17 Ekim 2015, Cumartesi 12:16:30

THY Roma'ya sponsor olacak mı?

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın genel direktörü Mauro Baldissoni THY sponsorluğu ile ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi.
  • Olacak...
  • ağır tedavisi mümkün ama maddi gücü olmayan türk kökenli o kadar çok yardıma muhtaç insanlar varki hastalığını biliyorlar tedaviyi paralarıolmadığı için yaptıramayan bir sürü hastalarımız insanlarımız z var thy bunlara yardım etse nolur nolurki,sponsorluk öylede olur böylede olur sokaga atılacak parası çok thy nin,birde maaşlar evet çok düşük.bu çalışma temposu için çok düşük.
  • So many sponsorluk, no new planes
  • ben anlamıyorum Thy milyon doalrlık sponsorluk antlaşması yapıyor ama Mühendise verilen maaş 2000-2500 tl olmazki böyle. TAşerona hayır kadrolular yatsın zaten. Thy Teknikteki Adamda Habomdan gelen Mngden gelen ADam değil mi? yalnsa yalan deyin

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın genel direktörü Mauro Baldissoni THY sponsorluğu ile ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi.

Mauro Baldissoni, son iki sezondur formasına sponsor reklamı almayan Roma'nın Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı sponsorluk görüşmeleri hakkında açıklama yapmaktan kaçındı. 

Sponsorluk görüşmesinde somut bir gelişme olup olmadığının sorulması üzerine İtalyan kulübünün idarecisi, "Bu konu hakkında THY o zaman açıklama yapmıştı ama biz ne o zaman ne de şimdi bir açıklama yapıyoruz. Ticari partnerlerimizle devam eden görüşmeler hakkında yorum yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

THY'nin 7 milyon Euro önerdiği iddialarına ilişkin olarak Baldissoni; 'Bu konu hakkında da konuşamam. Devam eden görüşmeler ile ilgili açıklama yasağımız var. Bu nedenle birşey söyleyemem' dedi.

Türk Hava Yolları'nın İtalya'nın köklü futbol kulüplerinden Roma ile yıllık 7 milyon Euro karşılığında forma sponsorluğu için anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

THY Roma'ya sponsor olacak mı?

Yorumlar

Evet ~ 9 yıl önce
Olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 9 yıl önce
ağır tedavisi mümkün ama maddi gücü olmayan türk kökenli o kadar çok yardıma muhtaç insanlar varki hastalığını biliyorlar tedaviyi paralarıolmadığı için yaptıramayan bir sürü hastalarımız insanlarımız z var thy bunlara yardım etse nolur nolurki,sponsorluk öylede olur böylede olur sokaga atılacak parası çok thy nin,birde maaşlar evet çok düşük.bu çalışma temposu için çok düşük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İron banner ~ 9 yıl önce
So many sponsorluk, no new planes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 9 yıl önce
ben anlamıyorum Thy milyon doalrlık sponsorluk antlaşması yapıyor ama Mühendise verilen maaş 2000-2500 tl olmazki böyle. TAşerona hayır kadrolular yatsın zaten. Thy Teknikteki Adamda Habomdan gelen Mngden gelen ADam değil mi? yalnsa yalan deyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000