06 Ekim 2020, Salı 13:44:48

THY Şırnak seferlerini artırdı

Türk Hava Yolları, artan yolcu talebini karşılayabilmek için Şırnak-İstanbul haftalık uçuş sayısını 7'den 11'e çıkardı.
  • Hepimiz ezbere konuşup burdaki insanları ikinci sınıf olarak görüyorsunuz. Yok beka meselesi yok yolcu mu var yok falan bir şey yok filan birşey. Uçuşların geneli %100 oluyor ve en pahalı uçan bir şehir bilet fiyatı 320-520 arasında, neyin kafasını yaşayıp zor şartlar altında hizmet eden ve uçan vatandaşları böyle görüyorsunuz. Biraz utanma olmalı...
  • Adamlar sefer arttırmış, kimi terör der kimisi seçim. Kafa basmayınca böyle oluyor. Bunun tek anlamı var, ticaret yani para. Sen İzmir den İstanbul a arabanla 5-6 saatte gelirsin Şırnak'taki gelemez o yüzden uçak tercih eder, doluluk fazlaysa uçaklar da yatıyorsa verirsin Şırnak'a.
  • Avrupa bizi kıskansın
  • Italyan ispanyol yunan vs vs kabuksever duskunu hostesleri Sirnak seferlerine gonderin.
  • Sakin olun arkadaşlar Erbil ve Süleymaniye seferleri iptal olduğu için insanlar Şırnak’tan geçiyor Irak sınırına
  • Şırnak'a seçim teşekkürü...
  • Van yolcusu Şırnak yolcusunun beş katı fazla olmasına rağmen yetersiz olan haftalık uçuş frekansı,Ekim ayında 14 ten 12 ye düşürüldü.Haftanın en yoğun günü olan Cumartesi günkü uçuş icra edilmeyecek.Uçuş planlaması yapan birimler neden yolcu potansiyeli yüksek havalimanlarını görmezden geliyor.Anlaşılan artık THY'nın uçuş planlaması siyasetin oyuncağı olmuş.
  • Şırnak'a sefer sayısı artışı bizi. için beka meselesidir.
  • Sanki çok yolcu varda sefer sayısı arttırılmış
  • Terör örgütü kurucularından birinin ismini bu ülkede bir havalimanı'na vermek,önce oy için açılım ayağına 'Türk diye birşey yoktur,Türk demeyelim,Türkiye'li diyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık' deyip sonra koltuk sallanınca bir anda Türk ! olanların yapacağı şeydi,yaptılar da sözde milliyetçiler de çıkar için tepki vermeden,izlediler.

Türk Hava Yolları, artan yolcu talebini karşılayabilmek için Şırnak-İstanbul haftalık uçuş sayısını 7'den 11'e çıkardı.

Yolcularına sunduğu kaliteli hizmet ve geniş uçuş ağıyla yolcu sayısını her geçen gün arttıran Türk Hava Yolları, yeni hatlar açmanın yanı sıra, uçtuğu hatlardaki mevcut sefer sayılarını arttırarak yolcular için daha çok alternatif oluşturdu. Türk Hava Yollarının Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına haftalık yapmış olduğu 7 İstanbul-Şırnak seferine, haftanın 1., 3., 5. ve 6. günleri ilave edilerek toplamda İstanbul uçuşunu 11'e çıkardı.

THY'nin uçak seferlerini artırmasından sonra uçuş planına eklenen TK6940 sefer sayılı ilk uçak Şırnak Havalimanına iniş yaptı. Uçuş ekibi, İdil Kaymakamı ve Şırnak Havalimanı Mülki İdare Amiri Refik Özsoy, Havalimanı Müdürü Abdurahman Batur, THY ekibi ve havalimanı çalışanları tarafından Su Takı gösterisi ile karşılandı.

THY Şırnak seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Abdullah ~ 3 yıl önce
Hepimiz ezbere konuşup burdaki insanları ikinci sınıf olarak görüyorsunuz. Yok beka meselesi yok yolcu mu var yok falan bir şey yok filan birşey. Uçuşların geneli %100 oluyor ve en pahalı uçan bir şehir bilet fiyatı 320-520 arasında, neyin kafasını yaşayıp zor şartlar altında hizmet eden ve uçan vatandaşları böyle görüyorsunuz. Biraz utanma olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke biraz beyin olsaydı ~ 3 yıl önce
Adamlar sefer arttırmış, kimi terör der kimisi seçim. Kafa basmayınca böyle oluyor. Bunun tek anlamı var, ticaret yani para. Sen İzmir den İstanbul a arabanla 5-6 saatte gelirsin Şırnak'taki gelemez o yüzden uçak tercih eder, doluluk fazlaysa uçaklar da yatıyorsa verirsin Şırnak'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanılıyor...!!! ~ 3 yıl önce
Avrupa bizi kıskansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mumkunse ~ 3 yıl önce
Italyan ispanyol yunan vs vs kabuksever duskunu hostesleri Sirnak seferlerine gonderin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumculara ~ 3 yıl önce
Sakin olun arkadaşlar Erbil ve Süleymaniye seferleri iptal olduğu için insanlar Şırnak’tan geçiyor Irak sınırına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum sizin ~ 3 yıl önce
Şırnak'a seçim teşekkürü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak taşıyıcı THY'ye ~ 3 yıl önce
Van yolcusu Şırnak yolcusunun beş katı fazla olmasına rağmen yetersiz olan haftalık uçuş frekansı,Ekim ayında 14 ten 12 ye düşürüldü.Haftanın en yoğun günü olan Cumartesi günkü uçuş icra edilmeyecek.Uçuş planlaması yapan birimler neden yolcu potansiyeli yüksek havalimanlarını görmezden geliyor.Anlaşılan artık THY'nın uçuş planlaması siyasetin oyuncağı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zilletçi Hakaret Partisi ~ 3 yıl önce
Şırnak'a sefer sayısı artışı bizi. için beka meselesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepe Sirnak mv kim? ~ 3 yıl önce
Bos koltuklar. Milletin parasinin carcur olmasi. Kime ne! Durmak yoook yola devam eyyyyy zati hirt
İzmir den ~ 3 yıl önce
Sanki çok yolcu varda sefer sayısı arttırılmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 3 yıl önce
İzmirden biletleri pahalı ve yolcu potansiyeli çok fazla
elçi ~ 3 yıl önce
Terör örgütü kurucularından birinin ismini bu ülkede bir havalimanı'na vermek,önce oy için açılım ayağına 'Türk diye birşey yoktur,Türk demeyelim,Türkiye'li diyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık' deyip sonra koltuk sallanınca bir anda Türk ! olanların yapacağı şeydi,yaptılar da sözde milliyetçiler de çıkar için tepki vermeden,izlediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elçi rumuzuna ~ 3 yıl önce
Seçim öncesi apo'yu devlet tv'sine çıkaran,bildirisi mecliste okunurken sesini çıkarmayan,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayan, paçavrasını göndere çektiren,şehirler hendek olurken ağızlarını açmayan,teröristlerle elele meydanlarda şarkılar söyleyenlerden ve destekleyen baston partiden ne bekliyordun ki?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000