01 Aralık 2015, Salı 09:17:06

THY Rusya'nın yaptırımlarına hazır

Türk Hava Yolları, seyahat kısıtlamalarını içeren Rusya yaptırımları sonrası bu ülkedeki hatlarının bir kısmını başka pazarlara çevirecek
  • Ruslar bizsiz,biz ruslarsiz YA SA YA MA YİZ.
  • Bu işten en karlı çıkacak Thy dir. Çünkü charterlarla taşınan yolcunun artık tek adresi Thy dir. Ruslar antalyadan vazgeçmez. Yaz gelsin görürsünüz. Thy bu yaz rusya biletlerini bin dolara satar. Geçen yaz chartelarla gelen 3 milyon yolcu cukkkk thy'de. Bir de böyle düşün,
  • Dünyada tek Rusya yok, başka ve yeni destinasiyonlar açılır. Mesela Brüksel-Ankara, Brüksel-Kayseri,Dusseldorf-Zonguldak.
  • Samara, Volgograd, Omsk noktaları açılmak üzereydi, hele Samara satışa açılıyordu birkaç güne.. Yazık oldu. İnş. Rusya bu hadsiz ve haysiyetsiz tutumunu bırakıp en kısa sürede ilişkiler eski hale ve daha iyiye gider. Vize serbestisi de geri gelir..
  • gorelim bakalim yaptirimlar neymis ve bu isten kim zararli cikacakmis ? thy bu isten zarar gormez zira el altindan devlet tarafindan yillardir destekleniyor sadece kardan zarar gorurler ama ulke olarak biz buyuk zarar goruruz orasi kesin ayrica thy'nin rusya'da yaptigi yatirimlar bosa gitmis olur. hergun onlarca seferin duzenlendigi ulkenin yerine baska bir ulkeyi koymak kolay degil.
  • dünyada tek rusya var sanırım. ne korkudur yahu bu anlamadım gitti. benim sınırım namusumdur. ihlal olursa vururum. turist gelmezse gelmesin başka turist mi yok. ne kadar korkuyoruz ya kafa kaldırmaktan. hiç bir halt olmaz. durmak yok yola devam
  • Uçakların bi kaçını Bursa'ya gönderin de maya olsun. Nedir bu yaa? yerde kalmasın uçaklar. Bursa yolcusu ağzını açmış kuş yavrusu gibi bekliyor, düzgün saatte, gerekli sıklıkta sefer konulacak bir sürü yer var. öyle haftada 2 frekans Muş - Samsun gibi değil. her gün..
  • takunya ve torpil havayollari bu isten cok zararli cikar! zira rusya'ya havayolu olarak en cok yatirim yapan, lounge acan,en cok noktaya ucan vs bir tek thy! ayrica bu olaydan sonra thy hisseleri borsada dustu ve thy,gucune bakmadan yaptirim yapariz! kafasinda giderse en az % 10 kuculur deniyor! madem guclusun niye hisselerin dusuyor ve neden kuculme bekleniyor deniliyor ? soyleyin torpilli mefail efendi'ye halletsin bu olayi! torpille 50 yasindan sonra thy'na girip de 10 yildir orada mudurluk yapmasini biliyorsa bu isi de halletsin!
  • biteriz milyarca dolar zarar ederiz. kepenk kapatırız belimizi doğrultamayız diyen turizmciler nerde???

Türk Hava Yolları (THY), geçen hafta Suriye sınırında bir savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in seyahat kısıtlamalarını da içeren yaptırımlarının ardından, Rusya'daki kapasitesini başka ülkelere yönelteceğini duyurdu.

THY sözcüsü Ali Genç, telefon yoluyla verdiği mülakatta, Alman Deutsche Lufthansa AG'yi geçerek Rusya'ya sefer yapan en büyük yabancı havayolu haline gelen THY'nin, azalan Rusya faaliyetlerini dengelemek için, faaliyet gösterdiği 110 ülkede yeterli potansiyeli olduğunu söyledi.

Genç, "Rusya ile rakamlarda bir düşüş olursa, bu düşüşü telafi etmek için, diğer uçuş noktalarına olan üçuşları ve uçuş sıklıklarını artırmaya hazırız" dedi ve yaptırımların halen "büyüme için büyük potansiyelin" askıya alınması anlamına geleceğini sözlerine ekledi.

THY, Rusya'da 10 noktaya uçuyor ve bu ülke Almanya'dan sonra en büyük pazarı oluşturuyor. THY öte yandan, 10 Kasım'da yaptığı açıklamaya göre, Rusya'da 2015 yılında 1 milyonun üzerinde yolcuyu uçurmayı hedefliyordu. THY'nin halihazırda toplam yolcu sayısı 60 milyon civarında. Müşterilerin üçte biri İstanbul'da diğer ülkelere uçmak içim uçak değiştiriyor. (Bloomberght)

THY Rusya'nın yaptırımlarına hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ruslar bizsiz,biz ruslarsiz YA SA YA MA YİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alanya ? ~ 8 yıl önce
oradaki o dansları başkasının yaptığını düşünsenize ??
Thy karlı ~ 8 yıl önce
Bu işten en karlı çıkacak Thy dir. Çünkü charterlarla taşınan yolcunun artık tek adresi Thy dir. Ruslar antalyadan vazgeçmez. Yaz gelsin görürsünüz. Thy bu yaz rusya biletlerini bin dolara satar. Geçen yaz chartelarla gelen 3 milyon yolcu cukkkk thy'de. Bir de böyle düşün,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyada tek Rusya yok! ~ 8 yıl önce
Dünyada tek Rusya yok, başka ve yeni destinasiyonlar açılır. Mesela Brüksel-Ankara, Brüksel-Kayseri,Dusseldorf-Zonguldak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah be ~ 8 yıl önce
Samara, Volgograd, Omsk noktaları açılmak üzereydi, hele Samara satışa açılıyordu birkaç güne.. Yazık oldu. İnş. Rusya bu hadsiz ve haysiyetsiz tutumunu bırakıp en kısa sürede ilişkiler eski hale ve daha iyiye gider. Vize serbestisi de geri gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok be! ~ 8 yıl önce
yazik oldu bilmem nereler acilmak uzereydi diye sizlaniyorsun,rusya'ya hadsiz ve haysiyetsiz tutumunu birak vs diyorsun, ayni anda da niye vize serbestisi geri gelir temennisinde bulunuyorsun ???
yaptirim ? ~ 8 yıl önce
gorelim bakalim yaptirimlar neymis ve bu isten kim zararli cikacakmis ? thy bu isten zarar gormez zira el altindan devlet tarafindan yillardir destekleniyor sadece kardan zarar gorurler ama ulke olarak biz buyuk zarar goruruz orasi kesin ayrica thy'nin rusya'da yaptigi yatirimlar bosa gitmis olur. hergun onlarca seferin duzenlendigi ulkenin yerine baska bir ulkeyi koymak kolay degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiçbişiolmaz ~ 8 yıl önce
dünyada tek rusya var sanırım. ne korkudur yahu bu anlamadım gitti. benim sınırım namusumdur. ihlal olursa vururum. turist gelmezse gelmesin başka turist mi yok. ne kadar korkuyoruz ya kafa kaldırmaktan. hiç bir halt olmaz. durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
namus anlayışın biraz garip geldi yıllardır hemen hergün yunan uçakları sınırımızı ihlal ediyor tık yok o zaman namus anlayışınız neden devreye girmiyor dikkat edersen rusların kızdıgı nokta bize dost olarak çok güvenmeleri neden f16 pilotunun en son hamle olarak görsel temas saglamadan çok uzaktan uçagı alalacele vurdugunu bunu kabullenemiyorlar uçagı vurarak türkmenleri kurtarabildikmi şimdi alenen pyd yede silah veriyorlar ne kazandık neler kaybettik bu gayet planlı bir olaydır kimse kusura bakmasın abd ye güven bizi bölecektir
Bursa ~ 8 yıl önce
Uçakların bi kaçını Bursa'ya gönderin de maya olsun. Nedir bu yaa? yerde kalmasın uçaklar. Bursa yolcusu ağzını açmış kuş yavrusu gibi bekliyor, düzgün saatte, gerekli sıklıkta sefer konulacak bir sürü yer var. öyle haftada 2 frekans Muş - Samsun gibi değil. her gün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
moskva ~ 8 yıl önce
takunya ve torpil havayollari bu isten cok zararli cikar! zira rusya'ya havayolu olarak en cok yatirim yapan, lounge acan,en cok noktaya ucan vs bir tek thy! ayrica bu olaydan sonra thy hisseleri borsada dustu ve thy,gucune bakmadan yaptirim yapariz! kafasinda giderse en az % 10 kuculur deniyor! madem guclusun niye hisselerin dusuyor ve neden kuculme bekleniyor deniliyor ? soyleyin torpilli mefail efendi'ye halletsin bu olayi! torpille 50 yasindan sonra thy'na girip de 10 yildir orada mudurluk yapmasini biliyorsa bu isi de halletsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Bakın işte bu arkadaşın durumu dramdır! Kendisi işe alınmayınca, THY'nin başına gelecek her şeye zil takıp göbek atacak kadar da küçüktür. Kına da yak olur mu?
... ~ 8 yıl önce
Adamin ise alinmadigini nereden biliyorsun, karar mercii sen miydin ?
.. ~ 8 yıl önce
Bir insanın yarasının olması gerek böyle yazması için. Eğer zaten THY'de çalışıyor olabilmesinden bahsediyorsan, durum daha da kötü!
.. ~ 8 yıl önce
biteriz milyarca dolar zarar ederiz. kepenk kapatırız belimizi doğrultamayız diyen turizmciler nerde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000