13 Eylül 2016, Salı 09:07:34

THY Şarm el Şeyh uçuşlarına tekrar başladı

Türk Hava Yolları (THY) yaklaşık bir yıllık aranın ardından Mısır'ın Şarm el Şeyh kentine uçuşlara yeniden başladı. İlk sefer su takı ile karşılandı.
  • Misir Arap Cumhuriyetine daha once vize almadan giden Turk vatandaslari artik vize alarak gitmek zorunda.Vize almadan Misir'a gitmeyin.
  • Aklin yolu bir, gaza geldin biraktin once
  • Kapanmadan önce oraya biz gidiyorduk yahu. Su tankı ile karşılama merasimi olacak diye ilk sefere airbus vermişler demek ki. Su sıkmalı hoş geldini bile elimizden alıyorsunuz vicdansız airbusçular.
  • Bundan bir süre önce Şarm El Şeyk'te Metrojet havayollarının bir uçağı terör saldırısı nedeniyle düşmüştü.Adı geçen yerde ciddi güvenlik sorunları varken THY'nin orada ne işi var?Üstelik THY böyle büyük bir zararda iken kendine macera mı arıyor ? Bu yeni hattın karlı olup olmayacağı da belirsiz.Ayrıca karlı bile olsa güvenlik sorunu olan yere uçmakla vahim bir hata yapılıyor.THY resmen tehlikeli sularda yüzüyor.
  • Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin

Geçtiğimiz yıl Mısır'ın Şarm el Şeyh kenti üzerindeyken terör saldırısı sonucu düşen Metrojet Havayolları kazasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu kente yaptığı uçuşları güvenlik gerekçesiyle durdurma kararı almıştı. 

Ağustos ayında da Türk Hava Yolları, Şarm el Şeyh uçuşlarının Eylül ayında başlayacağını duyurmuştu. Mısır'ın turizm kenti Şarm el Şeyh'e ilk sefer geçtiğimiz gün TK700 sefer sayılı uçuş ile gerçekleştirildi.

TC-JPB kuyruk tescilli Airbus A320 tipi uçakla gerçekleştirilen ilk sefer havalimanında su takı ile karşılandı. THY Şarm el Şeyh'e Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftanın 4 günü karşılıklı sefer gerçekleştirecek.

THY Şarm el Şeyh uçuşlarına tekrar başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Misir Arap Cumhuriyetine daha once vize almadan giden Turk vatandaslari artik vize alarak gitmek zorunda.Vize almadan Misir'a gitmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklin ~ 8 yıl önce
Aklin yolu bir, gaza geldin biraktin once

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 F/O ~ 8 yıl önce
Kapanmadan önce oraya biz gidiyorduk yahu. Su tankı ile karşılama merasimi olacak diye ilk sefere airbus vermişler demek ki. Su sıkmalı hoş geldini bile elimizden alıyorsunuz vicdansız airbusçular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Bundan bir süre önce Şarm El Şeyk'te Metrojet havayollarının bir uçağı terör saldırısı nedeniyle düşmüştü.Adı geçen yerde ciddi güvenlik sorunları varken THY'nin orada ne işi var?Üstelik THY böyle büyük bir zararda iken kendine macera mı arıyor ? Bu yeni hattın karlı olup olmayacağı da belirsiz.Ayrıca karlı bile olsa güvenlik sorunu olan yere uçmakla vahim bir hata yapılıyor.THY resmen tehlikeli sularda yüzüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tehlikeli sular ~ 8 yıl önce
Siz anlamazsiniz gençler. Sadece okuyun, öğrenin. Yorum yapmayin. Bu uçuşun yeniden başlatılması, ticari değil siyasi bir karardir. Rusyadan sonra kavgali oldugumuz komşularımızdan, bolgenin önemli aktorlerinin biriyle barışmak icin yapılmış jesttir. Ben hata ettim demeksizin uzatilan zeytin dalıdır. Ayrıca Turkiyenin aksine yilin 1-1,5 ayi hariç denize girilebilen bir iklime sahiptir. Bu sebeple bizde deniz turizmi kapanirken kış doneminde kismen iş yapan bir destinasyondur. Burada bulunmak ticari açıdan da anlamli olabilir. Geniş düşünmeyi bir ogrenin artik
Tehlikeli sulara ~ 8 yıl önce
Evet siz herşeyi çok iyi bildiğiniz için THY zarar rekorları kırıyor değil mi ? Bilinçsiz bir şekilde iyice araştırmadan konulan yeni seferler nedeniyle şirketin zararları büyüyebilir ve birçok personel işini kaybedebilir.Parasal zararı cebinden mi vericen ? Herşey senin dediğin kadar basit değil..
Tehlikeli sular ~ 8 yıl önce
Kararları ben vermiyorum. Vermiş olsaydım zararda payım olurdu. Burda bir yorum yaptık diye yönetimden biri mi sandınız hemen, artınbu hat yeni bir hat değil. Gayet karlı bir hatken geçici olarak kspanmış bir hat
misafir ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000