18 Nisan 2020, Cumartesi 16:44:17

THY tahliye uçuşlarına devam ediyor

Türk Hava Yolları, yurt dışında mağdur olan vatandaşların Türkiye’ye dönmesi için sefer düzenlemeye devam ediyor.
  • Tahliye kaydı oluştrmak istyorum

Türk Hava Yolları, yurt dışında mağdur olan vatandaşların Türkiye’ye dönmesi için sefer düzenlemeye devam ediyor.

Maldivler, Yeni Delhi, İsviçre, Prag, Lüksemburg, Abijan, İslamabad, Malezya, Kenya, Kiev, Viyana ve Danimarka gibi ülkelerden gerçekleştirilecek uçuşlar hakkında bilgilendirme yapan Dış işleri Bakanlığı, en son Fas’tan gerçekleşecek uçuş ile ilgili bilgileri paylaştı;

Yapılan açıklama:

Fas'ta geçici süreyle (turizm, öğrenci, iş görüşmesi, işçi) bulunan ve uçuşların durdurulması nedeniyle mağdur duruma düşerek Büyükelçiliğimize yurda dönüş talebiyle başvuran vatandaşlarımızın ülkemize getirilmesi amacıyla, 24 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Kazablanka Mohammed V Havalimanından özel bir THY charter seferi düzenlenecektir.

Tüm yolcular ülkemize vardıklarında karantinaya alınacak olup, uçağın varış noktası karantina merkezine göre belirlenecektir. Ülkemize 17 Mart 2020 tarihinde düzenlenen son uçuştan sonra Büyükelçiliğimize başvuran ve bilgilerini eksiksiz şekilde ileten vatandaşlarımız 24 Nisan Cuma günü yapılacak uçuşta öncelikli olarak yer alacaktır. Yeni başvuruda bulunacak olan vatandaşlarımızın, uçakta ve karantina merkezindeki yer durumuna göre uçuşa dahil edilmelerine çalışılacak olup, başvurularını 20 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Büyükelçiliğimize epostayla ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilet bedeli 3.515 Fas Dirhemidir (340 ABD Doları). Bilet işlemleri, uçuş günü (24 Nisan) saat 11.00’den itibaren Kazablanka Mohammed V Havalimanındaki THY Ofisinde nakit veya kredi kartıyla yapılabilecektir.

Ayrıca, bilet ücretini Türkiye’de ödemek isteyen kişiler, THY Çağrı Merkezini (Tel: 444 08 49) arayarak, Büyükelçiliğimize müracaat eden vatandaşlarımızın eposta adreslerine önümüzdeki günlerde gönderilecek olan rezervasyon (PNR) numaralarını kullanmak suretiyle ilgili bileti satın alabilecektir. Büyükelçiliğimize kayıt yaptırmış ve halihazırda THY bileti olan vatandaşlarımızın, bilet değişimi için taleplerini bilet numarasıyla birlikte [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Diğer şehirlerden Kazablanka’ya gelecek vatandaşlarımıza, seyahatlerini kolaylaştırmak için imkanlar ölçüsünde yardımcı olunmaya çalışılacaktır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

THY tahliye uçuşlarına devam ediyor

Yorumlar

Burhan ~ 4 yıl önce
Tahliye kaydı oluştrmak istyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000