16 Şubat 2013, Cumartesi 09:30:20

THY SAMSUNLULARI UNUTMADI

ürk Hava Yoları (THY) Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, kentin taleplerinden biri olan Business Class hizmetinin verilmesi için başvuru yaptıklarını açıkladı. Gezmişoğlu, bu hizmetle ilgili yakın zamanda sonuç alacaklarına inandığını söyledi...
  • Yurtdisindan ISTANBUL´a kadar Business gelip, SAMSUN´a Business devam etmek güzel olur. SAMSUN´a Business tutacagina eminim. Simdiden Hayirli olsun
  • Samsun'da tutmaz...koltuklar boş gider,boş döner.
  • Alkol yok bişi yok..adam yarım saat business uçsa ne oluuur , ucmasa ne olur...neyse sıradaki habere geçelim.
  • geçenlerde ağzıyla içmeyi bilmeyen bir alkolik, yanındaki yolcunun burnunu kırdı. umarım bu tip dengesizler uçakta alkol olmasından yana olanlara denk gelir.
  • yasasin samsuna business giderken alkol alabilecegiz....:)

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve odanın yönetim kurulu üyeleri, THY Samsun Müdürlüğü'ne atanan Arif Ali Gezmişoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gezmişoğlu, Samsunlulara hizmet etmenin kendisine mutluluk vereceğini söyledi. Samsunluların en iyiyi hak ettiğini dile getiren THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, "Samsun'un taleplerinden biri olan Business Class hizmetinin verilmesi için başvurumuzu yaptık. Yakın zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum. Buraya çekebileceğimiz daha çok yolcu olduğuna inanıyorum. Bunun için de en güzel, en iyi hizmeti vermenin çabası içindeyiz. Krasnador'a Samsun'dan direkt uçuşlarının başlaması konusunda da sivil havacılık anlaşmasının yapıldığı takdirde THY'nin bu işin içine gireceğine inanıyorum. Sizlerin de desteğiyle Samsunumuza ve Samsun halkına daha iyi şeyler vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Türk Hava Yolları'nın son yıllarda çığır açtığını vurguladı. Atılımlarla THY'nin dünyada bir ekol haline geldiğinin altını çizen Murzioğlu, "Şu anda dünyada en iyi uçak filosuna sahip olan THY'nin yaptığı yenilikler, uygulamalar olumlu yönde ilimize de yansıdı. Samsun maalesef önceki yıllarda hava taşımacılığı yönünden mağdur edilmişti. Yeni havaalanı ilk açıldığında dört uçuş vardı. Ama bugün çok farklı hale geldi. Yatırımlar artıkça, şehir geliştikçe hava taşımacılığı gelişiyor. Buna paralel olarak hava yolu taşımacılığı alternatifleri de artıkça kentler de gelişiyor. Ben inanıyorum ki yeni havaalanı daha önceden hizmete girseydi Samsun bugün daha da gelişmiş bir şehir olurdu. Samsun hava taşımacılığında çok alternatifli hale geldi." ifadelerini kulandı.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve oda heyeti, daha sonra da Samsun Havalimanı Meydan Müdürü Hamit Anıl'ı makamında ziyaret etti. (Samanyoluhaber)

THY SAMSUNLULARI UNUTMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

LTFH ~ 11 yıl önce
Yurtdisindan ISTANBUL´a kadar Business gelip, SAMSUN´a Business devam etmek güzel olur. SAMSUN´a Business tutacagina eminim. Simdiden Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Samsun'da tutmaz...koltuklar boş gider,boş döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
Alkol yok bişi yok..adam yarım saat business uçsa ne oluuur , ucmasa ne olur...neyse sıradaki habere geçelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cezur yurek ~ 11 yıl önce
dogru soze ne denir...
alkol ~ 11 yıl önce
geçenlerde ağzıyla içmeyi bilmeyen bir alkolik, yanındaki yolcunun burnunu kırdı. umarım bu tip dengesizler uçakta alkol olmasından yana olanlara denk gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne? ~ 11 yıl önce
ne alak şimdi? diğer sorun çıkarmayanlar zemzem mi içiyor du o gün?
???? ~ 11 yıl önce
Dünyada 3 milyar insan uçak ile uçuyor, kaç tanesinin içki nedeniye burnu kırılmış??????????
alkol ~ 11 yıl önce
yasasin samsuna business giderken alkol alabilecegiz....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
hayır :D belirli hatlar dışında alkol kaldırıldı
XXXXX ~ 11 yıl önce
Yok alkol yok, meyve suyu zemzem var. Globally Fossssssssssss.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000