14 Mayıs 2013, Salı 16:07:48

THY: TAKSİYLE UÇUŞA GELİN FİŞİNİ GETİRİN

Türk Hava Yolları, grev öncesinde tedbirlerini almaya devam ederken uçuşa gelecek kokpit ve kabin personeline, “ Taksi fişlerini alın, parasını öderiz” mesajı yolladı.
  • Hadi ya, taksilerde gece tarifesi kalkti mi? Peki benim ozel sofor gece calisonca neden daha yuksek maas istiyor. Bunu protesto etmek THY grevine katilabilir miyim?
  • Soruya bak ya. Yolcular AHL'de ucak SAW'daymis, nasil olacak diyor. Yolcular SAW'a goturecek hali yok, ucak SAW'dan kalkak, 4 dak sonra AHL iner, yolculari alir devameder... Bunu hic mi dusunemedin.
  • Ben otobüsle izmire gidip ordan taksitler gelsem de verirler mi
  • Cunku Tk ucuslarin cogunu saw'dan yapacak,hatta er ucuslarini bile,cunku suan rm'den saw er nobetleri cikmis arkadaslara.bilmeyenlere duyurulur.
  • Abi, bu THY yoneti mi gece taksinin tarifesini de oduyor mu. Ise gelirim, sonra biz sadece gunduz tarifesini oduyoruz demesinler. Bilen var mi? Falcon arkadas sen bilirsin... :)
  • bu zihniyetin benim patronum olmasını hazmedemiyorum!
  • O taksi parası neden verilir? Aklın yolu bir ama abondone olan THY personeli mutlaka hukukçu bir tanıdığınız vardır sorun. 03.00 itibarı ile tüm sendika üyesi personelin ister programlı görevi,ister boş,ister rapor,izin,greve katılan,katılmayan v.s.olsun iş akdi askıda kalır.Akıllı olun haklarınızı kaybetmeyin.Birlik olun yeni TİS ile insanca çalışın.
  • Zaten bu son grevimiz olur,hükümet bir sonraki TİS gelmeden tekrar grev yasaklayan kanun çıkartacaktır emin olun.. Gerekçe ise stratejik kurum..
  • giden de gitmeyen de cok mutsuz olucak.. danısıklı dovusun kurbanları olarak Allah bize yardım etsin. bukadar insanı kararsız ve de mutsuz bırakmanın hesabını yasamınızla verirsiniz inşallah THY ve SENDİKA .
  • Ben metrobus kullaniyorum,Benim akbile dolum yaparsaniz gelirim:)))bu ne bicim Bir anlasma sekli ya,bu tarz yonetilerek mi biz " we are the best " olduk ya da olacagiz.taxi parasi:-)hani Ucus guvenligi,ruhsal huzur?Allah korusun ogun Bir ucusta Bunun hesabini Kim verecek? Linc edilirsiniz mazaallah!Ne 305 mi beee!ben zamda istemiyorum,ancak insanca dinlenip,huzurlu Bir ortamda calismak istiyorum.bangkok dan vietnama,ordan Bng a,ordan sadece 7 Saat dinlenerek Istanbul a gelmek istemiyorum.birde Su disaridan biz Tk personellerine soylenen sozler icin, arkadaslar zorlami baska sirketlerde ucuyorsunuzda,devamli bize Bir saldirma durumundasiniz?? Git yurtdisinda ki havayolu sirketlerine,seni Sunda,Pegasus da tutan ne?ben buraya torpilsiz girdim,AMA Yönetim seklimizden dolayi huzurlu Bir hayatim kalmadi tam 1 yildir!

THY, bu gece saat 03.00’te başlayacak grev öncesinde uçuşların aksamaması için tedbirlerini almaya başladı. Hava İş Sendikası’na yakın kaynaklar, THY’nin uçucu personelin apron bölümüne girişi için  Atatürk Havalimanı’ndaki Devlet Konukevi’nin hazırlandığını iddia ederken THY, uçucu ekiplerin ulaşımı konusunda da önemli bir karar aldı.


THY’den bütün kokpit  personeline gönderilen mesajda, '15 Mayıs 2013 Çarşamba günü uçuş görevine taksi ile gidip gelmek isteyen kokpit personelinin taksi fişlerini ibraz etmeleri halinde ödeme uçuş işletme başkanlığı muhasebe şefliği tarafından karşılanacaktır' denildi. Benzer bir mesaj kabin ekiplerinin tümüne de gönderildi.

THY: TAKSİYLE UÇUŞA GELİN FİŞİNİ GETİRİN

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

Abuzittin ~ 11 yıl önce
Hadi ya, taksilerde gece tarifesi kalkti mi? Peki benim ozel sofor gece calisonca neden daha yuksek maas istiyor. Bunu protesto etmek THY grevine katilabilir miyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin ~ 11 yıl önce
Soruya bak ya. Yolcular AHL'de ucak SAW'daymis, nasil olacak diyor. Yolcular SAW'a goturecek hali yok, ucak SAW'dan kalkak, 4 dak sonra AHL iner, yolculari alir devameder... Bunu hic mi dusunemedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zübüzit ~ 11 yıl önce
Saw dan kalkar uçak sarkar, dal kalkar ahl sarkar, bizt..
Takip ~ 11 yıl önce
Ben otobüsle izmire gidip ordan taksitler gelsem de verirler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taxi parasi neden? ~ 11 yıl önce
Cunku Tk ucuslarin cogunu saw'dan yapacak,hatta er ucuslarini bile,cunku suan rm'den saw er nobetleri cikmis arkadaslara.bilmeyenlere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Yolcular AHL'de iken SAW'dan nasil kalkacak ucaklar? :)
Abuzittin ~ 11 yıl önce
Abi, bu THY yoneti mi gece taksinin tarifesini de oduyor mu. Ise gelirim, sonra biz sadece gunduz tarifesini oduyoruz demesinler. Bilen var mi? Falcon arkadas sen bilirsin... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan atlı ~ 11 yıl önce
sen gece tarıfesının 3 sene once uygulamadan kalktıgını bıle bılmıyorsun. grevden havacılıktan ne anlarsın
isim rumuz ~ 11 yıl önce
bu zihniyetin benim patronum olmasını hazmedemiyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hukuk ~ 11 yıl önce
O taksi parası neden verilir? Aklın yolu bir ama abondone olan THY personeli mutlaka hukukçu bir tanıdığınız vardır sorun. 03.00 itibarı ile tüm sendika üyesi personelin ister programlı görevi,ister boş,ister rapor,izin,greve katılan,katılmayan v.s.olsun iş akdi askıda kalır.Akıllı olun haklarınızı kaybetmeyin.Birlik olun yeni TİS ile insanca çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinnn ~ 11 yıl önce
Zaten bu son grevimiz olur,hükümet bir sonraki TİS gelmeden tekrar grev yasaklayan kanun çıkartacaktır emin olun.. Gerekçe ise stratejik kurum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stratejik mi? ~ 11 yıl önce
uzay araştırmaları mı yapıyormuş tosun
grev ~ 11 yıl önce
giden de gitmeyen de cok mutsuz olucak.. danısıklı dovusun kurbanları olarak Allah bize yardım etsin. bukadar insanı kararsız ve de mutsuz bırakmanın hesabını yasamınızla verirsiniz inşallah THY ve SENDİKA .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedduaya grk yok ~ 11 yıl önce
siz (sen) kendi içinizde danışıklısınız.sorun buradan kaynaklanıyor.taraf olmayım,ortadan ortadan gideyim felsefesi,kusura bakma,yolun sonu senin için.yaşadığınız açmaz bu.kimseyi suçlamayın lütfen,ve bu vesileyle -çok kibar şekiyle söylüyorum- biraz olgunlaşın.
Taxi parasimi:-)) ~ 11 yıl önce
Ben metrobus kullaniyorum,Benim akbile dolum yaparsaniz gelirim:)))bu ne bicim Bir anlasma sekli ya,bu tarz yonetilerek mi biz " we are the best " olduk ya da olacagiz.taxi parasi:-)hani Ucus guvenligi,ruhsal huzur?Allah korusun ogun Bir ucusta Bunun hesabini Kim verecek? Linc edilirsiniz mazaallah!Ne 305 mi beee!ben zamda istemiyorum,ancak insanca dinlenip,huzurlu Bir ortamda calismak istiyorum.bangkok dan vietnama,ordan Bng a,ordan sadece 7 Saat dinlenerek Istanbul a gelmek istemiyorum.birde Su disaridan biz Tk personellerine soylenen sozler icin, arkadaslar zorlami baska sirketlerde ucuyorsunuzda,devamli bize Bir saldirma durumundasiniz?? Git yurtdisinda ki havayolu sirketlerine,seni Sunda,Pegasus da tutan ne?ben buraya torpilsiz girdim,AMA Yönetim seklimizden dolayi huzurlu Bir hayatim kalmadi tam 1 yildir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000