28 Temmuz 2015, Salı 08:50:01

THY sefer başlattı iştah arttı

THY’nin Miami’ye direkt uçuş başlatması, Bahama ve Karayip turuna ilgiyi artıracak.
  • BIRAK AMERIKAYI IZMIRDEN ISTANBULA UCUS YAPMIYOR THY.ANADOLUJET KUCAK KUCAGA.YOK MU IRI YARI RAHAT UCAKLAR IZMIR-ANKARA ARASINDA?MIAMI imis.Hah hah haa, Once kendi ulkene bak sonra miamimidir nedir oraya.
  • Turkiyede asgari ucret 1000 tl 3500 tatil firsati o adam 2 sene sadece butatil icin para biriktirecek tatil yerinde de hic birsey satin almadan geri mi gelicek hediye almak icin de 2 sene calisacak ki o tatil yerleri ucuz harcama yapilmiyor Demek Ki ne olacak o adam ya baskasinin parasini calacak yada kacakcilik vb. Is yapacak Yeter turkiye uyan allah haskina KOC HOLDING Vb. sirketler osmanlinin ecdadimizin altinlariyla sirket kurup millete burs dagitip vicdanini rahatlacak. Uyan turkiye
  • Amerika da yasiyorum ben o turu gerceklestirdim, gemiler cok eski, otelden ucuz oldugu icin gemide iki gece gecirmek icin millet tercih ediyor, THY Orlando ya Ucmaliydi, Miami ye ucmak cok buyuk hatadir, Miami ve Orlanda beraber gezilen destiyanasyonlar
  • 4500 TL ye 9 gece, uçak dahil YALANNNNNNNNN. sadece uçak biletleri 1800 - 2200 arasında. millete gel gel yapıyorlar. penceresi olmayan, kazan dairesinde kamara veriyorlar herhalde:) 9 gece değil 4500 tl. 9000 tl olsa gene iyi......hem de miami,orlando ve gemi bir arada. pesss......
  • 1.500/ 1.700 tl alitalya yada deltaya giderim 1000/1500 en fazla otele gider 7/8 gün THY ile biraz pahalı oluyor
  • Bıston niye sayılanlar içinde yok?
  • süper ucuz bende gidicegim

THY’nin Miami’ye direkt uçuş başlatması, Bahama ve Karayip turuna ilgiyi artıracak. Royal Caribbean’dan Bülent Tatlav, “Uçuş dahil 3.500 TL’ye 4 gün 5 gece, 4 bin 500 TL’ye de 10 gün tatil sunuyoruz” dedi.

Türk Hava-yolları’nın ABD Mimai’ye 25 Ekim itibariyle başlatacağı direkt uçuşun, Bahamalar ve Karayipler turlarını patlatması bekleniyor. Direkt seferler üzerine harekete geçen kruvaziyer firmalarından olan Royal Caribbean International, yılın 52 haftası düzenlenecek Karayipler ve Bahamalar gezi programları hazırladı.
Royal Caribbean Türkiye Temsilcisi Bülent Tatlav, direkt uçuşla beraber Türk kruvaziyer turisti için tur programları hazırladıklarını belirterek, “Bahamalar ve Karayipler için Miami’ye ekonomi uçuş bileti de dahil 3 bin 500 TL’ye 4 gün 5 gece, 4 bin 500 TL’ye de 9 gece 10 gün tatil imkanı yaratıyoruz. Bu programdan 2016 yılı sonuna kadar 7 bin kişinin yararlanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Antalya ve Bodrum’da tatil fiyatına farklı bir destinasyon sunduklarını dile getiren Tatlav, beş farklı program olacağını, 2 gece Miami’de konaklama, 4 gün 5 gecelik seçenek de bulunacağını aktardı.

Direkt uçuş etkiliyor

Tatlav, cuma ve cumartesi çıkışlı Miami seferlerinin ardından gemi turlarına katılımın olacağını da anlatarak, şöyle konuştu: “Direkt uçuş olmadan bu bölgedeki turlara katılım zordu. Türkiye’de Royal Caribbean vasıtasıyla katılan kişi sayıs 1.300, toplamda ise katılan sayısı 2 bindi. Direkt uçuş ve bizim kampanyamızla bu sayının patlama yapmasını bekliyoruz. Karayipler, Bahamalar, Miami ve Orlando destinasyonlarında 5 farklı paket programımız kısa bir süre için son derece ekonomik fiyatlarla 3 Ağustos itibariyle satışa sunuluyor. Bireyler yanında firmalara da fırsatlar sunuyoruz.”

Tatlav, Türkiye’den kruvaziyer turizmine ilgi gösteren kitlenin 80-100 bin arasında bulunduğunu da aktararak, Türkiye’deki siyasi durumun turlara etkisinin olmadığını, satınalmaların iki ay öncesinden yapıldığını kaydetti.

‘ABD yolcu sayısı yüzde 15 arttı...’

THY Basın Müşaviri Ali Genç ise, Miami’yle beraber ABD’de 8’inci hatlarını açacaklarını anımsatarak, şu bilgileri verdi: “New York, Washington, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco’a doğrudan uçuşumuz var. Şimdi Miami’yi ekliyoruz. Atlanta’ya da uçacağız. THY, 2014’de ABD’ye 1 milyon 345 bin yolcu taşıdık. Bu yılın ilk altı ayında ise 647 bin yolcu taşıdık. Taşıdığımız yolcu sayısında yıl sonunda geçen yıla göre yüzde 15’lik artış olur.”

Egzotik adaları keşfetme şansı

Royal Caribbean Türkiye İletişim Pazarlama Direktörü cihangir Canıyılmaz ise, Bahamalar gezisinde, Miami’ye direkt seyahat edildiğini belirterek, “Miami’de iki gece 1.sınıf otellerde konaklanıyor. Ardından gemi ile 4 gece 5 gün  Bahamalar’a yola çıkılıyor. Miami-Bahamalar-Orlando gezisi 9 gece 10 gün sürüyor. Karayipler’de de dünyanın en büyük gemisi Allure of The Seas ile 7 gece 8 gün süresince Karayipler’i görecekler. Egzotik adaları keşfetme şansı yakalayacaklar” dedi.

THY sefer başlattı iştah arttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

IZMIR-ANKARA ~ 9 yıl önce
BIRAK AMERIKAYI IZMIRDEN ISTANBULA UCUS YAPMIYOR THY.ANADOLUJET KUCAK KUCAGA.YOK MU IRI YARI RAHAT UCAKLAR IZMIR-ANKARA ARASINDA?MIAMI imis.Hah hah haa, Once kendi ulkene bak sonra miamimidir nedir oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fy ~ 9 yıl önce
Turkiyede asgari ucret 1000 tl 3500 tatil firsati o adam 2 sene sadece butatil icin para biriktirecek tatil yerinde de hic birsey satin almadan geri mi gelicek hediye almak icin de 2 sene calisacak ki o tatil yerleri ucuz harcama yapilmiyor Demek Ki ne olacak o adam ya baskasinin parasini calacak yada kacakcilik vb. Is yapacak Yeter turkiye uyan allah haskina KOC HOLDING Vb. sirketler osmanlinin ecdadimizin altinlariyla sirket kurup millete burs dagitip vicdanini rahatlacak. Uyan turkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tur ~ 9 yıl önce
Amerika da yasiyorum ben o turu gerceklestirdim, gemiler cok eski, otelden ucuz oldugu icin gemide iki gece gecirmek icin millet tercih ediyor, THY Orlando ya Ucmaliydi, Miami ye ucmak cok buyuk hatadir, Miami ve Orlanda beraber gezilen destiyanasyonlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
4500 TL ye 9 gece, uçak dahil YALANNNNNNNNN. sadece uçak biletleri 1800 - 2200 arasında. millete gel gel yapıyorlar. penceresi olmayan, kazan dairesinde kamara veriyorlar herhalde:) 9 gece değil 4500 tl. 9000 tl olsa gene iyi......hem de miami,orlando ve gemi bir arada. pesss......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cruiser ~ 9 yıl önce
Nerden biliyon Royal Caribbean ile daha once seyahat ettinmi? Kazan dairesiymis? Cahil insanin hali baska oluyor!
Vedat ~ 9 yıl önce
1.500/ 1.700 tl alitalya yada deltaya giderim 1000/1500 en fazla otele gider 7/8 gün THY ile biraz pahalı oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Bıston niye sayılanlar içinde yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vvvv ~ 9 yıl önce
süper ucuz bende gidicegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 9 yıl önce
He sana ucuz git hic bekleme

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000