26 Temmuz 2013, Cuma 08:20:11

THY ŞIRNAK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Dünyanın 4’ncü büyük uçuş ağına sahip olan Türk Hava Yolları, açtığı yeni hatlarla yurtiçinde de hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor...
  • Hayırlı olsun. Ama Türkiye'ye mi Kürt Konfederasyonu'na mı onu zaman gösterecek. AKP ülkeyi böldü millet farkında değil. THY devlet şirketi diyen arkadaş. THY %50'den fazlası özel mülkiyette ve borsaya açık. Yatırımcısına hesap vermek zorunda, AKP'ye değil. İşine gelince kamu işine gelince özel olmuyor yani. İleri demokrasilerde bile olmuyor.
  • Yarın-öbür gün bu yapılan meydanlar, inşa edilen barajlar birilerine geçince ne olacak çok merak ediyorum.
  • THY' nin nasıl kar ettiği ortada diyen arkadaş, yeni açılan meydanlara(şırnak,kastamonu gibi) uçsaya özel şirketler, THY Ankara'ya uçuyor evet ama buna karşılık her açılan meydana uçuyor bunuda göz önünde bulundurmak gerek
  • bide Atatürk havalimanında slot sıkıntısı var derlerdi. isteyince her limana sefer konulabiliyormuş. LTBO meydanına da seferleri bekliyoruz. üvey evlat muamelesi görmekten bıktık artık.saygılar.
  • Ankaraya sefer konmayacak mı? Anadojet te de gözükmüyor

Dünyanın en çok ülkeye uçan havayolu olma gururunu yaşayan Türk Hava Yolları, yurtiçindeki uçuş ağına son olarak Şırnak’ı da ekledi.

Şırnak, Türk Hava Yolları’nın yurtiçindeki 41’inci, toplamda ise 237’inci uçuş noktası oldu.

27 Temmuz’da başlayacak olan Şırnak seferleri, haftada 3 gün karşılıklı olmak üzere Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek.

THY ayrıca 40. nokta olarak İstanbul-Bingöl seferlerine de başladı.

Şırnak tarifeli uçuş saatleri (yerel saat):

THY ŞIRNAK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Şırnak ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun. Ama Türkiye'ye mi Kürt Konfederasyonu'na mı onu zaman gösterecek. AKP ülkeyi böldü millet farkında değil. THY devlet şirketi diyen arkadaş. THY %50'den fazlası özel mülkiyette ve borsaya açık. Yatırımcısına hesap vermek zorunda, AKP'ye değil. İşine gelince kamu işine gelince özel olmuyor yani. İleri demokrasilerde bile olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Yarın-öbür gün bu yapılan meydanlar, inşa edilen barajlar birilerine geçince ne olacak çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 11 yıl önce
THY' nin nasıl kar ettiği ortada diyen arkadaş, yeni açılan meydanlara(şırnak,kastamonu gibi) uçsaya özel şirketler, THY Ankara'ya uçuyor evet ama buna karşılık her açılan meydana uçuyor bunuda göz önünde bulundurmak gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
THY bayrak tasiyicisi, ucmak zorunda. Nasil asker tasiyorsa, her acilan meydana ucmak zorunda, para kazansa da kazanmasada. Ozel sirket olsa hissedarlarina sorup ucmak zorunda.
istanbula cevap ~ 11 yıl önce
Özel şirketler istanbul-Ankara hattının yanısıra tüm Rusya ya , Ukrayna'ya ,İran'a ,Özebekistan'a , Kazakistan'a , Azerbaycan'a .... gibi THY nin çok kar ettiği pek çok ülkeye uçmak istiyor ama Türkiyeden izin verilmiyor . THY koruması Ankara hattı ile sınırlı değil . Bilateral anlaşmalar ile Türkiye nin aldığı hatların tamamı THY ye kullandırılıyor . Bu yetmezmiş gibi Atatürk havalimanından tüm slot hakları THY için kullandırılıyor . Özel şirketlere AHL den slot verilsin Şırnak , Kastamonu'ya da uçar . Konu anlaşıldı mı ?
idevice ~ 11 yıl önce
bide Atatürk havalimanında slot sıkıntısı var derlerdi. isteyince her limana sefer konulabiliyormuş. LTBO meydanına da seferleri bekliyoruz. üvey evlat muamelesi görmekten bıktık artık.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBO ~ 11 yıl önce
LTBO niresi oluyor?
Kütahya ~ 11 yıl önce
Kütahya/Zafer bosami baslatildi? Arada ne varki?
vatandaş ~ 11 yıl önce
Niye LTBO diyosun :)İnsanlar havacı olsa bile bilemeyebilir letebeoyu :)
USAK ~ 11 yıl önce
Bilmeyenler icin söyleyim LTBO Usak Havalimani ICAO kodusur. Saygilar..
....... ~ 11 yıl önce
USAK nireeeeeeee SIRNAK nire yavv degisik bir kiyaslama olmus :)
ankara? ~ 11 yıl önce
Ankaraya sefer konmayacak mı? Anadojet te de gözükmüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konulur ~ 11 yıl önce
Istanbul icin doluluk oranlarina bakilirsa hergün istanbul ve Ankara konulur gibi. Ucaklar Full dolu..
slot ~ 11 yıl önce
AHL den slot verilirse Onur Air hergün 6 sefer İstanbul- Ankara seferleri yapmaya hemen talip ama maalesef THY dışında slot verilmiyor ve THY bu hatda tek yön 400 TL ye bilet satmaya devam ediyor . Özel şirketimiz (!) THY nin nasıl kar ettiği ortada .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000