01 Nisan 2016, Cuma 11:35:17

THY Teknik'e prim müjdesi

Türk Hava Yolları'nın çalışanlarına 5'er bin TL prim dağıtma kararı almasından sonra Teknik A.Ş'de büyük tepki oluştu. THY yönetimi tepkileri dikkate aldı ve teknik çalışanlarına jest yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
  • Arkadaş ben mühendisim de , iki vida sıkmak değil o iş... Yabancı ilanlara aç bak bakalım her yer Aircraft Maintenance Engineer arıyor.(Uçak teknisyeni) O saçma mantığa bakarsan Pilotlar kamyon şöförü,Hostesler hizmetçi,Mühendisler Copy pasteçi,öğretmenler 3 ay yatıyor, doktorlar para için adam kesiyor.Bunlar kıskanan, çekemeyen,cahil, adi insanların uydurmaları.Ancak Türkiyede olur. Avrupa'da her işe saygı duyulur.
  • Aslinda Teknige neden prim veriliyor diye soranlar hakli cunku isin is yuzunu bir turlu anlayamiyorlar. Thy ilan actiginda kac kisi basvuruyor, tgs ilan actiginda kac kisi basvuruyor, teknik ilan actiginda kac kisi basvuruyor ona bakmak lazim. Malesef ucaklari ucurmak icin gerekli olan yegane gerekli imzalardan biri olan yetkili teknisyenler teknigin actigi ilanlara basvurmuyorlar, bununla da kalmiyor teknigin elinde olan ve ihtiyaci karsilamayan sayidaki yetkili teknisyenler de istifa edip baska sirketlere kaciyor. E bu durumda kimin prim almasi gerektigi sanirim anlasilmistir.
  • iki vida sıktı diye uçakcı olanlara ne primi ya...
  • çalışma saatleide eşit olsun
  • Ya arkadaş benim anlamadığım neden üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz bize tgs yer hizmetlerini türkhavayolları kurmadımı şirketin sahibi siz değilmisiniz bize neden ikramiyeden pay veriyorsunuz bize neden pas uçak bileti veriyorsunuz yönetim thy.yönetim kurulu başkanı duy sesimizi bizlerde insan olduğumuzu hatırlatan bizde bilelim kimin işçisi olduğumuzu
  • alifiye elemanları giderken, yeterli C/S yokken SHGM nasıl uçuş izni veriyor
  • LİSANS + TİP + TEKNİK İNGİLİZCE = teknisyene hakettiği değer ?
  • Çelik is in ne bu paradan haberi var ne de THY den böyle bir talebi oldu. THY teknik in sözleşmesi çoktan bitti. İnsanlara umut verip dalga geçmeyin lütfen.
  • Bir çok arkadaşımın zoruna giden para değildir muhtemelen bizim A. O dan ayrı muamele görmemiz para değil eşitlik istiyoruz saiplendigimiz iş kimin thynin mi yoksa thy bizim sadece müşterimiz mi söyleyin bunu ona göre muamele yapalım paranız sizin olsun.
  • -Hepsi bu kadar mı kurban ? Benimki neden ötekilerden eksik ? -Onlar sendikalı.. -E bende Harranlıyam!

Türk Hava Yolları'nın çalışanlarına 5'er bin TL prim dağıtma kararı almasından sonra Teknik A.Ş'de büyük tepki oluştu. THY yönetimi tepkileri dikkate aldı ve teknik çalışanlarının talebini değerlendirmeye aldı.

THY'nin çalışanlarına 5'er bin TL prim dağıtması personeli sevindirirken Çelik İş Sendikası'nın temsil ettiği Teknik A.Ş çalışanları haksızlığa uğradıkarını öne sürerek kazan kaldırdı. Bir süre önce Teknik A.Ş ile Çelik İş  arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde teknik çalışanlarına 1000'er TL verilmesi kararı alınmıştı. Ancak  THY'nin çalışanlarına 5'er bin TL prim vermesi Teknik A.Ş çalışanlarını huzursuz etti. Teknik'teki rahatsızlığı THY yönetimine ileten Çelik İş Sendikası, çalışanlara bin TL'ye ek olarak 4'er bin TL daha verilmesi sözünü aldı. THY yönetiminin 4 Nisan'daki genel kuruldan sonra prim konusunda görüşebileceğini bildirdi.

©Airporthaber.com

THY Teknik'e prim müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

iki vida ~ 8 yıl önce
Arkadaş ben mühendisim de , iki vida sıkmak değil o iş... Yabancı ilanlara aç bak bakalım her yer Aircraft Maintenance Engineer arıyor.(Uçak teknisyeni) O saçma mantığa bakarsan Pilotlar kamyon şöförü,Hostesler hizmetçi,Mühendisler Copy pasteçi,öğretmenler 3 ay yatıyor, doktorlar para için adam kesiyor.Bunlar kıskanan, çekemeyen,cahil, adi insanların uydurmaları.Ancak Türkiyede olur. Avrupa'da her işe saygı duyulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b1/b2 ~ 8 yıl önce
Aslinda Teknige neden prim veriliyor diye soranlar hakli cunku isin is yuzunu bir turlu anlayamiyorlar. Thy ilan actiginda kac kisi basvuruyor, tgs ilan actiginda kac kisi basvuruyor, teknik ilan actiginda kac kisi basvuruyor ona bakmak lazim. Malesef ucaklari ucurmak icin gerekli olan yegane gerekli imzalardan biri olan yetkili teknisyenler teknigin actigi ilanlara basvurmuyorlar, bununla da kalmiyor teknigin elinde olan ve ihtiyaci karsilamayan sayidaki yetkili teknisyenler de istifa edip baska sirketlere kaciyor. E bu durumda kimin prim almasi gerektigi sanirim anlasilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakımsız bakımcı ~ 8 yıl önce
iki vida sıktı diye uçakcı olanlara ne primi ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel ~ 8 yıl önce
Çok Biliyorsan Gel İki Vidayı Sen sık tulum giyip yakın tankına gir tulum giyip boya sökücü at zımpara yap lastik değiştir ordan yazması kolay
saray saw ~ 8 yıl önce
çalışma saatleide eşit olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs yer hizmetleri çalışınları ~ 8 yıl önce
Ya arkadaş benim anlamadığım neden üvey evlat muamelesi yapıyorsunuz bize tgs yer hizmetlerini türkhavayolları kurmadımı şirketin sahibi siz değilmisiniz bize neden ikramiyeden pay veriyorsunuz bize neden pas uçak bileti veriyorsunuz yönetim thy.yönetim kurulu başkanı duy sesimizi bizlerde insan olduğumuzu hatırlatan bizde bilelim kimin işçisi olduğumuzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CS ~ 8 yıl önce
alifiye elemanları giderken, yeterli C/S yokken SHGM nasıl uçuş izni veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TECH ~ 8 yıl önce
LİSANS + TİP + TEKNİK İNGİLİZCE = teknisyene hakettiği değer ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 8 yıl önce
Çelik is in ne bu paradan haberi var ne de THY den böyle bir talebi oldu. THY teknik in sözleşmesi çoktan bitti. İnsanlara umut verip dalga geçmeyin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak Teknisyeni ~ 8 yıl önce
Bir çok arkadaşımın zoruna giden para değildir muhtemelen bizim A. O dan ayrı muamele görmemiz para değil eşitlik istiyoruz saiplendigimiz iş kimin thynin mi yoksa thy bizim sadece müşterimiz mi söyleyin bunu ona göre muamele yapalım paranız sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meslektaş ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim arkadaş çok doğru diyorsun. Eğer THY ye hizmet veriyorsak ona göre hizmet ederiz uçaklar rötara giriyor diye yırtınmayız canımızı apronda bırakmayız
Maraba ~ 8 yıl önce
-Hepsi bu kadar mı kurban ? Benimki neden ötekilerden eksik ? -Onlar sendikalı.. -E bende Harranlıyam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000