22 Mayıs 2010, Cumartesi 14:14:40

THY TEKNİK ELEMAN ARIYOR

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. yetiştirikmek üzere eleman aradığını duyurdu. Peki, THY Tekniş A.Ş.'nin aradığı kriterler neler?
  • Nevşehirde 1 ay önce açıldı sınava girdik sınav sonucunu beklerken sınav İPTAL oldu.. Gerekçesi de MÜLAKATA YETERLİ DÜZEYDE KİŞİ TOPLAYAMAMIŞ mış mış lar!!!! böyle saçmalık olurmu şehir dışından kaç insan masraf yapıp bi umutla o sınava katıldı!!! hangi zihniyetle İPTAL olur yahuu? ardından 1 ay sonra Eskişehirde sınav oldu 120 soruda en az 100 doğru varken mülakata davet gelmedi arkadaş!!! 120 de 120 mi arıyorsunuz? kaç puan aldık ? bi açıklama yok saçmalıktan başka birşey değil.. torpilin varsa girersin, sınav falan hikaye yani ;)
  • SHYO da okuyan arkadaslarimi bu vesileyle tekrar uyarayim. 12 sene once 5 yilik shyodan mezun olduk. o kadar zamani okuyarak gecirecegime girerim herhangi bi havacilik sirketine 6 aylik programla ooooh keyfime bakarim. siz akilli uslu adam olun universite bitirin ama liseliden hic bir farkiniz olmasin. okumayin o salak aptal beyin takiminin yonettigi SHYO amele okulunu kacin biran once arkaniza bakmadan herhangi bir muhendislik okuyun akliniz varsa
  • tarıhını soyleyebılrısmınz ? ne zamn başlıyo kurslar ve başvurular
  • arkaslarım ben bu sölenen davaya basvurdum ıngızlıce sınavı temel teknık bılım sınavınıda verdım mulakata hak kazandım sınvalardan aldıgım paunda cok ııydı mulakata jılet gıbı takımı cekıp tarsıma özen gastererek gırdım 5 dkka durdum tamm deıler cıkabılırsın 2 gun sonra baktım lısteye egıtıme hak kazanan arkadaslara ısmım yok elbettekı buyuk bır dumura ugradım 2 gun kendıme gelemedım daha sonra bır arkadasımın arkadası akp uyeymıs gıtmıs sölemıs böle ble bır muahbbet var gereklı yerler aranmıs cocugu lıstede gördum daha bır sok oldum dogal olarak bana en son denılen sey lıstlere coktan gıtmıstır gec kaldın??lısteler gıtmıs 2 kelmıye bır araya gterıemeyen hangarda kafası basmayan hangarda bunun sonu felakettır...
  • EVET TEKNİK LİSELİLER ALINIYOR AMA ENDÜSTRİ LİSELİLERİNİN KİMİ BÖLÜMLERİ TEKNİKLE AYNI KAPASİTEYE SAHİP ENDÜSTRİ M.L. OKUYANA SAHİP ÇIKILMIYOR İŞ İMKANI TANINMIYOR OKULDA AYNI ATÖLYE DERSLERİ VERİLİYOR BURDA KISITLAMALAR YAPILYOR BİZİDE ALSINLAR SINAVA TABİ TUTSUNLAR BİZ İYİSEK BİZİDE ALSINLAR AMA NERDEE..!!
  • GÜZEL BİR UYGULAMA EWT AMA BÜTÜN GENÇLERİMİZE BU İMKANLAR VERİLMİYOR TEKNİK LİSELİLER ALINIYOR OYSA LİSEDE ENDÜSTRİDE TEKNİKDE AYNI DERSLERİ GÖRÜYOR...
  • amaç teknik personellerin maaşını kırmak olabilir evet mantıklı ancak thy mi asla diyip kestiren arkadaşlar var bunu soyleyenler orada çalışanlarmı yada daha once çalışmış olanlarmı neye gore aslaaa ???
  • kimisi iyi kimisi kötü mesajlar atmış.kötü olanla iyi olan nedir. ayrıca o kadar sivil havacılık mezunu ne iş yapıyorda bu kurslarla eleman sağlanmak isteniyor.anlamadım gitti nerede bu mezunlar hepsi thy de çalışıyor buna rağmen eleman sıkıntısı mı yaşanıyor.
  • bu kadar zeki olup bu kadar rahatsız olmak, bu sinirle yaşamak zorunda olmak kotu be:)) neyseki sektor buyuyorda siz nokta oluyosunuz:))
  • Koyun aranıyor.6 ayda sinir hastası olmak istiyorsanız hiç durmayın.

İŞTE THY TEKNİK A.Ş.'NİN O İLANI:

THY Teknik A.Ş. Sizleri Bekliyor...
 
THY Teknik A.Ş., THY AO Eğitim Başkanlığı ve İŞKUR işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik bir Teknisyen Ön Eğitim Programı düzenlenmiştir. EASA kurallarıyla uyumlu bu program kapsamında, başvuru yapan teknisyen adayları, yapılacak değerlendirmenin ardından şirketimizdeki çalışmalarda doğrudan yer alabilecek yetkinlik düzeyine gelecek şekilde 4 ilâ 6 ay süreyle eğitimden geçirileceklerdir. Havacılık sektöründe geçerli dilin İngilizce olması nedeniyle adaylarda İngilizce okuma/anlama yeterliliği aranmaktadır.
 
Yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olan adaylar, program boyunca İŞKUR tarafından belirlenen oranda maddi yardım alacak ve sosyal güvenlik kapsamında bulunacaklardır. Programı başarı ile bitiren adaylar THY Teknik A.Ş.’de istihdam edilecektir. 
Aranan Nitelikler : 
· T.C. vatandaşı olmak,
· Havacılık Okullarının (SHYO ve Havacılık Teknik Liseleri) Uçak Bakım/ Gövde Motor ve Elektrik Elektronik bölümleri ile MYO veya Teknik Eğitim Fakültelerinin;
Makine
Elektrik
Elektronik
Mekatronik
Otomotiv bölümlerinden mezun olmak

· İşe kabul edilmesi halinde vardiyalı çalışabilecek durumda olmak,
· Sabıka kaydı bulunmamak (taksirli trafik suçları hariç),
· Başvuru sırasında 30 yaşından büyük olmamak,
· Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak,
· Program süresince İstanbul'da ikameti ve kursa devamı kabul etmek.

Uygulama: Teorik ve Pratik çalışmalar THY'nin İstanbul tesislerinde yapılacak olup katılımcılar program süresince yemek ve personel servisinden faydalanabilecektir. 
 
DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

THY TEKNİK ELEMAN ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
Nevşehirde 1 ay önce açıldı sınava girdik sınav sonucunu beklerken sınav İPTAL oldu.. Gerekçesi de MÜLAKATA YETERLİ DÜZEYDE KİŞİ TOPLAYAMAMIŞ mış mış lar!!!! böyle saçmalık olurmu şehir dışından kaç insan masraf yapıp bi umutla o sınava katıldı!!! hangi zihniyetle İPTAL olur yahuu? ardından 1 ay sonra Eskişehirde sınav oldu 120 soruda en az 100 doğru varken mülakata davet gelmedi arkadaş!!! 120 de 120 mi arıyorsunuz? kaç puan aldık ? bi açıklama yok saçmalıktan başka birşey değil.. torpilin varsa girersin, sınav falan hikaye yani ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHYO da okuyan arkadaslarimi bu vesileyle tekrar uyarayim. 12 sene once 5 yilik shyodan mezun olduk. o kadar zamani okuyarak gecirecegime girerim herhangi bi havacilik sirketine 6 aylik programla ooooh keyfime bakarim. siz akilli uslu adam olun universite bitirin ama liseliden hic bir farkiniz olmasin. okumayin o salak aptal beyin takiminin yonettigi SHYO amele okulunu kacin biran once arkaniza bakmadan herhangi bir muhendislik okuyun akliniz varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tarıhını soyleyebılrısmınz ? ne zamn başlıyo kurslar ve başvurular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkaslarım ben bu sölenen davaya basvurdum ıngızlıce sınavı temel teknık bılım sınavınıda verdım mulakata hak kazandım sınvalardan aldıgım paunda cok ııydı mulakata jılet gıbı takımı cekıp tarsıma özen gastererek gırdım 5 dkka durdum tamm deıler cıkabılırsın 2 gun sonra baktım lısteye egıtıme hak kazanan arkadaslara ısmım yok elbettekı buyuk bır dumura ugradım 2 gun kendıme gelemedım daha sonra bır arkadasımın arkadası akp uyeymıs gıtmıs sölemıs böle ble bır muahbbet var gereklı yerler aranmıs cocugu lıstede gördum daha bır sok oldum dogal olarak bana en son denılen sey lıstlere coktan gıtmıstır gec kaldın??lısteler gıtmıs 2 kelmıye bır araya gterıemeyen hangarda kafası basmayan hangarda bunun sonu felakettır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EVET TEKNİK LİSELİLER ALINIYOR AMA ENDÜSTRİ LİSELİLERİNİN KİMİ BÖLÜMLERİ TEKNİKLE AYNI KAPASİTEYE SAHİP ENDÜSTRİ M.L. OKUYANA SAHİP ÇIKILMIYOR İŞ İMKANI TANINMIYOR OKULDA AYNI ATÖLYE DERSLERİ VERİLİYOR BURDA KISITLAMALAR YAPILYOR BİZİDE ALSINLAR SINAVA TABİ TUTSUNLAR BİZ İYİSEK BİZİDE ALSINLAR AMA NERDEE..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL BİR UYGULAMA EWT AMA BÜTÜN GENÇLERİMİZE BU İMKANLAR VERİLMİYOR TEKNİK LİSELİLER ALINIYOR OYSA LİSEDE ENDÜSTRİDE TEKNİKDE AYNI DERSLERİ GÖRÜYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
amaç teknik personellerin maaşını kırmak olabilir evet mantıklı ancak thy mi asla diyip kestiren arkadaşlar var bunu soyleyenler orada çalışanlarmı yada daha once çalışmış olanlarmı neye gore aslaaa ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimisi iyi kimisi kötü mesajlar atmış.kötü olanla iyi olan nedir. ayrıca o kadar sivil havacılık mezunu ne iş yapıyorda bu kurslarla eleman sağlanmak isteniyor.anlamadım gitti nerede bu mezunlar hepsi thy de çalışıyor buna rağmen eleman sıkıntısı mı yaşanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar zeki olup bu kadar rahatsız olmak, bu sinirle yaşamak zorunda olmak kotu be:)) neyseki sektor buyuyorda siz nokta oluyosunuz:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Koyun aranıyor.6 ayda sinir hastası olmak istiyorsanız hiç durmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000