25 Şubat 2020, Salı 14:56:56

THY spor malzemelerini artık ücretli taşıyacak

Türk Hava Yolları, iç hat seferlerinde spor malzemeleri taşıyan sporculardan artık ücret alınacağını duyurdu.
  • İyio zaman ucağın kabinine tıkıştırırız ne de olsa kontrol eden yok bişi yok
  • Çırpındıkça batarsınız.
  • Güzel bir uygulamaydı ama reklamı yapılamadı; üzüldüm
  • Kabile reisi ne diyor 'tulumba'da su bitti'. Saraylar,uçaklar,arabalar,yandaşlar,çoluk,çocuğun masraflarına para yetmiyor tabii. Sayelerinde ekonomik,sosyal,ahlaki her manada iyice çöktük. Yandaşların,fetocuların,tarikatlerin cirit attığı,en ufak krizde yaprak gibi sallanan,uçaklarını yerde yatıran Thy'de de para bitti ki torpilli yöneticilerin,yurtiçi/dışı müdürlerin masraflarını kısmıyor ama böyle vatandaşdan sinekten yağ çıkarmak istiyor,herşeyi paralı hale getiriyor.
  • Bisiklet kaça açaba?
  • İşler kötüye gidiyor yeni liman bayrak taşıyıcımıza yaramadı 500-600 uçaklık filoya ulaşıp 150milyon yolcu taşıyıp yeni limandan full yararlanma hedefleri 5-10 sene ertelenecek gibi. Umarım eski şanlı LTBA günlerini yeni limanda da çok geç olmadan görürüz
  • Doğru karar, hamama giren terler.Herşeyin bir bedeli var.

Türk Hava Yolları, iç hat seferlerinde spor malzemeleri taşıyan sporculardan artık ücret alınacağını duyurdu.

THY'den ilgili birimlere yapılan açıklamada; Anadolujet seferleri hariç iç hat seferlerinde alınacak ücretleri belirledi. Buna göre; kayak takımı, snowboard ve golf takımları için 39 Lira, Dalgıç malzemeleri, Sörf tahtası, kamp malzemeleri, paraşüt, hokey takımı ve diğer spor malzemeleri için 59 Lira alınacağını duyurdu.

Yeni ücretlendirmenin 13 Şubat itibariyle geçerli olduğu öğrenildi.

©AirportHaber

THY spor malzemelerini artık ücretli taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İyi ~ 4 yıl önce
İyio zaman ucağın kabinine tıkıştırırız ne de olsa kontrol eden yok bişi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine yanlış ~ 4 yıl önce
Çırpındıkça batarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 4 yıl önce
Güzel bir uygulamaydı ama reklamı yapılamadı; üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tehaye ~ 4 yıl önce
Kabile reisi ne diyor 'tulumba'da su bitti'. Saraylar,uçaklar,arabalar,yandaşlar,çoluk,çocuğun masraflarına para yetmiyor tabii. Sayelerinde ekonomik,sosyal,ahlaki her manada iyice çöktük. Yandaşların,fetocuların,tarikatlerin cirit attığı,en ufak krizde yaprak gibi sallanan,uçaklarını yerde yatıran Thy'de de para bitti ki torpilli yöneticilerin,yurtiçi/dışı müdürlerin masraflarını kısmıyor ama böyle vatandaşdan sinekten yağ çıkarmak istiyor,herşeyi paralı hale getiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebi ~ 4 yıl önce
Kabile reisi dedigin sahsin sayesinde o ucaga binebiliyorsun, sizin sectiginiz sahsiyetler ulkeyi yokluga, yoksulluga,yolsuzluga mahkum ederken, kqbile reisi dedigi kisi her sehre havalani yaparak, vatandaslarini uygun fiyatlarla ucak yolculugu nimetinden faydalanmasini sagladi, senin gibi nankorlerde hem bu imkanlardan faydalanip hemde begenmemezlik yapiyorlar. Sizin gibi insanlara ecevit gibi sunepe pisirik lider yaranir.
Celebi'ye ~ 4 yıl önce
Merhaba, O'nun sayesinde nasıl uçağa biniyoruz bi açıklar mısın?
RT ~ 4 yıl önce
Bisiklet kaça açaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlaşılan ~ 4 yıl önce
İşler kötüye gidiyor yeni liman bayrak taşıyıcımıza yaramadı 500-600 uçaklık filoya ulaşıp 150milyon yolcu taşıyıp yeni limandan full yararlanma hedefleri 5-10 sene ertelenecek gibi. Umarım eski şanlı LTBA günlerini yeni limanda da çok geç olmadan görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 4 yıl önce
Doğru karar, hamama giren terler.Herşeyin bir bedeli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000