08 Mayıs 2014, Perşembe 12:04:26

THY SABİHA GÖKÇEN'DEN BRÜKSEL UÇUŞLARINA BAŞLADI

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Belçika'nın başkenti Brüksel'e ilk seferini gerçekleştirdi.
  • La daha oncede en yeniler Saw daydi, amma sallamissin
  • Fatih kardeşim başarılarının devamını dilerim.
  • Avrupaya her uçak Türkiyeye fayda. Turizme katkısı olur
  • Saw için güzel bir hat. Hayırlı olsun
  • Thy sawda çok büyüyecek. Pegasusun da büyüme talebi var. Umarım meydan yeter. Saw a ılaşım hem çok kolay hem ucuz. Avrupada oturanlar bile sawa geliyor.
  • Pegasus yalakalari yazmis durmus yok uçaklar soyleymis yok THY SAW a ikinci sinif muamele yapiyormus vs vs vs. Asil insanlari enayi yerine koyan Pegasus ayan beyan ortada. THY cok akilli ve doğru bir strateji ile once SAW i ic hatlarla besledi simdi de yavaş yava dis hatlari artiriyor. AHL de yer bulamis mis mis da mis. Komik olmayin SAW dishatlar da cok yüksek dolulukla gidiyor devami da gelir bekleyin. Kabin ici eğlence sistemi diyeler Pegasusta hangi kabin ici eğlence sistemi var acaba? Sadece uçak içinde gezinen hostes kiligina girmiş seyyar saticilar var o kadar.
  • THY Duy sesimizi Allah rizasi ici Düsseldorf-izmir direk sefer nicin yok Kölnden yok biktik artik aktarmali gide gide ne olur buralara haftada bir sefer olsun
  • Seçkin beyi tebrik ediyoruz her protokolde en başı çekiyor :) birazda personelin saçının rengiyle ilgilenmese
  • Haydi Dusseldorf-Zonguldak bekleriz nerede kaldı bu THY!!!
  • thy sabiha gökçende 10 adet 737 800 base ediyo.bunlar thy nin uçagımı yoksa sxs nin mi..ayrıca thy sabiha gökçenden yeni başlıcagı bodrum ve dalaman uçuşlarını büyük uçaklamı gerçekşeşcek yoksa yine 737 lerlemi..

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı İstanbul-Brüksel arasında tarifeli uçuşlarına bugün resmen başladı. 

THY'nin tarifeli olarak 12:50'de kalkış yapması planlanan TK1945 sefer sayılı ilk seferiyle Brüksel'e gidecek yolcular için bir kokteyl düzenlendi. İlk uçuşun başlaması dolayısıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlenen törende, İstanbul Sabiha Gökçen Ticari Havacılık Direktörü Asiyat Khasanova, THY Orta Avrupa Pazarlama Satış Başkan yardımcısı Fatih Cığal, THY Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Nöbetçi Müdürü Ertuğrul Gülşen ve TGS Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Müdürü Seçkin Mutlu pasta kesti.

Asiyat Khasanova da Türk Hava Yolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlarda büyümesinin önemli olduğunu anlatarak, "THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 18. dış hat uçuş noktası Brüksel oldu. THY, bugünden itibaren her gün Brüksel, Haziran başında ise her gün Berlin uçuşlarını başlatmış olacak" dedi.

Türk Hava Yolları, Atatürk Havalimanı'ndan Brüksel'e hergün karşılıklı olarak 4 sefer düzenliyor. Edinilen bilgiye göre; THY, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Brüksel'e her gün karşılıklı birer sefer düzenleyecek.









THY SABİHA GÖKÇEN'DEN BRÜKSEL UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

La ~ 10 yıl önce
La daha oncede en yeniler Saw daydi, amma sallamissin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin Şener ~ 10 yıl önce
Fatih kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avrupaya her uçak Türkiyeye fayda. Turizme katkısı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saw için güzel bir hat. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy sawda çok büyüyecek. Pegasusun da büyüme talebi var. Umarım meydan yeter. Saw a ılaşım hem çok kolay hem ucuz. Avrupada oturanlar bile sawa geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler thy ~ 10 yıl önce
Pegasus yalakalari yazmis durmus yok uçaklar soyleymis yok THY SAW a ikinci sinif muamele yapiyormus vs vs vs. Asil insanlari enayi yerine koyan Pegasus ayan beyan ortada. THY cok akilli ve doğru bir strateji ile once SAW i ic hatlarla besledi simdi de yavaş yava dis hatlari artiriyor. AHL de yer bulamis mis mis da mis. Komik olmayin SAW dishatlar da cok yüksek dolulukla gidiyor devami da gelir bekleyin. Kabin ici eğlence sistemi diyeler Pegasusta hangi kabin ici eğlence sistemi var acaba? Sadece uçak içinde gezinen hostes kiligina girmiş seyyar saticilar var o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne saçma bir yorum ~ 10 yıl önce
sen kimin ne anlatmak istediğinin bile farkında değilsin .. boş yere o küçük beynini zorlama
zero ~ 10 yıl önce
ne sacma bir yorum diyen arkadas yazilani anlayamadigina gore sende oldugu kuskulu
zero ya ... ~ 10 yıl önce
rumuzun cuk oturmuş beyin kapasiteni anlatmak için ...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY Duy sesimizi Allah rizasi ici Düsseldorf-izmir direk sefer nicin yok Kölnden yok biktik artik aktarmali gide gide ne olur buralara haftada bir sefer olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 10 yıl önce
Sunexpress bahsettiğin 2 şehirden de günde 2 şer kez izmire direkt uçuyo ayrıca pegasus da ara sıra dusseldorftan direkt uçuyo . İst aktarması niye yapıyorsun?
Saw ~ 10 yıl önce
Seçkin beyi tebrik ediyoruz her protokolde en başı çekiyor :) birazda personelin saçının rengiyle ilgilenmese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
gereksiz işler...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haydi Dusseldorf-Zonguldak bekleriz nerede kaldı bu THY!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen arkadaşlar. ~ 10 yıl önce
thy sabiha gökçende 10 adet 737 800 base ediyo.bunlar thy nin uçagımı yoksa sxs nin mi..ayrıca thy sabiha gökçenden yeni başlıcagı bodrum ve dalaman uçuşlarını büyük uçaklamı gerçekşeşcek yoksa yine 737 lerlemi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000