11 Nisan 2019, Perşembe 16:42:59

THY Sharjah seferlerine başladı

Türk Hava Yolları (THY), Birleşik Arap Emirlikleri’nin üçüncü büyük destinasyonu Sharjah’ı uçuş ağına ekledi.
  • Niye uçar Sharjah’a küçük şirketleri bitirmek için yazık. Sonra TK zarar diğer şirketler zarar. Ne gerek var sen Bayrak Taşıyıcısın bunun farkında ol o ağırlıkta davran Rovaniemi ye niye uçar Sharjah’a niye uçar tarifeli uçulur mu buralara. Bir işi de layığıyla yapın rant İçin yapmayın yahu.
  • Dubai'ye gideceğim, biletimi DXB yerine Sharjah'a aldım. 140 euroya geldi oysa DXB en az 250 euro, kesinlikle tavsiye ederim, Deira ve Bur Dubai'de konaklayacaksanız havaalanından 30 dk.
  • Sharjah demek Dubai demektir aslinda. Dxb airporttan sharjah havalimani arasi 35 km dir. guzel sirin kucuk bir aiportdur. Dubaiye gidecek olsam Sharjah’a ucarim. 3 dk da disardasin. Dxb de bu sure min. 30 dk. EK ye ilave frekans artis hakki verilmediyse cok mantikli bir hamle olmus bu.
  • Kim gider Sharjah’a ki. Zaten oraya gidecek insanlar Dubai’ye ucuyor, Dubai’den arabayla 45 dakika mesafede. Bugun Bostanci’dan Kadikoy’e en erken 45 dakikada gidiyorsun. Hat actik demek icin hat aciyor TK.
  • Emirates neden A380 ile gelmiyor? bilgisi olan var mi?

Türk Hava Yolları (THY), Birleşik Arap Emirlikleri’nin üçüncü büyük destinasyonu Sharjah’ı uçuş ağına ekledi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok ülkesine uçan THY, uçuş ağını her geçen gün genişletiyor.

THY, Birleşik Arap Emirlikleri’nin en çok tercih edilen turizm merkezlerinden haftanın her günü karşılıklı uçacağı Sharjah’a tarifeli seferleri başlattı. Sharjah, THY'nin uçuş ağına eklediği 307. destinasyon oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde Abu Dhabi ve Dubai’nin ardından THY'nin 3. uçuş noktası olarak Sharjah’a düzenlenen seferler, İstanbul-Sharjah-İstanbul parkurunda icra edilecek.

Hat açılışı programında açıklamalarda bulunan THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, İstanbul Havalimanı ile birlikte Türk havacılığında ve turizm sektöründe yeni bir dönem başladığını belirtti.

Olmuştur, yeni ve devasa operasyon merkezinin uçuş ağını genişletme noktasında eşsiz bir performans sergileme avantajı sağladığını kaydederek, "Bugün, yeni dönem stratejimizin bir parçası olarak Sharjah'ı, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Abhu Dhabi ve Dubai'den sonra üçüncü destinasyon olarak Türk Hava Yolları'nın sürekli genişleyen uçuş ağına eklediğimiz için oldukça mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Türkçe'de Şarika olarak da adlandırılan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin üçüncü büyük ve en kalabalık noktası olan Sharjah, 1998 yılında Arap dünyasının kültürel başkenti seçildi. Çöl sıcağından kaçarcasına kurulmuş bir kıyı kenti olan Sharjah, eski ama modern, nüfus yoğunluğuna rağmen huzurlu; ayrıca tarih, kültür ve ekonomi yönünden de zengin bir yer olması nedeniyle buraya seyahat eden turistlerin ilgisini çekiyor.

THY Sharjah seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Teyze ~ 5 yıl önce
Niye uçar Sharjah’a küçük şirketleri bitirmek için yazık. Sonra TK zarar diğer şirketler zarar. Ne gerek var sen Bayrak Taşıyıcısın bunun farkında ol o ağırlıkta davran Rovaniemi ye niye uçar Sharjah’a niye uçar tarifeli uçulur mu buralara. Bir işi de layığıyla yapın rant İçin yapmayın yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 5 yıl önce
Dubai'ye gideceğim, biletimi DXB yerine Sharjah'a aldım. 140 euroya geldi oysa DXB en az 250 euro, kesinlikle tavsiye ederim, Deira ve Bur Dubai'de konaklayacaksanız havaalanından 30 dk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sharjah dubai ~ 5 yıl önce
Sharjah demek Dubai demektir aslinda. Dxb airporttan sharjah havalimani arasi 35 km dir. guzel sirin kucuk bir aiportdur. Dubaiye gidecek olsam Sharjah’a ucarim. 3 dk da disardasin. Dxb de bu sure min. 30 dk. EK ye ilave frekans artis hakki verilmediyse cok mantikli bir hamle olmus bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz olmus gene ~ 5 yıl önce
Kim gider Sharjah’a ki. Zaten oraya gidecek insanlar Dubai’ye ucuyor, Dubai’den arabayla 45 dakika mesafede. Bugun Bostanci’dan Kadikoy’e en erken 45 dakikada gidiyorsun. Hat actik demek icin hat aciyor TK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK 380 ~ 5 yıl önce
Emirates neden A380 ile gelmiyor? bilgisi olan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000