02 Ağustos 2019, Cuma 18:26:24

THY River Plate'e sponsor oldu

Türk Hava Yolları (THY), 2019-2020 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca dünyaca ünlü Arjantin futbol takımı River Plate'e forma sponsorluğu yapacak.
  • Bize de sponsor olunda bayramda az yüzümüz gülsün
  • Şahane bir reklam tebrik ederim
  • 1933 de milletin özkaynakları ile kurulan THY nın mirasına birşekilde sahip olan yönetim. ..interneten 20 gün sonraya uçuş icin bilet kesiminin daha birinci saatinde SEHVEN bir hatayı ilk saatte bildirmeye rağmen geçmişten gelen mirastan alan güçle mecbur biraktiği kendi koydugu bilet kesim sonrası kurali bahane gostererek gasp ettiğiniz 2150 tl sonrası aynı koltukları tekrar satisa çıkararak çifte kar eden thy ,,,bunun neresi hizmet Emek gasp ı değilmidir? Geçmişinizden utanmiyormusunuz?
  • Neden küme düştüğü halde düşmesin diye lig sisteminin değiştirildiği, zenginlerin takımı olan river plate e sponsor oldunuz Bu sponsorluk sadece antipati getirir Eskiden boca juniorslılar coca cola içmezdi river platein sponsoru diye Şimdi thy ye de hayatta binmezler Keşke boca juniorsa sponsor olsaydınız
  • Niye böyle birşey yapsınlar, Türkiye'ye garibanlar mı seyahat edecek?
  • TK nın Güney Amerika da tanıtıma ihtiyacı yok defalarca rakamlarla ortaya döktük bu cografyadaki ülkelerin halleri ortada, zengini zaten amerikada takılıyor ama bizim işbilen liyakat sahibi south america ekibi ! gezmekten is yapmadigi icin ucuslar oncesi anlasmalar bahanesiyle 6-7 kare gunlerini gun ettigi icin bu paralar bu israflar cok normal
  • Haram zıkkım olsun.biletler uçmuş,siz ona buna avanta veriyorsunuz.anlaşmayı yapanda en aşağı 150 bin dolar götürmüştür.15 milyon doları vereceğe biletleri ucuzlatsaydınız.kim tanır o takımı.yazık yazıklar olsun.savcılığa suç duyurusu THY parası onun bunun sözüyle bu kadar para savurganlıktır.kul hakkımız haram olsun.
  • Çok güzel THY reklam tourist daha coğullir memleketimizde sevindir haber.
  • Thy nin misyonu yerli yolcuyu pahalıya uçurup ,buradan elde ettiği fonu yabancı transit yolcuyu ucuza rekabetçi uçurmak için kullanmak .Türkiye’ye markanın tanıtımı dışında hiçbir faydası yok .Şan olsun ,afrikalı vs uçsun diye Türk halkı en az %30 fazla ücret ödüyor.Thy hiç olmasa idi rekabet etkisi ilede en az %40 ucuza uçulabilecekti.Herkes uçacak sloganı vardı .Bitti.Vatandaş yavaş yavaş yeniden yolda yanan otobüslere mahkum ediliyor .
  • Ancak gider zenginlerin kurduğu takıma sponsor olursunuz.Boca Juniors garibanların desteklediği daha büyük bir kulüp,olsaydınız ya Boca'ya.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yapılan açıklamaya göre, THY, River Plate ile anlaşmaya vardı. Anlaşma kapsamında River Plate 3 yıl boyunca oynayacağı müsabakalarda THY logolu forma ile boy gösterecek. Bu anlaşma ile THY, "The Millionaires" olarak da bilinen River Plate'e sponsor ilk hava yolu şirketi oldu.

River Plate, 4 Ağustos Pazar günü Lanus ile oynayacağı maçtan itibaren 3 sezon boyunca THY logolu formaları ile mücadele edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olarak, dünyanın en önemli futbol takımlarından River Plate’in forma sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu anlaşmanın, Türk Hava Yollarının spora ve sporcuya desteğini göstermesi ve her zaman başarı odaklı bir strateji izlemesi açısından çok önemli olduğu kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır futbola verdiği destekle bilinen bayrak taşıyıcı hava yolu THY, geçmişte Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi önemli kulüplerin yanı sıra UEFA EURO 2016'ya da sponsor olmuştu. THY, Lionel Messi ve Didier Drogba gibi ünlü isimlerle geçmişte çekilen reklam filmleriyle de önemli başarılara imza atmıştı.

THY River Plate'e sponsor oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Tgs ~ 5 yıl önce
Bize de sponsor olunda bayramda az yüzümüz gülsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadrhan b. ~ 5 yıl önce
Şahane bir reklam tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 5 yıl önce
1933 de milletin özkaynakları ile kurulan THY nın mirasına birşekilde sahip olan yönetim. ..interneten 20 gün sonraya uçuş icin bilet kesiminin daha birinci saatinde SEHVEN bir hatayı ilk saatte bildirmeye rağmen geçmişten gelen mirastan alan güçle mecbur biraktiği kendi koydugu bilet kesim sonrası kurali bahane gostererek gasp ettiğiniz 2150 tl sonrası aynı koltukları tekrar satisa çıkararak çifte kar eden thy ,,,bunun neresi hizmet Emek gasp ı değilmidir? Geçmişinizden utanmiyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma sponsorluk ~ 5 yıl önce
Neden küme düştüğü halde düşmesin diye lig sisteminin değiştirildiği, zenginlerin takımı olan river plate e sponsor oldunuz Bu sponsorluk sadece antipati getirir Eskiden boca juniorslılar coca cola içmezdi river platein sponsoru diye Şimdi thy ye de hayatta binmezler Keşke boca juniorsa sponsor olsaydınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma sponsorluk diyene ~ 5 yıl önce
Akkadaşım kendinde diyosun zaten River zengin takımı Boco j.fakir takımı diye ee o zaman fakirin uçakla ne işi var tabiki zengin takıma sponsor olacakki onun paralı kesimini THY kendine çeksin.Fakir takımının taraftarında para ne arar biraz akıllı olun yaa akıllı bu işler akılla oluyor.
Reklam ~ 5 yıl önce
Niye böyle birşey yapsınlar, Türkiye'ye garibanlar mı seyahat edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oldGmStaff ~ 5 yıl önce
TK nın Güney Amerika da tanıtıma ihtiyacı yok defalarca rakamlarla ortaya döktük bu cografyadaki ülkelerin halleri ortada, zengini zaten amerikada takılıyor ama bizim işbilen liyakat sahibi south america ekibi ! gezmekten is yapmadigi icin ucuslar oncesi anlasmalar bahanesiyle 6-7 kare gunlerini gun ettigi icin bu paralar bu israflar cok normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Haram zıkkım olsun.biletler uçmuş,siz ona buna avanta veriyorsunuz.anlaşmayı yapanda en aşağı 150 bin dolar götürmüştür.15 milyon doları vereceğe biletleri ucuzlatsaydınız.kim tanır o takımı.yazık yazıklar olsun.savcılığa suç duyurusu THY parası onun bunun sözüyle bu kadar para savurganlıktır.kul hakkımız haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
Çok güzel THY reklam tourist daha coğullir memleketimizde sevindir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Thy nin misyonu yerli yolcuyu pahalıya uçurup ,buradan elde ettiği fonu yabancı transit yolcuyu ucuza rekabetçi uçurmak için kullanmak .Türkiye’ye markanın tanıtımı dışında hiçbir faydası yok .Şan olsun ,afrikalı vs uçsun diye Türk halkı en az %30 fazla ücret ödüyor.Thy hiç olmasa idi rekabet etkisi ilede en az %40 ucuza uçulabilecekti.Herkes uçacak sloganı vardı .Bitti.Vatandaş yavaş yavaş yeniden yolda yanan otobüslere mahkum ediliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boca Juniors ~ 5 yıl önce
Ancak gider zenginlerin kurduğu takıma sponsor olursunuz.Boca Juniors garibanların desteklediği daha büyük bir kulüp,olsaydınız ya Boca'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qtr ~ 5 yıl önce
Boca Qatari’de. Elitleri ezeceğiz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000