13 Şubat 2013, Çarşamba 15:40:52

THY SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇURUYOR!

Türk Hava Yolları ve Sabiha Gökçen Havalimanı Twitter üzerinden bir yarışma düzenleyerek bir çifte Airport Hotel'de tek gece konaklama ve akşam yemeği vereceğini duyurdu...
  • Yarışma sevgililer günü vesilesiyle düzenlendi. Ve İSG ile İSG Airport Hotel işbirliği ile düzenlendi. THY ile ilgili tek şey twitter'da verilen mesaj ve soru :o) Yanlış anlaşılma olmasın.
  • den direk yurtdisi ucuslari ne zaman baslayacak. Bir bilen var mi???

Yapılan açıklamada:

13.02.2013 - 14:02 , 14.02.2013 - 14:02 saatleri arasında @SabihaGokcen twitter hesabı üzerinden #THYSabihaGokcendenUcuyor hastagi ile yayınlanacak soruya aynı hashtagi kullanarak doğru yanıt veren @SabihaGokcen hesabı takipçileri arasından belirlenecek 1 talihli, çift kişilik tek gece ISG Airport Hotel konaklaması ve akşam yemeği kazanacak.

#THYSabihaGokcendenUcuyor Kampanyası Koşulları

1. Twitter.com adresinden düzenlenecek bu kampanya ISG Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş. tarafından ISG Airport Hotel  işbirliği ile düzenlenmektedir.

2. Katılımcı bu kampanyaya internet yolu ile katılmakla, www.facebook.com/SabihaGokcenAirport adresinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

3. 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamaz. Katılıp kazanmaları durumunda ödül kendilerine verilmez. ISG Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş, 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan kampanyaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.

4. Kampanyaya katılım veya ödül kazanmak için herhangi bir ürün ve/veya hizmet satın alma zorunluluğu yoktur. @SabihaGokcen takipçileri kampanya sorusuna #THYSabihaGokcendenUcuyor hashtagi ile diledikleri kadar cevap vererek katılım sağlayabilirler. Bir kullanıcı sadece bir kere ödül kazanabilir. ISG ve ISG Airport Hotel çalışanları kampanyaya katılamaz, katılıp kazansalar dahi ödülleri verilmez.

5. ISG Airport Hotel tek gece çift kişilik konaklama kazanan talihli, konaklama gün tercihini en geç 7 gün öncesinde bildirmek zorundadır. Yer müsaitlik durumu olmaması durumunda talihliden başka bir gün tercihi istenecektir.

6. Kazanan talihli, konaklama hakkını 31.05.2013 tarihine kadar kullanabilir.

7. Çift kişilik konaklama, akşam yemeği ve kahvaltı dışındaki oda ekstraları (mini bar kullanımı, kuru temizleme hizmetleri, oda servisi vb.) lobby, cafe kullanımı ve yemek esnasında alınacak ekstraların masraflarından talihli sorumludur.

8. Kazanılan konaklama ödülünün nakit karşılığı talep edilemez.

9. Yapılan rezervasonla ilgili değişiklik talebinin konaklama başlamadan en geç 3 gün öncesinde bildirilmesi zorunludur.

10. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

11. Ödül konaklama kazanan talihli ile 14.02.2013 saat 16:00’de Twitter üzerinden temasa geçilecektir ve ayrıca Twitter ve Facebook sayfamız üzerinden duyuru yapılacaktır.

12.  Korumalı hesaba sahip Twitter kullanıcılarının verdikleri cevapların ulaşmamasından İSG sorumlu değildir.

13. ISG Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www.twitter.com/SabihaGokcen ve www.facebook.com/SabihaGokcenAirport adreslerinde duyurulacaktır.

14. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

THY SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇURUYOR!

Yorumlar

düzeltme ~ 11 yıl önce
Yarışma sevgililer günü vesilesiyle düzenlendi. Ve İSG ile İSG Airport Hotel işbirliği ile düzenlendi. THY ile ilgili tek şey twitter'da verilen mesaj ve soru :o) Yanlış anlaşılma olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 11 yıl önce
den direk yurtdisi ucuslari ne zaman baslayacak. Bir bilen var mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000