05 Mayıs 2011, Perşembe 10:23:26

THY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNALE ÇIKTI

Dün akşam oynanan Manchester United-Schalke karşılaşmasından sonra Türk Hava Yolları da resmen finale yükselmiş oldu.
  • akp giderse top sakallilar alinir,ne dert ediyosun kendine?
  • Irlandalilar cogalmis mi ne?Ayiptir yahu bir de tebrik edin.
  • SN. AYCIN BASKANIMI KUTLARIM. THY VE TASERON YANDAS SIRKETLERI YAPTIKLARI ISCI KIYIMI LE ISCIYI SINDIRDIKLERINI SANDILAR OYLAMADA PAYLARINI ALDILAR BU YONETIM ZINIYETLERI ISCIYI KULLANIP SONRA KENDI YANDASINI DAHI ISI BITTIMI SUTLADINI YALAKALAR BILE ANLADI ARTIK ISVEREN YANLIZ BULARI ALLAH BILE MUNAFIK OLDUGUNU PERSONELE GOSTERDI DAYAN ISCIM ZAFER BIZIM..
  • Ne oldu viskiciler, entel, dantel, fıstan örenler, sol taraflılar, yani thy yanlış yapmıştı barcelonaya sponsor olarak yani thy yanlış yapmıştı manchester unitede sponsor olarak alın size her 2 takımda finalde oynayacaklar ve THY ismini bütün dünya görecek, duyacak para ile ölçülemeyecek kadar değerli bir reklam tanıtımı olacak çünkü bu maçı bütün dünya izleyecek anladınız mı minnoşlar sizler thy nin başarılı olmasını asla istemeyenlerdensiniz siz varya siz irlandalılardan betersinizdir..bedava first class uçak bileti, viski leb lebi servisi sizi yatırıır o zaman..
  • THY, akepelileri,cemaatçileri,fetocuları,torpillileri işe alıp bol maaş ve sosyal imkanla mevki,maka sahibi yapmada,emekçilere hak,hukuk vermemede,çalışanını tehdit,ezme ve baskıda da şampiyonlar ligi finalinde....
  • Icimizdeki Irlandalilar ve THY dusmanlarina saygiyla ithaf olunur.Var mi baska dunyada?
  • THY bu sponsorlukların dışında,sponsor olmasa da bazı önemli lig maçlarında reklam veriyor. Geçenlerde yanılmıyorsam Valencia nın sahasında görmüştüm,Hollanda da yine ajax dışında bir takımda daha görmüştüm. Yine Power E. Valencia basketbol takımına da saha ve forma reklamı veriyor.Ancak thy şu an için shaktar donetsk ile anlaşamadı,shaktar ekstra bir şeyler istemişti galiba.birkaç hafta önce hamdi topçu söylemişti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı akşamı oynan Barcelona-Real Madrid maçından 1-1'lik sonuçla ilk maçı 2-0 kazanan Barcelona finale adını yazdıran ilk takım olmuştu. Dün akşam oynanan ve ikinci finalisti belirleyecek olan Manchester United-Schalke mücadelesini 4-1 gibi farklı bir skorla galibiyetle tamamlayan Manchester United oldu. Manchester United, ilk maçı deplasmanda 2-0 kazanmıştı.

Böylece Şampiyonlar liginde finalın adı belli oldu; Barcelona - Manchester United.

Bu iki takımın ortak özelliği ise, uçuş sponsorlarının THY olması.

THY'DEN İKİ KULÜBE 16,7 MİLYON EURO

THY, Katalan ve İngiliz kulüpleri ile yaklaşık 16.7 milyon avroluk anlaşmaya imza attı. THY, bir uçağını Barcelona, bir uçağını da Manchester United görselleri ile donattı.

Barcelona ile 2,5 yıllık anlaşma imzalayan THY, Katalan kulübüne 9 milyon avro ödüyor. Manchester United ile de 3,5 yıl için yaklaşık 7,7 milyon avroluk sponsorluk anlaşması imzalandı.

120 milyon avroluk final İngiltere’nin başkenti Londra’da, Wembley Stadyumu'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin ekonomik boyutu 350 milyon avro olarak tahmin ediliyor.

Finali kazanan ekip 120 milyon avro, kaybeden takım ise 70 milyon avro gelir elde edecek.

THY’nin spor sponsorlukları

Manchester United: İngiliz kulübüyle 3.5 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Barcelona: Sponsorluk çerçevesinde 2.5 yıl boyunca takımı yurtdışı maçlarına THY taşıyor.

Shakhtar Donetsk: Resmi sponsoru unvanı ile takım formasında sırt reklamı olarak logosunu kullanıyor.

Ajax Amsterdam: Yarım sezonluk dijital reklam anlaşması yaptı.

Maroussi: Yunanistan 1. lig basketbol takımı ile 1.5 yıllık reklam anlaşması yapıldı.

Avrupa Basketbol Ligi: Bu lige Turkish Airlines Euroleague adı verildi.

Kobe Bryant: 2 senelik sponsorluk anlaşması imzalandı. Bryant ile reklam filmi çekildi.

Caroline Wozniacki: THY’nin business class yüzü olan ünlü tenisçi 3 yıl reklam filmlerinde oynayacak.

THY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNALE ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
akp giderse top sakallilar alinir,ne dert ediyosun kendine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Irlandalilar cogalmis mi ne?Ayiptir yahu bir de tebrik edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SN. AYCIN BASKANIMI KUTLARIM. THY VE TASERON YANDAS SIRKETLERI YAPTIKLARI ISCI KIYIMI LE ISCIYI SINDIRDIKLERINI SANDILAR OYLAMADA PAYLARINI ALDILAR BU YONETIM ZINIYETLERI ISCIYI KULLANIP SONRA KENDI YANDASINI DAHI ISI BITTIMI SUTLADINI YALAKALAR BILE ANLADI ARTIK ISVEREN YANLIZ BULARI ALLAH BILE MUNAFIK OLDUGUNU PERSONELE GOSTERDI DAYAN ISCIM ZAFER BIZIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne oldu viskiciler, entel, dantel, fıstan örenler, sol taraflılar, yani thy yanlış yapmıştı barcelonaya sponsor olarak yani thy yanlış yapmıştı manchester unitede sponsor olarak alın size her 2 takımda finalde oynayacaklar ve THY ismini bütün dünya görecek, duyacak para ile ölçülemeyecek kadar değerli bir reklam tanıtımı olacak çünkü bu maçı bütün dünya izleyecek anladınız mı minnoşlar sizler thy nin başarılı olmasını asla istemeyenlerdensiniz siz varya siz irlandalılardan betersinizdir..bedava first class uçak bileti, viski leb lebi servisi sizi yatırıır o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY, akepelileri,cemaatçileri,fetocuları,torpillileri işe alıp bol maaş ve sosyal imkanla mevki,maka sahibi yapmada,emekçilere hak,hukuk vermemede,çalışanını tehdit,ezme ve baskıda da şampiyonlar ligi finalinde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Icimizdeki Irlandalilar ve THY dusmanlarina saygiyla ithaf olunur.Var mi baska dunyada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bu sponsorlukların dışında,sponsor olmasa da bazı önemli lig maçlarında reklam veriyor. Geçenlerde yanılmıyorsam Valencia nın sahasında görmüştüm,Hollanda da yine ajax dışında bir takımda daha görmüştüm. Yine Power E. Valencia basketbol takımına da saha ve forma reklamı veriyor.Ancak thy şu an için shaktar donetsk ile anlaşamadı,shaktar ekstra bir şeyler istemişti galiba.birkaç hafta önce hamdi topçu söylemişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000