14 Ocak 2020, Salı 21:48:10

THY Sabiha Gökçen'de iç hat uçuşlarını da bıraktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dış hat operasyonlarını Anadolujet'e devereden THY'nin iç hatlardan da çekildiği ortaya çıktı.
  • bir kişi uçuşları kaldırmadılar devrettiler demiş kime devredildi acaba onu da açıklasaymış. ben şuan nisan ayında sabiha gökçenden Londra gatwick veya heatrow havalimanlarına uçuş bulamıyorum bir tek STN havalimamına uçuş var orası da londrada en uzak havalimanı bana uygun değil. Türkiyede de İstanbul havalimanı uygun değil tuzlada yaşıyorum. zor olanı kolaylaştırmak yerine kolayı zorlaştırmaktan başka bir şey değil de nedir bu? türkiyenin en büyük havayolu şirketinin aldığı ilginç ve saçma bir karar!!!
  • Çok saçma bir karar.Her ne kadar eski bir havalimanı olsada çok önemli bir havalimanı,çok elverişli birçok kez sabiha gokcen havalimanını gördüm güzel bir havalimanı
  • Adam küçük balikla değil büyük balığın peşimde önemli olan yeni havalimanı pastadan hakkını almak az geniş düşünün
  • Benim ozaman yetkililerden isteğim şu, madem herkez ucağa binmek zorunda ozaman istediğmiz saatte de binebilelim yani
  • Benca amarıkanın oyunu reyisimizi yedirmeyik..
  • O değilde izmir hava limanından direk avrupa amerika seferleri olmalı mutlaka. Bomboş havalimanı... tam kapasite kullanılmalı.
  • Yönetsel uyumla uçakları daha fazla havada kalan havayolu şirketlerinin yolcu kapasitesini artiracağı bir realitedir. Her taşıyıcının belirli bir kitlesi mutlaka vardir. Eğer SAW terkediliyorsa operasyon maliyeti yolcu verimliliği olmamasi nedeniyle karlılığın azaldığıni ifade eder.
  • İnsanlari istanbul havalimanina mecburen goturup ceblerini bosaltacaklar.Yoksa 36 milyar dolar nasil cikacak ? Reis dedik basimiza getirdik sen bizi kepaze ettin
  • anadolu jet sabihaya kac ucak base edecek uçuşlara başlayınca bilgisi olan varmı.suan 15 ucakla operasyonlarını sürdürüyor
  • Senede 60 gün havadayim , THY'inin kalitesine ulasmak zor Lufthansa bile ulasamiyor. Arkadaslar elestiri gelecek, lakin her sene benim gibi kitalar arasinda ucus yaparsananiz ve diger hava yollarini mukayese ederseniz benim gibi düsünürsünüz. Gelelim THY'na Anadolu Jet ve Pegasusa , Elma ve Armut'u tartisiyoruz. THY Süperligte, digerleri Amatör Ligte . Ucaklar ,CIP salonlari ,ikramlar ,ucak ici hizmet vs. sirf ücreti konusmak ise yalnis olur. Benim görüsüm THY nin Sabiha Gökcen'den cekilmesi dogru , amatör amatörle carpissin ayni hizmet ayni hizmet ile carpissin , rekabet böyle olur . PS : klavyem yabanci

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dış hat operasyonlarını Anadolujet'e devereden THY'nin iç hatlardan da çekildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapan THY, Sabiha Gökçen'den yaptığı dış hat operasyonlarını 29 Mart'tan itibaren Anadolujet'in yapacağını duyurdu.

Anadolujet'in yaz tarifesi ile birlikte 16 ülkede 26 noktaya dış hat uçuşu yapacağı açıklanırken, borsaya bildirilenin dışında THY'nin iç hat operasyonlarından da çekildiği anlaşıldı.

THY'nin internet sitesinde 29 Mart sonrasında Ankara dışında iç hat bilet satışı kapatıldı. THY'nin dış hat operasyonlarını Anadolujet'e devrettiği duyurulurken iç hatlardan çekildiğinin gizlenmesii tartışma konusu oldu.

THY'nin sadece Ankara hattında Sabiha Gökçen Çıkışlı operasyona devam etmesinin ise bu hattın tek başına Pegasus Havayolları'na bırakılmak istenmemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

29 Mart sonrası için dş hat ve iç hat THY bileti alan yolcuların THY çağrı merkezinden iptal ve iade ile ilgili bilgi alabilecekleri öğrenildi.

©AirportHaber

THY Sabiha Gökçen'de iç hat uçuşlarını da bıraktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

öznur ~ 4 yıl önce
bir kişi uçuşları kaldırmadılar devrettiler demiş kime devredildi acaba onu da açıklasaymış. ben şuan nisan ayında sabiha gökçenden Londra gatwick veya heatrow havalimanlarına uçuş bulamıyorum bir tek STN havalimamına uçuş var orası da londrada en uzak havalimanı bana uygun değil. Türkiyede de İstanbul havalimanı uygun değil tuzlada yaşıyorum. zor olanı kolaylaştırmak yerine kolayı zorlaştırmaktan başka bir şey değil de nedir bu? türkiyenin en büyük havayolu şirketinin aldığı ilginç ve saçma bir karar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 4 yıl önce
Çok saçma bir karar.Her ne kadar eski bir havalimanı olsada çok önemli bir havalimanı,çok elverişli birçok kez sabiha gokcen havalimanını gördüm güzel bir havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By j ~ 4 yıl önce
Adam küçük balikla değil büyük balığın peşimde önemli olan yeni havalimanı pastadan hakkını almak az geniş düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sümeyye sarı ~ 4 yıl önce
Benim ozaman yetkililerden isteğim şu, madem herkez ucağa binmek zorunda ozaman istediğmiz saatte de binebilelim yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet er ~ 4 yıl önce
Benca amarıkanın oyunu reyisimizi yedirmeyik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜMİT ~ 4 yıl önce
O değilde izmir hava limanından direk avrupa amerika seferleri olmalı mutlaka. Bomboş havalimanı... tam kapasite kullanılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur Tüzüntürk ~ 4 yıl önce
Yönetsel uyumla uçakları daha fazla havada kalan havayolu şirketlerinin yolcu kapasitesini artiracağı bir realitedir. Her taşıyıcının belirli bir kitlesi mutlaka vardir. Eğer SAW terkediliyorsa operasyon maliyeti yolcu verimliliği olmamasi nedeniyle karlılığın azaldığıni ifade eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstesek de istemesek de... ~ 4 yıl önce
İstesek de istemesek de İstanbul havalimanından uçacağız. Herkes istanbuldan uçacak, ucmayanin vay haline...vatan haini bile derler adama. Saw en iyi havalimanlari arasına girmisken , rekorlar kirmisken , pegasusun pistten çıkmasını bahane ederek kapasite yetersiz diyorlar, yeni pisti geciktiriyorlar ki kapasite arttıkça liman yetersiz kalsın, uçuşları ordan çekiverelim diye. Hiç anlasilmadi zatennn!
Yener ~ 4 yıl önce
Yav he öyle
Nedeni belli degilmi ~ 4 yıl önce
İnsanlari istanbul havalimanina mecburen goturup ceblerini bosaltacaklar.Yoksa 36 milyar dolar nasil cikacak ? Reis dedik basimiza getirdik sen bizi kepaze ettin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taz ~ 4 yıl önce
Uçuşları kaldırmadılar devrettiler diyor anlamıyor musun?
anj ~ 4 yıl önce
anadolu jet sabihaya kac ucak base edecek uçuşlara başlayınca bilgisi olan varmı.suan 15 ucakla operasyonlarını sürdürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adanali ~ 4 yıl önce
Senede 60 gün havadayim , THY'inin kalitesine ulasmak zor Lufthansa bile ulasamiyor. Arkadaslar elestiri gelecek, lakin her sene benim gibi kitalar arasinda ucus yaparsananiz ve diger hava yollarini mukayese ederseniz benim gibi düsünürsünüz. Gelelim THY'na Anadolu Jet ve Pegasusa , Elma ve Armut'u tartisiyoruz. THY Süperligte, digerleri Amatör Ligte . Ucaklar ,CIP salonlari ,ikramlar ,ucak ici hizmet vs. sirf ücreti konusmak ise yalnis olur. Benim görüsüm THY nin Sabiha Gökcen'den cekilmesi dogru , amatör amatörle carpissin ayni hizmet ayni hizmet ile carpissin , rekabet böyle olur . PS : klavyem yabanci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öcü ~ 4 yıl önce
Katılıyorum, thy ile pegasus kıyaslıyprlar biri bayrak taşıyıco biri özel ve lowcost mantıklı elma ile armut gerçekten, ikiside büyüsün ilerlesin, şartlar böyle isteyen armut yesin isteyen elma, ekşili isteyen hiç binmesin
Klavye ~ 4 yıl önce
Yalnış değil yanlış yazılır ve klavye ile ilgisi yoktur CIP ci:))
Melda ~ 4 yıl önce
Harika özet

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000