19 Şubat 2009, Perşembe 15:25:22

THY sefer sayısını artırıyor

Türk Hava Yollarının (THY), Almanya'dan İstanbul'a tarifeli sefer sayısını artıracağı bildirildi.
  • Basbakani gibi konusmus,krizden etkilenmiyormusuz.Zaten Ulke ve havayolu olarak yepyeni acilimlar,yepyeni ufuklar yepyeni bilmemneler pesindeyizya..Nirvanaya variriz "Insallah" Birde su mesele var "Bakkal hesabi bu bakkal,bir alana yaninda bedava ISA AL"
  • iyi olmuş, Almanya ikinci vatan sayılır. Das ist gut.

THY Basın Sözcüsü ve Köln Şube Müdürü İsa Al, yaptığı açıklamada, THY'nin atılımlarının devam ettiğini, bu nedenle Almanya'dan İstanbul'a tarifeli sefer sayısının artırılacağını ifade etti.

Amaçlarının Almanya'da yaşayan Türklere iyi hizmet vermek olduğunu ifade eden Al, "Star Alliance" üyeliğiyle, Almanya'dan Orta Doğu ve Uzak Doğu'ya gitmek isteyen Almanlara da daha fazla imkan vermeyi amaçladıklarını kaydetti.

THY'nin Almanya'da haftada 200 seferle Lufthansa'dan sonra dış noktalara bu kadar sıklıkla sefer yapan ikinci hava yolu şirketi olduğuna işaret eden Al, "THY, uçuş noktaları itibarıyla Avrupa'nın dördüncü büyük hava yolu şirketi oldu. Kriz döneminde büyümeye devam edeceğiz. Türkiye'nin krizden çok büyük ölçüde etkilenmemesinin de bunda rolü büyük" dedi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden İstanbul'a günde 3 kez yapılan tarifeli sefer sayısı 29 Martta dörde, Stuttgart kentinden haftada iki gün 3'er kez yapılan seferler de 1 Martta haftada beş gün 3'er sefere çıkarılacak.

Berlin'den İstanbul'a tarifeli sefer sayısını da 1 Haziranda üçe çıkartacak olan THY, Münih kentinden de Anadolu'nun çeşitli yerlerine doğrudan uçuşlara başlayacak. Buna göre Kayseri, Samsun, Trabzon, Adana ve Ankara'ya yaz döneminde Münih'ten doğrudan uçuşlar yapılacak.

Frankfurt kentinden İstanbul'a tarifeli sefer sayısı da 28 Martta dörde çıkacak.

THY sefer sayısını artırıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Basbakani gibi konusmus,krizden etkilenmiyormusuz.Zaten Ulke ve havayolu olarak yepyeni acilimlar,yepyeni ufuklar yepyeni bilmemneler pesindeyizya..Nirvanaya variriz "Insallah" Birde su mesele var "Bakkal hesabi bu bakkal,bir alana yaninda bedava ISA AL"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi olmuş, Almanya ikinci vatan sayılır. Das ist gut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000