04 Temmuz 2015, Cumartesi 09:32:22

THY Satış Müdürü'nün tableti çalındı

Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’nda yolcuların bagajlarından sürekli malzeme çalınması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda zanlı, uçağın kargo bölümü çalışanı çıktı.
  • müdürün Eşyası çalınınca hemen nasıl bulmuşlar. bavullar sürekli Açılıyor vatandaşın ama onu araştıran yok
  • Yurt dışından istanbula geldım valizim içine elbiselere sardıgım hediye aldıgım cep telefonum calındı eve gidince anladım lütfen havalimanlarında sut altında yapılan hırsızlıklara cözüm bulunsun.
  • IATA DGR 2.35.9 - Portable electronic devices (including medical devices) (such as watches, calculating machines, cameras, cellular phones, lap-top computers, camcorders) containing batteries when carried by passengers or crew for personal use, which should be carried in carry-on baggage. THY müdürünün kuralı bilmemesi mümkün mü? Not: Hırsızlık cezasız kalmamalıdır!
  • Havaş'ın ucuz personel politikası
  • 6 - 15 yila kadar ...baya icerde kalcak. hollandada 16 saat icerde koyarlar ve ustune para cezasi. farka bakya gecen trafikte bir sarhos safor 3 kisiyi kurban etti, nini dede ve torun kaldirimdan yuruyordular ceza su: devlet icin ucretsiz 2 hafta copleri topladi ve ustune para ceza sonra serbest birakildi. curusunlerrr
  • Suanda yine iyi ,eskiden neler oluyordu.
  • Bunu yapan buna tenezzül eden herşeyi yapar para için.Bomba da koyar patlatırda!!!!!!
  • THY müdürünün tableti çalınana kadar inceleme yapılmamış demek ki. Sert kayaya çarpmış hırsız. Yolcunun eşyası çalınınca bu kadar hassas davranılmıyor...
  • Artık hırsızlıklarda başladı havaşta. Neler oluyor nereye gidiyor bu şirket.
  • Gelse bu olay, butun kurumlar bu olaydaki gibi incelenirdi mi acaba ? Yoksa valize koymayaydin kardesim diyerek baslarindan savarlar miydi ?

Sivas’tan İstanbul’a gelmek için bagajını teslim eden Sivas THY Satış Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu’nun valizinden de tablet bilgisayarının çalınmasının ardından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Yapılan incelemelerde failin, şut altı kargo bölümü çalışanı İ.Y. olduğu çıktı. Şikâyet üzerine başlatılan soruşturmada, “şut altı” diye tabir edilen uçağın kargo bölümünde çalışan İ.Y’nin  (24) hırsızlıkların yapıldığı tarihte kargo bölümüne giren tek kişi olduğu tespit edildi. Bir görüntüde de zanlının vücudunda bir şey sakladığı belirlendi.

İ.Y’nin evinde yapılan aramada ruhsatsız bir silah da bulundu. Havaalanında çalışanlar ise çalınan eşyalar arasındaki bir çakmağı İ.Y’nin kullandığını gördükleri yönünde ifade verdiler. Zanlıya 6 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. (Milliyet)

THY Satış Müdürü'nün tableti çalındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

zippo ~ 9 yıl önce
müdürün Eşyası çalınınca hemen nasıl bulmuşlar. bavullar sürekli Açılıyor vatandaşın ama onu araştıran yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Yurt dışından istanbula geldım valizim içine elbiselere sardıgım hediye aldıgım cep telefonum calındı eve gidince anladım lütfen havalimanlarında sut altında yapılan hırsızlıklara cözüm bulunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Say'ın yolcu; ~ 9 yıl önce
Öncelikle hayırlı Ramazan'lar; istanbul istasyonunda böyle bir şey mümkün değil bende bir İşçiyim ve uzun yıllardan beri şutta çalişiyorum. Şutta alınmış olan güvenlik tavan yapmış durumda böyle bir şey olması mümkün değil geldiğiniz istasyonda güvenlik afiyeti olabilir. Şutta Çalişan emekçi arkadaşların yeterince dertleri var hırsızlık yapmaya Zaman'ları yok. İyi günler
GENEL KÜLTÜR ~ 9 yıl önce
IATA DGR 2.35.9 - Portable electronic devices (including medical devices) (such as watches, calculating machines, cameras, cellular phones, lap-top computers, camcorders) containing batteries when carried by passengers or crew for personal use, which should be carried in carry-on baggage. THY müdürünün kuralı bilmemesi mümkün mü? Not: Hırsızlık cezasız kalmamalıdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 9 yıl önce
Havaş'ın ucuz personel politikası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nl. ~ 9 yıl önce
6 - 15 yila kadar ...baya icerde kalcak. hollandada 16 saat icerde koyarlar ve ustune para cezasi. farka bakya gecen trafikte bir sarhos safor 3 kisiyi kurban etti, nini dede ve torun kaldirimdan yuruyordular ceza su: devlet icin ucretsiz 2 hafta copleri topladi ve ustune para ceza sonra serbest birakildi. curusunlerrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Suanda yine iyi ,eskiden neler oluyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Bunu yapan buna tenezzül eden herşeyi yapar para için.Bomba da koyar patlatırda!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih ~ 9 yıl önce
THY müdürünün tableti çalınana kadar inceleme yapılmamış demek ki. Sert kayaya çarpmış hırsız. Yolcunun eşyası çalınınca bu kadar hassas davranılmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 9 yıl önce
Artık hırsızlıklarda başladı havaşta. Neler oluyor nereye gidiyor bu şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaşş ~ 9 yıl önce
At çamuru izi Kalsın THY ye Havaş bakmıyor Tgs bakıyor
Sivas ~ 9 yıl önce
Olayın yazılışına göre hırsızlık sivasda olmuş.Sivas da Havaş bakıyor THY uçaklarına...
Bizim basimiza ~ 9 yıl önce
Gelse bu olay, butun kurumlar bu olaydaki gibi incelenirdi mi acaba ? Yoksa valize koymayaydin kardesim diyerek baslarindan savarlar miydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000