01 Ocak 2014, Çarşamba 15:39:14

THY SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları'nın Isparta ve Batman seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
  • zamanlama çok manidar
  • Olur oyle. havada tutunmadan giden bir arac . E havada gorus yoksa bu cok normal.ama bak simdi siyaset kokan yazilara :)
  • Biz de Kastamonu'ya gidemedik

Türk Hava Yolları'nın bugün yapılması planlanan İstanbul-Isparta ve İstanbul-Batman seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

THY, 13:40'ta İstanbul'dan Isparta'ya yapılması planlanan TK2860 sefer sayılı tarifeli seferi ile 15:30'da Isparta'dan İstanbul'a yapılması planlanan TK2861 sayılı seferi iptal edilmek zorunda kaldı.

Ayrıca dün yoğun sis nedeniyle yapılamayan Batman seferlerinde bugün de iptaller yaşandı. Anadolujet'in öğleden önceki Ankara-Batman seferleri sorunsuz olarak gerçekletirildi. 18:30'da yapılması planlanan TK7042 sayılı Ankara-Batman seferi ile 20:30'da yapılması planlanan TK7043 sayılı seferi iptal edildi. THY'nin İstanbul-Batman seferlerinin de karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu.

THY SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

zamanlama ~ 10 yıl önce
zamanlama çok manidar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani? ~ 10 yıl önce
Olur oyle. havada tutunmadan giden bir arac . E havada gorus yoksa bu cok normal.ama bak simdi siyaset kokan yazilara :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iskandinavya ~ 10 yıl önce
Boyle alakasiz yaziya alakali cevap: Tavsiyem DLH ve DHMInin Iskandinavyaya gidip orada havalimanlarin zor kis sartlarinda bile nasil calistigini gormeleri ve bunu Turkiyede uygulamalaridir. Birde sunu unutma! Iptal edilen her seferin yolcuya, havayolu sirketine ve DHMIye ne kadar zarar getirdigini dusun. Havalimaninin yeri ve alt yapi ile seyrusefer alet eksikligi problemlerin arasinda.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz de Kastamonu'ya gidemedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000