarlar ve ülkenin en güçlü sendikasınıda bu şekilde bitirirler sendikasına sahip çıkamayanlar işlerine nasıl sahip çıkacaklar acaba
  • ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIGI.BENCE BUNDAN SONRA SOSYAL GÜVENSİZ ÇALIŞTIRMA BAKANLIGI OLARAK TAM ADINI ALABİLİR
  • Lisanların düşürülmesine yönelik olacaktır, bekleyip göreceğiz.
  • Bu mantıkla düşünürsek Thy Teknik Eğitim:Eğitim-Sen, Motor Revizyon-Kompozit Atölyeleri-Yer Techizat v.s.: Çelik-iş, Uçak Bakım Atölyeleri: Hava-iş sendikasına bağlanacak.....Mühendislik -Bürolar-İnsan kaynakları-Üretim Planlama bu gibi birimlerin ne iş yaptığı tam tesbit edilemedi, araştırılıyor. Çalışma bakanlığından rapor istenecek.... Gülelim ağlanacak halimize....
  • Tekniğin 2/3 ünü Hava-İş sendikası elinden kurtardık. TGS kurulunca yer işletmeyi de Hava-İş den kurtaracağız. Kalanlara da (Kokpit ve Kabin) bir çözüm arıyoruz zaten. Yaşasın sendikasızlık.
  • Demokrasi insanların ihtiyacı olduğunda havarisi kesildikleri bir sistem değildir.kontrolü ele geçirdiklerindede insanların hak ve hürriyetlerine demokrakit mücadele alanlarına insafsızca saldırmakta değildir.havacılıkta uçak üzerinde yapacağınız her tür değişiklik modifikasyon bakım arıza giderme vs uluslar arası kurallar gereği referansa bağlı kalifiye insanların yapacağı bir sektördür.sen kafana göre bir kompanent üretip uçağa takamazsın.demirle çelikle çomakla alakası yok bu işin.Ey çalışma ve sosyal güvenlık bakanlığı genel müdürlüğü sen 2006 da iş kolu yetkisini Hava iş'e verirken neyi baz aldında bu gün çelik işe verdiğin yetkide neyi baz alıyorsun.kendinle çelişmiyormu tezat düşmüyormusun?verdiğin kararın hakkaniyetine kim inanır?
  • Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün verdiği lisanslarla havacılık değilde METAL işi yapılması oldukça ilginç olsa gerek. Bu raporu verenlerin karşısında saygıyla eğiliyorum.
  • Davalar bir ileri- bir geri gider ve bu iş 1, 1.5 yıldan önce bitmez...Maksat hasıl olmuştur...

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş.'de işkolları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından ikiye ayrıldı. Buna göre THY Teknik A.Ş. çalışanları bundan böyle sadece Hava-İş tarafından temsil edilmeyecek.

İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından sendikalara gönderilen o belgeler:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik

©AirportHaber.com

THY TEKNİK'TE FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
thy yi bu duruma getirenler ve buna alkış tutanlar için eşi bulunmaz güzellikte bir rezilliktir bakanlığın aldığı karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben işim gereği uçaktaki hafif hasarları prosedür gereği gideriyorum ve aprona gidiyorum.yaptığım işte de talaş kaldırıyorum.şimdi benim durumum ne olacak.saçmalıkta son nokta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY Genel müdürlükte çalışanlarıda Türk ulaşım senndikasına bağlarlar ve ülkenin en güçlü sendikasınıda bu şekilde bitirirler sendikasına sahip çıkamayanlar işlerine nasıl sahip çıkacaklar acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIGI.BENCE BUNDAN SONRA SOSYAL GÜVENSİZ ÇALIŞTIRMA BAKANLIGI OLARAK TAM ADINI ALABİLİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lisanların düşürülmesine yönelik olacaktır, bekleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu mantıkla düşünürsek Thy Teknik Eğitim:Eğitim-Sen, Motor Revizyon-Kompozit Atölyeleri-Yer Techizat v.s.: Çelik-iş, Uçak Bakım Atölyeleri: Hava-iş sendikasına bağlanacak.....Mühendislik -Bürolar-İnsan kaynakları-Üretim Planlama bu gibi birimlerin ne iş yaptığı tam tesbit edilemedi, araştırılıyor. Çalışma bakanlığından rapor istenecek.... Gülelim ağlanacak halimize....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tekniğin 2/3 ünü Hava-İş sendikası elinden kurtardık. TGS kurulunca yer işletmeyi de Hava-İş den kurtaracağız. Kalanlara da (Kokpit ve Kabin) bir çözüm arıyoruz zaten. Yaşasın sendikasızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Demokrasi insanların ihtiyacı olduğunda havarisi kesildikleri bir sistem değildir.kontrolü ele geçirdiklerindede insanların hak ve hürriyetlerine demokrakit mücadele alanlarına insafsızca saldırmakta değildir.havacılıkta uçak üzerinde yapacağınız her tür değişiklik modifikasyon bakım arıza giderme vs uluslar arası kurallar gereği referansa bağlı kalifiye insanların yapacağı bir sektördür.sen kafana göre bir kompanent üretip uçağa takamazsın.demirle çelikle çomakla alakası yok bu işin.Ey çalışma ve sosyal güvenlık bakanlığı genel müdürlüğü sen 2006 da iş kolu yetkisini Hava iş'e verirken neyi baz aldında bu gün çelik işe verdiğin yetkide neyi baz alıyorsun.kendinle çelişmiyormu tezat düşmüyormusun?verdiğin kararın hakkaniyetine kim inanır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün verdiği lisanslarla havacılık değilde METAL işi yapılması oldukça ilginç olsa gerek. Bu raporu verenlerin karşısında saygıyla eğiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Davalar bir ileri- bir geri gider ve bu iş 1, 1.5 yıldan önce bitmez...Maksat hasıl olmuştur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000