20 Nisan 2010, Salı 15:38:08

THY SEFERLERİ BAŞLADI

Türk Hava Yolları, hava sahası açılan meydanlara seferler başlattığını açıkladı...
  • arkadaşım boş gidiyor diyorsun da boş giden havayolu ek sefer mi koyar.
  • THY,Sefer Başalatma Yazısının altına dahi Seyahat Acentelerindende öğrenebilirsiniz demiyor.Seyahat Acentelerini bilgilendirmek akıllarına gelmediği için THY'nın ek seferleri ve başlayan uçuşları boş gidiyor.Roma ucaklarının neredeyse tamamı az dolulukla Romadan geri döndüler.Bugünkü Paris uçaklarıda yarı yarıya boş gitti.THY Satış Büroları ve Çağrı Merkezine ulaşamayan yolcular bu seferle nasıl gidecek?
  • pegasus bugun için zurih , paris, bruksel ucuslarini aksama yapacak. gece ise ek seferlerle tam belli değil daha 2 berlin 2 köln 1 kopeanhag 1 krasnador olacak gibi. sunexpress te oezellikle antalyadan butun ucuslarina basladi. istanbuldan da frankfurt ve hamburg birazdan kalkacak. ama ingiltere hala bekliyor..bunu da haber yaparsaniz bekleyenler en azindan seferleri haber almiş olur..yarina da pegasus 6-7 ek sefer koymuş amsterdam paris vs.. için.. ama paris te orly kalaalı oldugunda cdg ye ucacak pegasus..
Avrupa’da bulutların dağılmasıyla uçuş trafiğine kapalı bulunan hava sahaları açılmaya başlıyor. Bugün itibariyle Atina, Barcelona, Basel, Belgrad, Budapeşte, Donestk, Kişinev, St. Petersburg, Lizbon, Lviv, Lyon, Madrid, Moskova, Nice, Odessa, Bükreş, Paris, Piriştina, Roma, Sofya, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zagreb meydanlarına seferler sorunsuz gerçekleşiyor.

Hava şartları sebebiyle uçak seferlerinde yaşanan iptaller nedeniyle Avrupa'da açık olan havalimanlarına Türk Hava Yolları, 81 ek sefer koyarak yolcuların mümkün olduğunca hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamıştır.

Seferlerin başladığı uçuş noktaları hava şartlarına bağlı olarak zaman zaman değişmektedir.

İlgili uçuş noktalarına seyahat edecek tüm yolcularımızın havalimanına gelmeden önce uçuşlarıyla ilgili bilet satış ofisleri ve Türk Hava Yolları’nın 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden bilgi almaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
THY SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım boş gidiyor diyorsun da boş giden havayolu ek sefer mi koyar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY,Sefer Başalatma Yazısının altına dahi Seyahat Acentelerindende öğrenebilirsiniz demiyor.Seyahat Acentelerini bilgilendirmek akıllarına gelmediği için THY'nın ek seferleri ve başlayan uçuşları boş gidiyor.Roma ucaklarının neredeyse tamamı az dolulukla Romadan geri döndüler.Bugünkü Paris uçaklarıda yarı yarıya boş gitti.THY Satış Büroları ve Çağrı Merkezine ulaşamayan yolcular bu seferle nasıl gidecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus bugun için zurih , paris, bruksel ucuslarini aksama yapacak. gece ise ek seferlerle tam belli değil daha 2 berlin 2 köln 1 kopeanhag 1 krasnador olacak gibi. sunexpress te oezellikle antalyadan butun ucuslarina basladi. istanbuldan da frankfurt ve hamburg birazdan kalkacak. ama ingiltere hala bekliyor..bunu da haber yaparsaniz bekleyenler en azindan seferleri haber almiş olur..yarina da pegasus 6-7 ek sefer koymuş amsterdam paris vs.. için.. ama paris te orly kalaalı oldugunda cdg ye ucacak pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000