11 Ekim 2014, Cumartesi 10:25:23

THY SEFERİ İPTAL OLDU ORTALIK KARIŞTI!

Türk Hava Yolları'nın Los Angeles-İStanbul seferini gerçekleştirmesi gereken uçağında teknik arıza yaşandı. Türkiye'ye gelmesi gereken yolcular ABD'de kaldı.
  • nasil oluyor ayni arizadan ucak yerde kaliyor teknisyen tamir etmeden ucusa elverisli raporu verip ucagi kaldirmaya mi yeltenmisler , bunun izahi nedir ,biri aciklasin ltf .
  • 11-10-2014 te bende vegastan los angles havaalanına geldim biletim confortu ama chekin yapmaya geldimdiğinde dedilerki uçak arıza yapmış yarın göndereceğiz sizi bende yarım saat bir zaman bekledim sonra baktımki istediği yolcuları gönderiyor,bende hemen gittim başka chekin personeline dedimki acil uçmam lazım işim gücüm var dedim az bekle dedi 25 dk sonra ekonomi bilete yer verdiler ve ıçuşumu gerçekleştirdim ancak 8 bavulumuz vardı bi txme bile gelmedi kayıp bürosuna müraccat ettik bekliyoruz ama bu oyunları hiç thy gibi şirkete yakıştırmadım yazıklar olsun.tabiki sonuna kadar gerekeni yapıcam bakslım ne çıkıcak.
  • Güzel arkadaşım bilgilendirmeye mecburuz da yolcu da insan gibi diyalog kurmaya mecbur, karşındaki bir insan senin köpeğin değil, git pegasus ta uç ta gör yolcunun sessizliğini, THY demek kalite demektir ama bu iyi niyet ve çalışkanlığı sadece THY uçuşlarında aslan kesilerek kötüye kullanıyorsunuz, delikanlı iseniz ilgili personele 'seni şirketine şikayet etmeyeceğim al bu da telefon numaram dışarıda görüşelim' deyin. Delikanlı iseniz üniformalı adamın zaafiyetini kullanarak aslan kesilmeyin.
  • if it is airbus take a bus:)))
  • Thy hakkında yapılan şikayetlrin çok büyük yüzdesi yer hizmetleri kaynaklı. Yer hizmetleri yine sınıfta kalmış. Thy LA yöneticileri yine yokları oynuyordur. Olan gariban memurlara olmuştur.
  • Ayni arıza tekrar etmiş ise....olay Teknık arıza boyutunu geçmis bence .teknisyen arızası olmasın .sankı oyle bır his var içımde.
  • aynı olay bir Amerikan bayraklı havayolundu oldu teknik arızadır bu olabilir uçuş güvenliği 1. plandadır. yaygara olmadı evet biraz tantata olduda yapmayın biraz adam gibi olun. yabancı havayollarında da aynı nedenlerden dolayı uçuş iptallari oluyor bağıran eden yok bir tek biz türklerde var. isteyeni otele yerleştirildi isteyene de kısa sürede de Avrupa üzerinden uçuşları sağlandı bu kadar net. sakin olun..
  • Bakın havacılık camiası!! eğer uçuş öncesi uçuş anı ve uçuş sonrasında bir sorun olduğunda sizler yolcuyu bilgilendirme mecburiyetindesiniz!!! Buna mecbursunuz! Öyle kafanıza göre uçağı uçurup kaldıramazsınız!
  • Sıkıysa sakinleşmesinler, orası TR'ye benzemez. Anında alırlar içeri...
  • Kesin bizim millettir problem çıkaran..

Türk Hava Yolları'nın TK10 seferiyle Los Angeles'tan İstanbul'a gelmesi gereken yolcular, uçakta yaşanan arıza nedeniyle ABD'de kaldı. 

THY'nin 9 Ekim günü yerel saatle 18:20'de Los Angeles'tan havalanması gereken uçağı yaşanan arıza nedeniyle kalkış yapamadı. Uçağın yolcuları, meydana gelen teknik arıza sebebiyle uçağın ilk olarak yaklaşık 5 saat gecikmeye girdiğini daha sonra seferin iptal edildiğini ifade etti.

Edinilen bilgiye göre; THY'nin yolcuları otele yerleştirdiği ancak daha sonra yolcuların tekrardan terminale getirildiği öğrenildi. Bagajları uçakta kalan yolcular, durumdan şikayetçi olduklarını belirtirken kendilerine uçuşun ne zaman yapılacağı kousunda herhangi bir açıklama yapılmadığını söylediler.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine isyan bayrağını çeken yolcular, şirket görevlileriyle tartışma yaşayınca havalimanı olaya müdahale etti. Yolcular, polis tarafından sakinleştirildi.

Türk Hava Yolları'nın Los angeles-İstanbul ne zaman yapılacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. 

Öte yandan THY Basın müşaviri Ali Genç, konuyla ilgili olarak, "Uçak önce teknik bir arıza yapıyor. Çalışmalar sonucu arıza gideriliyor, uçak kapı kapatıyor ancak arıza tekrar ediyor. Sonrasında yolcuları alternatif uçuşlara aktarmaya çalıştık. Kalan yolcuları da otele aldık" dedi.

©AirportHaber.com

THY SEFERİ İPTAL OLDU ORTALIK KARIŞTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

2 ayni ariza ~ 10 yıl önce
nasil oluyor ayni arizadan ucak yerde kaliyor teknisyen tamir etmeden ucusa elverisli raporu verip ucagi kaldirmaya mi yeltenmisler , bunun izahi nedir ,biri aciklasin ltf .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut çaçur ~ 10 yıl önce
11-10-2014 te bende vegastan los angles havaalanına geldim biletim confortu ama chekin yapmaya geldimdiğinde dedilerki uçak arıza yapmış yarın göndereceğiz sizi bende yarım saat bir zaman bekledim sonra baktımki istediği yolcuları gönderiyor,bende hemen gittim başka chekin personeline dedimki acil uçmam lazım işim gücüm var dedim az bekle dedi 25 dk sonra ekonomi bilete yer verdiler ve ıçuşumu gerçekleştirdim ancak 8 bavulumuz vardı bi txme bile gelmedi kayıp bürosuna müraccat ettik bekliyoruz ama bu oyunları hiç thy gibi şirkete yakıştırmadım yazıklar olsun.tabiki sonuna kadar gerekeni yapıcam bakslım ne çıkıcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güzel arkadaşım bilgilendirmeye mecburuz da yolcu da insan gibi diyalog kurmaya mecbur, karşındaki bir insan senin köpeğin değil, git pegasus ta uç ta gör yolcunun sessizliğini, THY demek kalite demektir ama bu iyi niyet ve çalışkanlığı sadece THY uçuşlarında aslan kesilerek kötüye kullanıyorsunuz, delikanlı iseniz ilgili personele 'seni şirketine şikayet etmeyeceğim al bu da telefon numaram dışarıda görüşelim' deyin. Delikanlı iseniz üniformalı adamın zaafiyetini kullanarak aslan kesilmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 10 yıl önce
if it is airbus take a bus:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer hizmetleri ~ 10 yıl önce
Thy hakkında yapılan şikayetlrin çok büyük yüzdesi yer hizmetleri kaynaklı. Yer hizmetleri yine sınıfta kalmış. Thy LA yöneticileri yine yokları oynuyordur. Olan gariban memurlara olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekrar aynı arıza ~ 10 yıl önce
Ayni arıza tekrar etmiş ise....olay Teknık arıza boyutunu geçmis bence .teknisyen arızası olmasın .sankı oyle bır his var içımde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
aynı olay bir Amerikan bayraklı havayolundu oldu teknik arızadır bu olabilir uçuş güvenliği 1. plandadır. yaygara olmadı evet biraz tantata olduda yapmayın biraz adam gibi olun. yabancı havayollarında da aynı nedenlerden dolayı uçuş iptallari oluyor bağıran eden yok bir tek biz türklerde var. isteyeni otele yerleştirildi isteyene de kısa sürede de Avrupa üzerinden uçuşları sağlandı bu kadar net. sakin olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bakın havacılık camiası!! eğer uçuş öncesi uçuş anı ve uçuş sonrasında bir sorun olduğunda sizler yolcuyu bilgilendirme mecburiyetindesiniz!!! Buna mecbursunuz! Öyle kafanıza göre uçağı uçurup kaldıramazsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıysa... ~ 10 yıl önce
Sıkıysa sakinleşmesinler, orası TR'ye benzemez. Anında alırlar içeri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kesin bizim millettir problem çıkaran..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000