23 Ekim 2018, Salı 18:12:35

THY Teknik ve Çelik İş'ten kritik görüşme

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile Çelik İş Sendikası aylardır devam eden TİS görüşmeleri kapsamında bu sabah bir toplantıya girdi.
  • Çalışanı bıktırma politikası başarıyla sonuçlanmıştır. Kimse yorum bile yapmak istemiyor.
  • Bu güzel özveriyle çalışan insanları üzdünüz sendikaya diyecek tek kelime lafım yok sendika zaten piyon ama şirketimizin bize verdiği değer ortada.
  • YAZIKLAR OLSUN. KENDİLERİ 1 YILLIK KAZANCIMIZI 1 AYDA ALAN YÖNETİCİLERİN KEYFİNİ BEKLİYORUZ. HOSTESLERE YAPILAN ZAM BİZE YAPILMIYOR. BİZLER OLMASAK O UÇAKLAR UÇAMAZ HALE GELİR. ÇALIŞANLAR KOYUN OLUNCA YÖNETİCİLERDE BÖYLE YAPABİLİYOR. ZATEN ÇALIŞTIĞIMIZDAN BİLE VERGİ KESİLİYOR. BU YÜZDEN ALDIĞIMIZ MAAŞ ERİYİP GİDİYOR. SENDİKANIN DA NE KADAR ACİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLDUK BU VESİLEYLE. SİZ TEKNİSYENLERE ZAM YAPMAYA GELİNCE BÖYLE YAPARSANIZ TEKNİSYENLERDEN VERİM BEKLEYEMEZSİNİZ. TÜM BU HAYSİYETSİZ DAVRANIŞLARI YAPIP SONRA DA BİZDEN DÜRÜST VE DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAMIZI BEKLEYEMEZSİNİZ. BİZLERİ 3 VARDİYA ÇALIŞTIRIP; AİLEMİZDEN,EŞİMİZDEN,DOSTUMUZDAN VE SOSYAL YAŞANTIMIZDAN KOPARARAK HAKKIMIZI VERMEYEN TÜM YÖNETİCİLERE HAKKIMIZ HARAM OLSUN. BİZİM CEBİMİZDEKİ PARALARI KULLANIP KENDİ KASALARINI DOLDURAN ALLAHSIZLARA HAKKIMIZ HARAM OLSUN. YATACAK YERİNİZ YOK.
  • Artık açıklansın bir karara bağlansın beklemekten helak olduk
  • Bravo be vallahide billahide bravo, bir yonetici nasil olmamali tum dunyaya ornek gosterilicek kadar alcaldiniz. Sahteciligin ve adaletsizlikligin en guzel ornegi oldu koca sirket. Sizleri Allah a havale ediyorum. Vermeyin be zam falan vermeyin ne imza parasi ne zam ne baska bisey yaziklar olsun. Biktik kardesim sendikadanda yoneticilerdende biktik. Bu sirkete girdigim gunden beri yuzum gulmedi habommus celikmis comakmis, ne bitmez cilemiz varmis arkadas. Sendikanizda sizin olsun zamminizda sirketinizde paranizda hepsini gunes gormeyen yerlerinizde saklayin ki kaybolmasin..
  • Yetmedimi bu insanları üzdüğünüz.
  • Yazıklar olsun ya. Vallahi yazıklar olsun. THY teknige de sendikaya da.. Allah cezasını versin. Ne bu ya. Erittiniz bitirdiniz bizi be.. utanmazlar. Daha neyi anlaşacaksiniz. Çay kahve mi içiyorsunuz
  • Bu sefer biter inşAllah

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. ile Çelik İş Sendikası aylardır devam eden TİS görüşmeleri kapsamında bu sabah bir toplantıya girdi.

Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde birçok konuda uzlaşan sendika ve THY Teknik yönetimi bugün sabah saat 10.00 sularında bir araya geldi. 

THY Teknik, Çelik İş Sendikası'na ilk 6 ay için 9.17 zam oranı ve 1.3.4 iş guruplarına seyyanen iyileştirme, sonraki 2.-3.-4. Altı aylık dilimlerde ise enflasyon oranında artış teklfinin değerlendirilebileceği teklifinde bulunmuştu. Çelik İş Sendikası da şirketin bu teklifini reddederek görüşmeleri sonlandırmıştı.

Sabah saatlerinde başlayan görüşmenin bitmesinin ardından sendikanın açıklama yapması bekleniyor.

THY Teknik ve Çelik İş'ten kritik görüşme

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bravo ~ 5 yıl önce
Çalışanı bıktırma politikası başarıyla sonuçlanmıştır. Kimse yorum bile yapmak istemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 5 yıl önce
Bu güzel özveriyle çalışan insanları üzdünüz sendikaya diyecek tek kelime lafım yok sendika zaten piyon ama şirketimizin bize verdiği değer ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİSYEN ~ 5 yıl önce
YAZIKLAR OLSUN. KENDİLERİ 1 YILLIK KAZANCIMIZI 1 AYDA ALAN YÖNETİCİLERİN KEYFİNİ BEKLİYORUZ. HOSTESLERE YAPILAN ZAM BİZE YAPILMIYOR. BİZLER OLMASAK O UÇAKLAR UÇAMAZ HALE GELİR. ÇALIŞANLAR KOYUN OLUNCA YÖNETİCİLERDE BÖYLE YAPABİLİYOR. ZATEN ÇALIŞTIĞIMIZDAN BİLE VERGİ KESİLİYOR. BU YÜZDEN ALDIĞIMIZ MAAŞ ERİYİP GİDİYOR. SENDİKANIN DA NE KADAR ACİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLDUK BU VESİLEYLE. SİZ TEKNİSYENLERE ZAM YAPMAYA GELİNCE BÖYLE YAPARSANIZ TEKNİSYENLERDEN VERİM BEKLEYEMEZSİNİZ. TÜM BU HAYSİYETSİZ DAVRANIŞLARI YAPIP SONRA DA BİZDEN DÜRÜST VE DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAMIZI BEKLEYEMEZSİNİZ. BİZLERİ 3 VARDİYA ÇALIŞTIRIP; AİLEMİZDEN,EŞİMİZDEN,DOSTUMUZDAN VE SOSYAL YAŞANTIMIZDAN KOPARARAK HAKKIMIZI VERMEYEN TÜM YÖNETİCİLERE HAKKIMIZ HARAM OLSUN. BİZİM CEBİMİZDEKİ PARALARI KULLANIP KENDİ KASALARINI DOLDURAN ALLAHSIZLARA HAKKIMIZ HARAM OLSUN. YATACAK YERİNİZ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik destek ~ 5 yıl önce
Artık açıklansın bir karara bağlansın beklemekten helak olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.0 ~ 5 yıl önce
Bravo be vallahide billahide bravo, bir yonetici nasil olmamali tum dunyaya ornek gosterilicek kadar alcaldiniz. Sahteciligin ve adaletsizlikligin en guzel ornegi oldu koca sirket. Sizleri Allah a havale ediyorum. Vermeyin be zam falan vermeyin ne imza parasi ne zam ne baska bisey yaziklar olsun. Biktik kardesim sendikadanda yoneticilerdende biktik. Bu sirkete girdigim gunden beri yuzum gulmedi habommus celikmis comakmis, ne bitmez cilemiz varmis arkadas. Sendikanizda sizin olsun zamminizda sirketinizde paranizda hepsini gunes gormeyen yerlerinizde saklayin ki kaybolmasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 5 yıl önce
Yetmedimi bu insanları üzdüğünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 5 yıl önce
Yazıklar olsun ya. Vallahi yazıklar olsun. THY teknige de sendikaya da.. Allah cezasını versin. Ne bu ya. Erittiniz bitirdiniz bizi be.. utanmazlar. Daha neyi anlaşacaksiniz. Çay kahve mi içiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç ~ 5 yıl önce
Bu sefer biter inşAllah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000