21 Ekim 2013, Pazartesi 20:56:11

THY SPONSORLUĞU 2020'YE UZATTI

Tarihinde ilk kez bir marka ile isim sponsorluğu anlaşması yapan Euroleague Basketball ile destekçisi Türk Hava Yolları, adım attıkları işbirliğini 2020 yılına kadar devam kararı aldı.
  • gelişmiş ülkelerde reklama,sponsorluğa (istisnalar haricinde) çok yatırım yapan şirketlere ürettikleri ürünler veya hizmetlerin kötü kalitesinin üstünü örtmek için yatırım yapıyor diye düşünürler....anlayana....
  • Bence gelecegini düsünen kulüpler THY´den sponsorluk almasin. M.United. Barcelona, Dortmund, Nürnberg hic birinide iyi gelmedi durumlari hicde eskisi gibi degil. :-)
  • Cidden iyi reklam yapıyor. Geçen hafta Hint TV'sinde (Ten Sports) Lietuvos-Panathinaikos maçı denk geldi. Spiker iki dakikada bir -Turkish Airlines Euroleague, diye lafa başladı. Sanırım maçları yayınlayan kuruluşlarca sponsor adını kullanmak zorunlu bu da insanların kafasına Turkish Airlines markasını resmen kazıyor.
  • Hayırlı olsun. Böyle sponsorluklar çok önemli Yılda milyonlarca insan Euroleague'i izlerken THY logolarını ve ismini görecek.

Basketdergisi'nin haberine göre Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPÇU ve Euroleague Basketball CEO’su Jordi Bertomeu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni yarın Ceylan İntercontinental Hotel’de yapılacak.

Türk Hava Yolları (THY), 2010 yılı Temmuz ayında isim sponsorluğu anlaşması yaptığı Euroleague Basketball'a 5 yılı opsiyonlu 10 yıllık sponsor olmuştu.

THY SPONSORLUĞU 2020'YE UZATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

reklam? ~ 10 yıl önce
gelişmiş ülkelerde reklama,sponsorluğa (istisnalar haricinde) çok yatırım yapan şirketlere ürettikleri ürünler veya hizmetlerin kötü kalitesinin üstünü örtmek için yatırım yapıyor diye düşünürler....anlayana....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thanks ~ 11 yıl önce
Bence gelecegini düsünen kulüpler THY´den sponsorluk almasin. M.United. Barcelona, Dortmund, Nürnberg hic birinide iyi gelmedi durumlari hicde eskisi gibi degil. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE DİYORSUNUZ ~ 11 yıl önce
NEYİN DAVULUNU ÇALIYORSUNUZ SİZ,,BU YÜKSELİŞLER DAHA DA SÜRECEK,GÖLGE ETMEYİN YETER...
Güzel İş ~ 11 yıl önce
Cidden iyi reklam yapıyor. Geçen hafta Hint TV'sinde (Ten Sports) Lietuvos-Panathinaikos maçı denk geldi. Spiker iki dakikada bir -Turkish Airlines Euroleague, diye lafa başladı. Sanırım maçları yayınlayan kuruluşlarca sponsor adını kullanmak zorunlu bu da insanların kafasına Turkish Airlines markasını resmen kazıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun. Böyle sponsorluklar çok önemli Yılda milyonlarca insan Euroleague'i izlerken THY logolarını ve ismini görecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000