12 Nisan 2016, Salı 20:43:37

THY Teknik çalışanlarına 'ek prim' müjdesi

THY personeline verilen 5 bin TL'lik ek prim ile THY Teknik personeli de kendilerine verilen bin TL'lik prime ek olarak 4 bin TL'lik bir prim almak için bağlı olduğu sendikaya baskı yapmaya başlamıştı. THY Teknik personelinin yüzünü güldürecek habere AirportHaber ulaştı. İşte detaylar...
  • Burada birbirinize iyi yazıp,çiziyorsunuz valla helal olsun...ama aprona gelince hepiniz kardeşsiniz...
  • bana hakkım olan 4 bin lirayı verecek diye kimseye tesekkur etmem. okadar cok yapılan haksızlık varki onları düzeltsinler. 10 yıllık teknik calısanı olarak pas bilet 20 yasında yeni ise baslamıs ao calısanı benden oncelikli oluyosa kimse tesekkur beklemesin. bakıyorumda 4 bin lirayı gorunce herseyi unutup yonetime tesekkur edip dua edenler var. o para zaten benim. verilirse eywallah verilmesse haram olsun
  • TGS
  • Sayın ilker aycı tgs yetimmi yönetim kurulu Başkanımız siz değilmisiniz neden bizde haklardan yararlanamıyoruz ilker aycı duy sesimizi bizede kulak ver bizimde hakkımız prim
  • Önceden ödenmiş olan 4 bin lira sendika değişimi için ödenmişti. Yani prim değil, eski elemanlarda sendika aidatının 80 liradan 250 liraya çıkacağı için üyelikten çıkmamaları için sendika tarafından yapılan bir adımdı. Zaten 4 ayda aidat olarak geri aldılar ve üye olmayan da alamadı zaten. Kısaca 4 değil, 5 bin olması gerekir:) 4'ü buldun da 5'i arıyorsun diyenleriniz olabilir. Ama doğrunun da bilinmesi gerekir.
  • yalan olduğunu sizler nerden biliyorsun ki adamları suçluyorsunuz ????????????
  • TGS ye alım var mı ?
  • Ali cengiz airporthaber yönetim çelik iş dalga geçmeyin artık ymin ederim başbakanlık ve cumhurbaşkanlığına yazıcam
  • Tgs de tayyareden bir sendika var. Gören bilen duyan yok. Sözleşme yapma yok. Ek prim yoook... adalet herkese lazım. Size is verdik muhabbetini kimse yapmasin. Mecburiyetler kimseye sömürü hakki vermez. Mudurler thy sefinden,sefler thy uzmanindan düşük. Harekatçı 1700 tl ye çalıştırılıyor.
  • Hayat Kurmak Güzeldir Bizlerde hayal kurduğumuz için güzel geliyor airporthaber çelik iş yönetimde ii dalga geçiyor

Türk Hava Yolları (THY) personeline geçtiğimiz günlerde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) çerçevesinde 5 bin TL'lik ek prim verilmesi Teknik A.Ş'de çalışan personelde beklenti yaratmıştı. 

THY personeline verilen primin ardından THY Teknik AŞ'de çalışanlar, kendi sendikalarına baskı yaparak kendilerine verilen bin TL'lik primin 5 bin TL'ye tamamlanması için THY yönetimi ile görüşülmesini istediler.

THY Teknik personelinin beklentisinin farkında olan THY ve THY Teknik Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı konuyu incelemeye başladı. Geçtiğimiz hafta THY Genel Kurulu sırasında da bu konuda gelen taleplere olumlu baktığını söyleyen Aycı, THY Teknik'te çalışanlara verilecek primin 5 bin TL'ye tamamlanması kararını verdiği öğrenildi.

AirportHaber'in THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'ya yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre; THY Teknik personeline verilmesi planlanan 4 bin TL'lik primin, THY Teknik yönetimi ile yapılacak görüşmenin ardından karara bağlanacağı öğrenildi.

Öte yandan THY'nin yüzde yüz iştiraki olmayan şirketlerde çalışanların böyle bir beklenti içinde olmamaları gerektiği ifade ediliyor.

©AirportHaber

THY Teknik çalışanlarına 'ek prim' müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

sierra ~ 8 yıl önce
Burada birbirinize iyi yazıp,çiziyorsunuz valla helal olsun...ama aprona gelince hepiniz kardeşsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
bana hakkım olan 4 bin lirayı verecek diye kimseye tesekkur etmem. okadar cok yapılan haksızlık varki onları düzeltsinler. 10 yıllık teknik calısanı olarak pas bilet 20 yasında yeni ise baslamıs ao calısanı benden oncelikli oluyosa kimse tesekkur beklemesin. bakıyorumda 4 bin lirayı gorunce herseyi unutup yonetime tesekkur edip dua edenler var. o para zaten benim. verilirse eywallah verilmesse haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
TGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs yer hizmetleri ~ 8 yıl önce
Sayın ilker aycı tgs yetimmi yönetim kurulu Başkanımız siz değilmisiniz neden bizde haklardan yararlanamıyoruz ilker aycı duy sesimizi bizede kulak ver bizimde hakkımız prim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
Katiliyorum sana tk yi buhale getiren tgs dir hak ise bence tgs ninde bir prim almasi gerekiyor
YORUMSUZ ~ 8 yıl önce
Önceden ödenmiş olan 4 bin lira sendika değişimi için ödenmişti. Yani prim değil, eski elemanlarda sendika aidatının 80 liradan 250 liraya çıkacağı için üyelikten çıkmamaları için sendika tarafından yapılan bir adımdı. Zaten 4 ayda aidat olarak geri aldılar ve üye olmayan da alamadı zaten. Kısaca 4 değil, 5 bin olması gerekir:) 4'ü buldun da 5'i arıyorsun diyenleriniz olabilir. Ama doğrunun da bilinmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan diyenler ~ 8 yıl önce
yalan olduğunu sizler nerden biliyorsun ki adamları suçluyorsunuz ????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
TGS ye alım var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Var gel
Yalan ~ 8 yıl önce
Ali cengiz airporthaber yönetim çelik iş dalga geçmeyin artık ymin ederim başbakanlık ve cumhurbaşkanlığına yazıcam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berna ~ 8 yıl önce
Tgs de tayyareden bir sendika var. Gören bilen duyan yok. Sözleşme yapma yok. Ek prim yoook... adalet herkese lazım. Size is verdik muhabbetini kimse yapmasin. Mecburiyetler kimseye sömürü hakki vermez. Mudurler thy sefinden,sefler thy uzmanindan düşük. Harekatçı 1700 tl ye çalıştırılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 8 yıl önce
Hayat Kurmak Güzeldir Bizlerde hayal kurduğumuz için güzel geliyor airporthaber çelik iş yönetimde ii dalga geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000