11 Şubat 2009, Çarşamba 07:36:50

THY TAZMİNATA MAHKUM OLDU

Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çetin, yurtdışında 24 saat gereksiz bekletildiği gerekçesiyle Türk Hava Yolları’na (THY) açtığı davada, 2 bin TL tazminat kazandı.
  • kendi kendinizi kandırabilirsiniz ama gerçek hayat tokadını atar ...çünkü gerçektir.. dava açtığı için bu vatandaşı gönülden kutlarım..
  • Sen yurtdışına göndereceğin personelde kriter olarak yabancı dil, ülkemizi temsil edebilme yeteneği vs. gibi kriterler yerine en torpillisi diyip moloz adamları gönderirsen daha çook tazminatlar ödersin thy'ciğim... Beter ol inşallah, aklın başına gelir o zaman. -Volvo-
  • az bile istemiş.

İstanbul’dan gidiş-dönüş bileti alarak Hindistan’ın Yeni Delhi kentine giden Çetin, burada bir süre kaldıktan sonra dönüş için havalimanına geldi.

Havalimanında uçuşun iptal edildiğini öğrenen Çetin, burada hiçbir THY yetkilisine de ulaşamadı. Girdikten sonra çıkılması yasak olan transit yolcu salonunda 24 saat geçiren Çetin, THY aleyhine açtığı tazminat davasını kazandı.

Kendisine önceden hiçbir bildirim yapılmadığını, Yeni Delhi Havalimanı’nda ayıplı hizmet yüzünden aç ve susuz 24 saat geçirdiğini ve hiçbir THY yetkilisine ulaşamadığını şikayet dilekçesinde belirten Çetin, THY aleyhine 10 bin TL tazminat davası açtı.

Ankara 4. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 5 Ocak’ta aldığı kararda, davacının 1.000 TL maddi, 1.000 TL manevi tazminat isteyeceği görüşüne varıldı.

THY TAZMİNATA MAHKUM OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
kendi kendinizi kandırabilirsiniz ama gerçek hayat tokadını atar ...çünkü gerçektir.. dava açtığı için bu vatandaşı gönülden kutlarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen yurtdışına göndereceğin personelde kriter olarak yabancı dil, ülkemizi temsil edebilme yeteneği vs. gibi kriterler yerine en torpillisi diyip moloz adamları gönderirsen daha çook tazminatlar ödersin thy'ciğim... Beter ol inşallah, aklın başına gelir o zaman. -Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
az bile istemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000