02 Eylül 2020, Çarşamba 17:42:35

THY Teknik ve Özçelik İş Sendikası anlaşamadı

Türk Hava Yolları Teknik AŞ ile Özçelik İş Sendikası arasında yapılan toplantıda anlaşma sağlanamadı.
  • Malesef hepimiz zor dönemden geçiyoruz. Thy teknik bizim ekmek kapimiz.Biz çalışanlar olarak fedakarlık yapacagız.tek şart bir protokol yapilip telafi edilmesi.ayrica TDP gurubuna %30 çok ağır kaçar.biz sendikamiza mutlaka geriye dönük ödeme yapilmasini içeren bir protokol yapilmasi gerektigini söyledik.onlarda bizim onayimiz olmadan asla hareket etmeyeceklerini söylediler.bu sefer şaşırt bizi öz-çelik iş.biz bu zor zamanda maaşlardan fedakarlik yapacagiz işverende şartlar düzelince ama toplu ama ay şeklinde ödeyecegine imza atsin.
  • kçö devam etmeli hem çalışan hem şirket menfaatine.
  • Zamanında imzalama dediğimizde imzalayan sendikadan mı bahsediyorsun hani bu tekniğin sendikası olan çelik-iş ? O kadar hangarda alkışladık tepki gösterdik onlardan mı bahsediyorsun.Geçmişi çabuk unutmuşsun.
  • Ne verdin ki ne istiyorsun eyyy işveren? %3 aldığım yerde %30 u asla kabul etmiyorum!!!! Mesaisini mühür basmak ile dolduran dinozorların hepsini emekli et yeterince kâr edeceksin zaten...
  • Çalışan ne zaman kazanmış şimdi kazanacak? Bu kadar atardan sonra inşallah debriyajsız R yapmazsın aman tadımız kaçmasın sendika bey
  • Şirketin sırtında kambur olan sadece mühür basıp maaş alan emekliliği dolanları göndermenin vakti geldi de geçiyor. Artık gidin de şirket nefes alsın sizlerin maaşı ödenecek diye biz yeni cs ler %30 kesintiye mecbur tutulmak zorunda kalıyoruz. Gitmek için Neyi bekliyorsunuz acaba???
  • Thy teknige pandemi sonucu magdur olunan arkadaslarin tekrar cagirilmasini rica ediyoruz
  • Sendika bize yapılan teklifi açıklasın bizi kandırmasın kardeşim açık ve şeffaf olsun attık herşey
  • Milli havayolunun düştüğü duruma bak.. Kadere bakkkk!
  • Yüzde 1 indirime bile gönlüm razı değil hakkımızı herşeye normale döndüğünde göreceksiniz

Türk Hava Yolları Teknik AŞ ile Özçelik İş Sendikası arasında yapılan toplantıda anlaşma sağlanamadı.

Özçelik İş Sendikası THY Teknik AŞ yetkileri ile ücret düzenlemesine ilişkin yaptıkları toplantının ardından açıklama yaptı. Sendikadan yapılan açıklamada THY Teknik AŞ'nin sunduğu yeni teklifin kabul edilmediği belirtildi. 

THY Teknik Çelik İş Sendikası ile yaptığı görüşmelerde de anlaşma sağlayamamıştı.

THY Teknik ve Özçelik İş Sendikası anlaşamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Pandemi ~ 4 yıl önce
Malesef hepimiz zor dönemden geçiyoruz. Thy teknik bizim ekmek kapimiz.Biz çalışanlar olarak fedakarlık yapacagız.tek şart bir protokol yapilip telafi edilmesi.ayrica TDP gurubuna %30 çok ağır kaçar.biz sendikamiza mutlaka geriye dönük ödeme yapilmasini içeren bir protokol yapilmasi gerektigini söyledik.onlarda bizim onayimiz olmadan asla hareket etmeyeceklerini söylediler.bu sefer şaşırt bizi öz-çelik iş.biz bu zor zamanda maaşlardan fedakarlik yapacagiz işverende şartlar düzelince ama toplu ama ay şeklinde ödeyecegine imza atsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kçö ~ 4 yıl önce
kçö devam etmeli hem çalışan hem şirket menfaatine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CS ~ 4 yıl önce
Zamanında imzalama dediğimizde imzalayan sendikadan mı bahsediyorsun hani bu tekniğin sendikası olan çelik-iş ? O kadar hangarda alkışladık tepki gösterdik onlardan mı bahsediyorsun.Geçmişi çabuk unutmuşsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz Kahramanlar ~ 4 yıl önce
Ne verdin ki ne istiyorsun eyyy işveren? %3 aldığım yerde %30 u asla kabul etmiyorum!!!! Mesaisini mühür basmak ile dolduran dinozorların hepsini emekli et yeterince kâr edeceksin zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey sendika sende kimsin ya ~ 4 yıl önce
Çalışan ne zaman kazanmış şimdi kazanacak? Bu kadar atardan sonra inşallah debriyajsız R yapmazsın aman tadımız kaçmasın sendika bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik1 ~ 4 yıl önce
Şirketin sırtında kambur olan sadece mühür basıp maaş alan emekliliği dolanları göndermenin vakti geldi de geçiyor. Artık gidin de şirket nefes alsın sizlerin maaşı ödenecek diye biz yeni cs ler %30 kesintiye mecbur tutulmak zorunda kalıyoruz. Gitmek için Neyi bekliyorsunuz acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ~ 4 yıl önce
Şirkette 20 yıllık teknisyenler lisansı yok almak için de hiçbir zaman uğraşmamış milletin sırtından yıllarca geçinmiş ve CS kadar maaş alıyor bunlara baksın şirket !
Gün gelir ~ 4 yıl önce
Aynı yaşa geldiğinde emekli olabilecek misin? 65 yaşa kadar çalışacaksın. Dua et o güne kadar C/S olarak kalırsın. Yoksa yeni C/S’ler hakkında iyi düşünmez.
Kaan ~ 4 yıl önce
Thy teknige pandemi sonucu magdur olunan arkadaslarin tekrar cagirilmasini rica ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Sendika bize yapılan teklifi açıklasın bizi kandırmasın kardeşim açık ve şeffaf olsun attık herşey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Milli havayolunun düştüğü duruma bak.. Kadere bakkkk!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Yüzde 1 indirime bile gönlüm razı değil hakkımızı herşeye normale döndüğünde göreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000