21 Temmuz 2015, Salı 10:19:22

THY Sabiha Gökçen'den Erbil ve Bahreyn'e uçacak

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Erbil ve Bahreyn seferleri başlıyor.
  • Haftanın 5 günü saw gece saatlerinde kapalı, thy 750 uçuşlarının her hafta ikisi yapılamayacak demek bu. Thy 312 de zor görünüyor. Meydan tip 3 koordineli meydan statüsünde zaten. Hangi seferi iptal etmişler de yerine thy 312 yi koymuşlar ?
  • Groningen airport açılsın pls schip çok uzak
  • Mexico-City, Las vegas, Anchorage, Papeete Tahiti, v.s
  • haftada 3 sefer az pegasus bile saw bahreyn günlük uçuyo ve uçuşlar ful.ayrıca thy artık pegasus un uçtugu noktalara degilde saw dan uçulmayan noktalara başlasın ahl yi rahatlasın parkistan,afganistan,türmenistan gibi yerlere uçmalı.
  • SAW-HAM uçuşları başlayacakmı ?
  • Acaba saw jfk dusunulemezmı. Thy 3 delta 1 ataurkten gıdıyor belkı haftada bı kac gun veya hergun saw jfk. Nerdeyse tum yurtıcı baglantısı var bırde bırsuru yurt dısı baskadı.
  • Vedat'a bu konuda kesinlikle katılıyorum. özellikle st.petersburg konusunda thy fiyatları çok uçuk ve çok saçma. romadan istanbul aktarmalı st. petersburg uçağı 300-400lira iken istanbuldan direk gidiş 700-1000tl arasında değişiyor.
  • Açılışa özel 500 dolar mı????? yok artık....
  • fitch y,ne uyarmış FED faiz arttırınca sıkıntı olacak diye sakın borca girmeyin!!!! batıyoruzz
  • Sürekli yazıyorum St Petersburg yada özellikle Minsk lazım 1,5 saatlik Uçuş için ortalama yıl boyu 500$ fiyat çekiyor

Türk Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı yurt dışı seferlerini arttırmaya devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam, Bakü, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Ercan, Frankfurt, Kiev, Kuveyt, Londra, Milan, Münih, Paris, Tiflis, Tahran, Tel Aviv, Viyana, Roma, Stuttgart, Köln, Barselona, Dammam şehirlerinden sonra Erbil’ e uçuş başlatan Türk Hava Yolları, yarın başlayacak Bahreyn uçuşuyla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sefer yaptığı nokta sayısını 24’e yükseltmiş olacak.

20 Temmuz’da başlayan İstanbul Sabiha Gökçen – Erbil uçuşları ilk etapta haftada 4 gün, 16 Eylül’den itibaren ise her gün karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Erbil’e tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 386 USD’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, Sabiha Gökçen hatlarında %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilirler ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.*



22 Temmuz itibarıyla başlayacak olan İstanbul Sabiha Gökçen – Bahreyn uçuşları Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul’dan Bahreyn’e tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 500 USD’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, Sabiha Gökçen hatlarında %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilirler ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.*



Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden
veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY Sabiha Gökçen'den Erbil ve Bahreyn'e uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yalanın böylesi ~ 9 yıl önce
Haftanın 5 günü saw gece saatlerinde kapalı, thy 750 uçuşlarının her hafta ikisi yapılamayacak demek bu. Thy 312 de zor görünüyor. Meydan tip 3 koordineli meydan statüsünde zaten. Hangi seferi iptal etmişler de yerine thy 312 yi koymuşlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goudsche kaasje ~ 9 yıl önce
Groningen airport açılsın pls schip çok uzak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kingdom ~ 9 yıl önce
Mexico-City, Las vegas, Anchorage, Papeete Tahiti, v.s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy saw ~ 9 yıl önce
haftada 3 sefer az pegasus bile saw bahreyn günlük uçuyo ve uçuşlar ful.ayrıca thy artık pegasus un uçtugu noktalara degilde saw dan uçulmayan noktalara başlasın ahl yi rahatlasın parkistan,afganistan,türmenistan gibi yerlere uçmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 9 yıl önce
Tl nin amacı hizmetten ziyade Pegasus'u baltalamak gibi görünüyor. Ama yinede biletlere iyi yansır tavyem ayrıca yazın astana & Antalya atlas 1,600 tl civarı tek Yön
Nadir ~ 9 yıl önce
SAW-HAM uçuşları başlayacakmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee ~ 9 yıl önce
Acaba saw jfk dusunulemezmı. Thy 3 delta 1 ataurkten gıdıyor belkı haftada bı kac gun veya hergun saw jfk. Nerdeyse tum yurtıcı baglantısı var bırde bırsuru yurt dısı baskadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma gözükebilir ~ 9 yıl önce
SAW'dan ABD'ye sefer bundan birkaç yıl önce THY için başarıdan ve doluluktan uzak olurdu. Ancak bu kadar bağlantının arttığı bu günlerde düşünüülebilecek bir hat bence. tabii gate'de ABD uçuşlarına uygulanan ekstra denetim nasıl ve hangi ekiple sağlanacak sorunu olabilir ama o sorun Pegasus'un İngiltere ve İsrail uçuşları için SAW'da sağlanıyorsa ABD için de sağlanabilir.
traum ~ 9 yıl önce
jfk yerine ewr daha iyi olabilir baglanti acisindan
traum ~ 9 yıl önce
en luxu etihad olmali first apartment diye yatakodasi banyosu ve oturma odasi olan bir alanda seyahat ediyorsun ve kisisel butler hizmeti var.
Ali ~ 9 yıl önce
Vedat'a bu konuda kesinlikle katılıyorum. özellikle st.petersburg konusunda thy fiyatları çok uçuk ve çok saçma. romadan istanbul aktarmalı st. petersburg uçağı 300-400lira iken istanbuldan direk gidiş 700-1000tl arasında değişiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abart ~ 9 yıl önce
Açılışa özel 500 dolar mı????? yok artık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fitch ~ 9 yıl önce
fitch y,ne uyarmış FED faiz arttırınca sıkıntı olacak diye sakın borca girmeyin!!!! batıyoruzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 9 yıl önce
Sürekli yazıyorum St Petersburg yada özellikle Minsk lazım 1,5 saatlik Uçuş için ortalama yıl boyu 500$ fiyat çekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000