30 Ocak 2015, Cuma 09:01:57

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları (THY), Almanya’nın Frankfurt kentinden İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havaalanı’na uçuş sayısını günde iki sefere çıkarıyor.
  • SAW da bu yil frankfurt disinda Berlin, Paris ve Amsterdam ikiye cikiyor Roma,Stutgart,Hamburg ve Barselona basliyor cok iyi bunlar simdilik sadece duyuranlar bu yil SAW da cok ucak base olacak
  • 261 uçaklık filo ile Türkiye'nin başkentinden doğrudan yapılan yurt dışı seferleri yok denecek kadar az. İç hatlar ise tamamen Anadolujet'e bırakılmış durumda. Ankara yolcuları olarak Türk Hava Yollarını Ankara'da da etkin olmaya davet ediyoruz.

Türk Hava Yolları (THY), Almanya’nın Frankfurt kentinden İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havaalanı’na uçuş sayısını günde iki sefere çıkarıyor.

Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi unvanını elinde tutan THY’nin Frankfurt Müdürü Recep Emanet, 2014’te başarıyla gerçekleştirilen Frankfurt’tan günlük beş İstanbul Atatürk Havalimanı seferine ek olarak, İstanbul Sabiha Gökçen seferlerinin 27 Nisan’dan itibaren günde ikiye çıkarılacağı söyledi.

Bu yeni seferle THY’nin Frankfurt’tan Türkiye’ye yaptığı günlük uçuş sayısının 8’e ulaşacağını belirten Emanet, “2014 yılında büyüme oranları çift haneli rakamlara ulaşan şirketimizin, 2015 yılında da bu büyüme trendini sürdürmesi için Frankfurt’tan Uzak Doğu, Asya ve Afrika’daki dış hat bağlantılarına verdiğimiz desteği daha da arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

243’TEN 261’E ÇIKTI

THY’den verilen bilgiye göre, şirketin 2014 yılı performansı sektör ortalamasının üzerinde gerçekleşti. Hürriyet'te yer alan habere göre; Toplam yolcu sayısında yüzde 13.3’lük artışla 54.7 milyon yolcuya, uçak filosunda ise toplamda 262’ye ulaştı. Son 10 yılda gösterdiği yüksek performans ile havacılık sektörünün önemli oyuncuları ve değer üreten markaları arasında haklı yerini alan THY, son dört yıldır Skytrax yolcu değerlendirmelerinde Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Aynı zamanda Dünyada En Çok Ülke ve Uluslararası Noktaya Uçan Havayolu Şirketi unvanına da sahip olan THY, 2013 yılında 201’i uluslararası ve 42’si yurtiçi olmak üzere 105 ülkede 243 noktaya yaptığı seferleri, 2014 yılında 218’i uluslararası ve 43’ü yurtiçinde olmak üzere 108 ülkede toplam 261 noktaya ulaştırdı.

Şirketin uçak filosunun sadece sayı olarak artış göstermediği, aynı zamanda çağın gerekliliği olan yüksek hizmet kalitesini de sağlayacak şekilde yeni ve modern donanımlarla yolcuların hizmetinde olduğu vurgulanan açıklamada, Boeing ve Airbus firmalarıyla yapılan planlama ile en güncel teknolojiyi içeren uçaklarla filo yaşının daha da gençleştirileceği vurgulandı. THY, bu yıl filosuna ekleyeceği dar ve geniş gövdeli uçaklarla filo büyüklüğünü 300’e yaklaştırmayı hedefliyor.

THY SEFER SAYISINI ARTIRIYOR

Yorumlar

SAW THY ~ 9 yıl önce
SAW da bu yil frankfurt disinda Berlin, Paris ve Amsterdam ikiye cikiyor Roma,Stutgart,Hamburg ve Barselona basliyor cok iyi bunlar simdilik sadece duyuranlar bu yil SAW da cok ucak base olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
261 uçaklık filo ile Türkiye'nin başkentinden doğrudan yapılan yurt dışı seferleri yok denecek kadar az. İç hatlar ise tamamen Anadolujet'e bırakılmış durumda. Ankara yolcuları olarak Türk Hava Yollarını Ankara'da da etkin olmaya davet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000