03 Mart 2010, Çarşamba 17:59:36

THY SPONSORLUK ANLAŞMASINI İMZALADI

Türk Hava Yolları bugün Yunanistan’ın basketbol kulübü Maroussi Basketbol Kulübü ile Ana Sponsorluk anlaşması yaptı...
  • 15 yaşındaki veletler gibi chat dili kullanıp geliyo oluyo yazmak yerine Türkçe'nize sahip çıkın. Biz düzeltiyoruz ama sizin kafanız almıyor.
  • Maroussiyle anlaşama kolay oluyo ama hava iş le bir türlü anlaşılmıyo personeliçin el sıkışmanın hiç önmei yok nasıl olsa...
  • HT, THY ye geldiğinden beri hem taşlar yerinden oynadı, hem pireler deve, develer pire oldu. Hak, adalet, adamlık, ehliyet, liyakat, plan, program, kalite, kariyer, emek, gayret, iyi niyet, strateji, tolerans yerlerde süründü. Adamcılık, siyasetçilik, memleketçilik, teşkilatçılık, cemaatçilik, yalakalık, yağcılık, menfaatçılık, çevre edinmecilik, yan gelip yatmacılık, dedikoduculuk, stratejisizlik, keyif sürme, gezme, tozma gibi bilumum rezillik başarı oldu. İşin özeti budur. THY adına uçağı tutan bu zatta buna örnektir. Kimler harcandı bunu bilen bilir. Bu şirket için çabalayanları bir kalemde harcamıştır bu HT. HT nin bu dünyada işi iş olabilir, yarın mv de olabilir. Ama öbür dünyada kimler yakasına yapışacak onu da O düşünsün.
  • cocuk suratli,yüzüne baktigimda beynindeki tilkileri gürüyorum sizler neden insan gözüne bakamiyorsunuz,tabi ileride hepnizden hesap sorulacaginin korku ifadesi var.Ogün gelince bakalim ne yapacaksiniz,kimbilir birden solcu kesilirsiniz?
  • Bu yunan hayranlığını anlıyabilmek ümkün değil.Bari birde rumlara sponsor olun.Sonrada Türk askeri Kıbrıstan çekilsin.Sonrada Kıbrısı verin...SPONSOR OLURKEN KİME SORDUNUZ MUHTEREMLER.UNUTMAYINKİ SİZLER ORALARDA BU MİLLETİN ADINA İŞLER YAPIYORSUNUZ.SIKIYSA KENDİ ÖZ PARANIZLA SPONSOR OLSANIZA.HEMDE YUNANA OLMUŞLAR.ADAMLARIN LOGOSUNU RENKLERİNİ UÇAĞINIZDA TAŞIYACAĞINIZA O UÇAKLARIN BİRKAÇININ ÜSTÜNE TARİHTEKİ TÜRK DEVLETLERİNİN BAYRAKLARINI KOYSANIZA.
  • birşeyler kazanabilmek için birşeyler vermek gerekir.sene sonunu bekleyip sponsorlukların işe yarayıp yaramadıgını,kârını bekleyip görecegiz.lütfen şimdi agzı olan konuşmasın,daha erken.diğer yandan ucuz biletle uçsa ne kadar kâr yapar ve çalışanlarının maaşlarını nasıl karşılar.low cost firma değil ya.Sponsorluklar yabancılar için tanıtım,Türkiyede thy yi bilmeyen mi var.daha hala Türk takımına sponsorluk demeyin,çünkü sponsor zaten bir kısmına.yabancılara para yedirmeyecekseniz Türk malı kullanın siz ilk başta.
  • yok yok thy en iyisini bilir hizmete gelince hep iyisini istiyoruz fakat iyi haberlere tepki veriyoruz olmaz yigidin hakkini vermek lazim onemli olan her yerde reklami yapmak ben reklamciyim iyi yapiyorlar
  • THY yabanci kuluplere jest ler yaparken klasiklesmis 111 euro kampanyasini sona erdirdi, birakin Turk halki yurtdisini gorsun, kampanya devam etsin...
  • Barcelona ve ManU yu anlıyorum,dünyanın en büyük markalarından olan klüpler.Fakat bu takım nereden çıktı anlayamadım.Sanırım yurtdışındaki marka değerini arttırmaya yönelik çalışmalar olduğundan yurtiçine bir yatırım yapılmıyor.Zaten bizim takımlarımız THY ye gebe olduğundan ve zaten Türk Halkına THY yi tanıtmaya gerek olmadığından sponsorluk çalışmaları yurtdışında yapmaları bence doğru.Emirates'in Arsenal in stad ismine sahip olması gibi.Fakat bu Yunan ekibinin birşey katacağını düşünmüyorum,umarım yanılırım.
  • Sponsor Olacığınıza Bilet Fiyatlarını İndirin Sponsorluklara Dağıtacağınız Parayı Uçan Milletin Cebincen çıkarmayın Bugün Biraz Daha indirim yapsanız daha iyi olmazmı Yunana sponsor olacağınıza Türkiyede Kulüpmü Yok buaralardan birileri büyük Rant alıyor unutmayın tüyü bitmemiş yetim hakkı var burda çıkmaz ahirette çıkar İnşallah Sayın Başbakan El atar umarım buna doğuya indirim yaparsanız daha iyi olmazmı bu kadar parayı elin gavuruna yediriyorsunuz

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Türk Hava Yolları, daima spora olan desteği ile, Yunanistan’ın en başarılı basketbol kulüplerinden biri olan Maroussi BC takımıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük memnuniyet duymaktadır. Bu sponsorluk anlaşması ile birlikte Maroussi Basketbol takımına başarılar dilerken öte yandan bu anlaşmanın Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğa da büyük bir katkı sağlayacağına inanmaktayız.”

Bir buçuk yıllık sponsorluk sözleşmesine göre, Maroussi Basketbol kulübünün hem Yunanistan A1 liginde hem de Euroleague’deki tüm müsabakalarında giymiş olduğu forma ve eşofmanlarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak, ayrıca saha içindeki led panolarda, resmi basın açıklamalarında, web sitesinde ve röportaj panolarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak. Maroussi’nin kendi sahasının zeminindeki her iki serbest atış bölgesinde de Türk Hava Yolları logosu yer alacak.

İmza törenine Yunanistan Türkiye Büyükelçisi Mehmet Hasan Şöğüş’te katıldı.

MAROUSSI

MAROUSSI

MAROUSSI

THY SPONSORLUK ANLAŞMASINI İMZALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
15 yaşındaki veletler gibi chat dili kullanıp geliyo oluyo yazmak yerine Türkçe'nize sahip çıkın. Biz düzeltiyoruz ama sizin kafanız almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maroussiyle anlaşama kolay oluyo ama hava iş le bir türlü anlaşılmıyo personeliçin el sıkışmanın hiç önmei yok nasıl olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HT, THY ye geldiğinden beri hem taşlar yerinden oynadı, hem pireler deve, develer pire oldu. Hak, adalet, adamlık, ehliyet, liyakat, plan, program, kalite, kariyer, emek, gayret, iyi niyet, strateji, tolerans yerlerde süründü. Adamcılık, siyasetçilik, memleketçilik, teşkilatçılık, cemaatçilik, yalakalık, yağcılık, menfaatçılık, çevre edinmecilik, yan gelip yatmacılık, dedikoduculuk, stratejisizlik, keyif sürme, gezme, tozma gibi bilumum rezillik başarı oldu. İşin özeti budur. THY adına uçağı tutan bu zatta buna örnektir. Kimler harcandı bunu bilen bilir. Bu şirket için çabalayanları bir kalemde harcamıştır bu HT. HT nin bu dünyada işi iş olabilir, yarın mv de olabilir. Ama öbür dünyada kimler yakasına yapışacak onu da O düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cocuk suratli,yüzüne baktigimda beynindeki tilkileri gürüyorum sizler neden insan gözüne bakamiyorsunuz,tabi ileride hepnizden hesap sorulacaginin korku ifadesi var.Ogün gelince bakalim ne yapacaksiniz,kimbilir birden solcu kesilirsiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yunan hayranlığını anlıyabilmek ümkün değil.Bari birde rumlara sponsor olun.Sonrada Türk askeri Kıbrıstan çekilsin.Sonrada Kıbrısı verin...SPONSOR OLURKEN KİME SORDUNUZ MUHTEREMLER.UNUTMAYINKİ SİZLER ORALARDA BU MİLLETİN ADINA İŞLER YAPIYORSUNUZ.SIKIYSA KENDİ ÖZ PARANIZLA SPONSOR OLSANIZA.HEMDE YUNANA OLMUŞLAR.ADAMLARIN LOGOSUNU RENKLERİNİ UÇAĞINIZDA TAŞIYACAĞINIZA O UÇAKLARIN BİRKAÇININ ÜSTÜNE TARİHTEKİ TÜRK DEVLETLERİNİN BAYRAKLARINI KOYSANIZA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birşeyler kazanabilmek için birşeyler vermek gerekir.sene sonunu bekleyip sponsorlukların işe yarayıp yaramadıgını,kârını bekleyip görecegiz.lütfen şimdi agzı olan konuşmasın,daha erken.diğer yandan ucuz biletle uçsa ne kadar kâr yapar ve çalışanlarının maaşlarını nasıl karşılar.low cost firma değil ya.Sponsorluklar yabancılar için tanıtım,Türkiyede thy yi bilmeyen mi var.daha hala Türk takımına sponsorluk demeyin,çünkü sponsor zaten bir kısmına.yabancılara para yedirmeyecekseniz Türk malı kullanın siz ilk başta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok yok thy en iyisini bilir hizmete gelince hep iyisini istiyoruz fakat iyi haberlere tepki veriyoruz olmaz yigidin hakkini vermek lazim onemli olan her yerde reklami yapmak ben reklamciyim iyi yapiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yabanci kuluplere jest ler yaparken klasiklesmis 111 euro kampanyasini sona erdirdi, birakin Turk halki yurtdisini gorsun, kampanya devam etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Barcelona ve ManU yu anlıyorum,dünyanın en büyük markalarından olan klüpler.Fakat bu takım nereden çıktı anlayamadım.Sanırım yurtdışındaki marka değerini arttırmaya yönelik çalışmalar olduğundan yurtiçine bir yatırım yapılmıyor.Zaten bizim takımlarımız THY ye gebe olduğundan ve zaten Türk Halkına THY yi tanıtmaya gerek olmadığından sponsorluk çalışmaları yurtdışında yapmaları bence doğru.Emirates'in Arsenal in stad ismine sahip olması gibi.Fakat bu Yunan ekibinin birşey katacağını düşünmüyorum,umarım yanılırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sponsor Olacığınıza Bilet Fiyatlarını İndirin Sponsorluklara Dağıtacağınız Parayı Uçan Milletin Cebincen çıkarmayın Bugün Biraz Daha indirim yapsanız daha iyi olmazmı Yunana sponsor olacağınıza Türkiyede Kulüpmü Yok buaralardan birileri büyük Rant alıyor unutmayın tüyü bitmemiş yetim hakkı var burda çıkmaz ahirette çıkar İnşallah Sayın Başbakan El atar umarım buna doğuya indirim yaparsanız daha iyi olmazmı bu kadar parayı elin gavuruna yediriyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000