11 Ağustos 2013, Pazar 14:41:23

THY "RİSKLİ BÖLGELER" İÇİN ÖNLEM ALDI

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK 828 sefer sayılı uçuşu ile Beyrut’a giden uçağın pilotu Murat Akpınar ile yardımcı pilot Murat Ağca’nın silahlı kişilerce otellerine giderken kaçırılmalarının ardından, THY ‘riskli bölgelerde’ uçuş ekipleri için önlem alındığını bildirdi.
  • ???? Yazan arkadas Sen o havadaki garsonlara kurban ol!!!
  • Abicim ne guvenlik onlemi aldiniz Allah askina? Alacagin en guzel onlem buralarda yati yapmamaktir. Ya tarifeyi degistiricen,ya da 2 ekip yolliycan.Bundan ala guvenlik onlemi mi olur? Ayrica ben de bu hukumeti ve sirketi taniyosam,kaptanlarimiz maalesef uzun sure rehin kalacaklardir. Kendi vatandasindan,calisanindan baska kime yaptirim gucu var ki bunlarin?
  • eee hani türkiye büyük ülkeydi ? hani güçlenmişti herkes gıpta ediyordu bir o kadar da sözümüzü dinliyordu çekiniyordu ?? hani başbakanın resimleri suriye de,lübnan da mısır da tunus da müslüman coğrafyanın her yerinde dalgalanıyordu ?? herkes onu sevip sayıyordu ?? hani nerede ??? demek ki neymiş böyle bir şey yokmuş türkiye koskoca bir balonmuş !!! acı ama gerçek !!!
  • burda atılan başlık ve yazılan haber ile diyarbakırın ne alakası var ciğerin ne alaksı var sırf muhalefet .. sırf kindarlık.. sırf tahammülsüzlük. sen uzayda yaşıyorsun herhalde yada ayakta uyuyorsun ..
  • yalnız burda yanlış anlaşılan bişey var .yapılan saldırı milli hava yolu na yani türkiye ye yapılmıştır . uçuş ekiplerine yönelik güvenlik önlemlerinden önce atılması gereken siyasi adımlar var. artık tatilinizi bitirinde vatandaşınıza sahip çıkın !!!
  • arkadaşlar ırkçılık yapmışsınız birbirinize hakaretler şehirlere hakaretler biri demiş yatı sizin neyinize çıkmayın yatın zıbarın demiş.öbürü okullar var demiş bilmiyoruz sanki demiş.bunlar gerçekten yorum yapmayı konuşmayı beceremiyor bence bu tür siteler size gerçekten de çok...gerçekten fazla...internet alt yapısı olması lazım böyle yerler için yani eski chaterlardan olmanız lazım.bunun süresi de en az 20 sene...burada konuşmak normal konuşmaya benzemez.zaten beceremiyorsunuz.noktalama işaretlerine dikkat etmek yeterli olmuyor terbiyesiz olunca o işaretlerin de anlamı kalmıyor.aptal demenin bile yasa da cezası var internet için bahsediyorum daha dikkatli konuşun basitleşmeyin...fikiriniz neyse onu söyleyin birbirinize hakaret etmeyin.tartışmanız bu kadar sertse kavganız nasıl düşünemiyorum bile...kii çoğu uçuş ekibi bunların yani sakin olmaları gerekir normal de...profesyonel olması gerekir...kendinize hakim olmanız gerekir.bir problem varsa gerekli departmana söyleyin çıkın konuşun
  • Libya lübnan acra beyrut nairobi mogadişu falan filan...haritayı biliyoruz rahat olun...nerelere hangi ne için uçulduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz...yanlış yazdığım ülke ismini düzeltenler bakalım misratanın neresi olduğunu biliyomu ??? Biz ordan savaş zamanı bi uçak dolusu koltuk deynekli lübnanlı getiriyoduk hergün...senin benim vergilerimle tedavi olup ankarada rixoslarda konaklarlardı kendileri...bugün aynı yanlış suriye dış politikası ve siyasi oyunlar yüzünden ,maddi zararlarımız cebimizden çıkan paralar yetmezmiş gibi bide pilotlarımız canıyla boğuşuyo...bırakın ülke ismini değiştirmiyedi kimlere ne için hizmet ediliyo ve bu uğurda ekiplerimizin vatandaşlarımızın canı nası riske atılıyo ona bi bakın...yada cesaretiniz varsa gidin SAYIN TOPCUYA sorun!!!!!
  • İçinizde çalışan biri olarak, Basın Müşavi Ali Genç, sözde iyi güvenlik önemleri alıyorsunuz. Siz önce kendi personelinize daha çok eziyet, hakkaniyetsizlik, saygısızlık, işten atma tehdidi yapan, can güvenliğini hiçe sayan, adam kıyan bir hava yoluna sahip olarak dünya tarihine geçen Topçu Hava Yolları ekibindensiniz. Hz. Peygamber (S.A.V.) in hadisi şerifine riayet etmeyen sözde inançlı kul hakkı yemeyen kesime yönetici vasfına sahip (Genel Müdür Yardımcınız Ömer Faruk Öztürk'ün kuranı kerim okuyan ama her türlü bir müslümana yakışmayan hareketleri yalan vs. gibi ) ''komşusu açken tok yatan bizden değildir.'' cümlesini anlamayan insanların ekmeğiyle oynayan ve gençlerin hayallerini yıkan bir topluluksunuz.
  • Yazan yorumcu, adamin yazdigini anlamamissin, birdaha aklini kullanarak oku
  • PERDELER ACİLEN TAKİLMALİ YOKSA UCAK KACİRMA OLAYİ OLACAKKKKKKKKKKKKKKK...

THY Basın Müşaviri Ali Genç, uçak içerisinde, uçuş sırasında hiçbir zaman ekstra güvenlik önlemi alınmadığını fakat güvenlik sorunu olan ülkelerde eğer herhangi riskli bir durum varsa uçuş ekiplerinin gidilen ülkedeki güvenliklerini sağlamak amacıyla önlemler alındığını söyledi.

AIRPORT HOTEL TERCİHİ

“Eğer gidilecek ülkede herhangi bir sorun varsa oranın güvenlik güçleri ile bizim güvenlik başkanlığımız gerekli değerlendirmeleri yapıyor” diyen Genç, alınan ilk önlemin ekibin havalimanı otelinde kalması olduğunu belirtti. “Eğer inilecek havalimanında otel varsa, öncelikle bu otel tercih ediliyor. Çünkü en güvensiz görünen ülkelerde dahi en güvenli bölge havalimanı bölgesi oluyor” diyen Genç, havalimanı oteli olmaması durumunda ise ülkeden ülkeye şartlara göre değişen önlemler alındığını dile getirdi.

Genç, en sık başvurulan güvenlik önleminin ise ekibe kalacakları otele kadar gittikleri ülkenin güvenlik güçlerinin eşlik etmesi olduğunu dile getirdi. Olay sonrasında Beyrut’a dair de gerekli tedbirlerin alındığını ve ilave olarak ne yapılabileceğinin konuşulduğunu söyleyen Genç, güvenlik nedeniyle alınan önlemleri gizli tuttuklarını belirtti. (Milliyet)

THY "RİSKLİ BÖLGELER" İÇİN ÖNLEM ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
???? Yazan arkadas Sen o havadaki garsonlara kurban ol!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Abicim ne guvenlik onlemi aldiniz Allah askina? Alacagin en guzel onlem buralarda yati yapmamaktir. Ya tarifeyi degistiricen,ya da 2 ekip yolliycan.Bundan ala guvenlik onlemi mi olur? Ayrica ben de bu hukumeti ve sirketi taniyosam,kaptanlarimiz maalesef uzun sure rehin kalacaklardir. Kendi vatandasindan,calisanindan baska kime yaptirim gucu var ki bunlarin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani ?? ~ 11 yıl önce
eee hani türkiye büyük ülkeydi ? hani güçlenmişti herkes gıpta ediyordu bir o kadar da sözümüzü dinliyordu çekiniyordu ?? hani başbakanın resimleri suriye de,lübnan da mısır da tunus da müslüman coğrafyanın her yerinde dalgalanıyordu ?? herkes onu sevip sayıyordu ?? hani nerede ??? demek ki neymiş böyle bir şey yokmuş türkiye koskoca bir balonmuş !!! acı ama gerçek !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haniymiş .. ~ 11 yıl önce
gaza gelip çamuru yüze göze süren arkadaş! büyük güç olmayla ne ilgisi var olayın?! ABD'nin vatandaşı kaçırılmıyor mu hiç sanki. Memleketimizde onlarca yıldır dış güçlerin Türkiye'yi zayıflatmak için desteklediği pkk teröristler defalarca askerimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu, milletvekilimizi kaçırdı da küçüldük; TERÖRÜ BİTİREN R.Tayyip ERDOĞAN mı küçülttü ?! Hadi ordan, sevmezsin, yapılan onca hizmeti görmezden gelirsin anlarım ama azcık destekli konuşun.. Millet görüyor neyin ne olduğunu. Allah memleketimize zeval vermesin.
ÖRNEK denen zat ~ 11 yıl önce
burda atılan başlık ve yazılan haber ile diyarbakırın ne alakası var ciğerin ne alaksı var sırf muhalefet .. sırf kindarlık.. sırf tahammülsüzlük. sen uzayda yaşıyorsun herhalde yada ayakta uyuyorsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
yalnız burda yanlış anlaşılan bişey var .yapılan saldırı milli hava yolu na yani türkiye ye yapılmıştır . uçuş ekiplerine yönelik güvenlik önlemlerinden önce atılması gereken siyasi adımlar var. artık tatilinizi bitirinde vatandaşınıza sahip çıkın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş yorumlar ~ 11 yıl önce
arkadaşlar ırkçılık yapmışsınız birbirinize hakaretler şehirlere hakaretler biri demiş yatı sizin neyinize çıkmayın yatın zıbarın demiş.öbürü okullar var demiş bilmiyoruz sanki demiş.bunlar gerçekten yorum yapmayı konuşmayı beceremiyor bence bu tür siteler size gerçekten de çok...gerçekten fazla...internet alt yapısı olması lazım böyle yerler için yani eski chaterlardan olmanız lazım.bunun süresi de en az 20 sene...burada konuşmak normal konuşmaya benzemez.zaten beceremiyorsunuz.noktalama işaretlerine dikkat etmek yeterli olmuyor terbiyesiz olunca o işaretlerin de anlamı kalmıyor.aptal demenin bile yasa da cezası var internet için bahsediyorum daha dikkatli konuşun basitleşmeyin...fikiriniz neyse onu söyleyin birbirinize hakaret etmeyin.tartışmanız bu kadar sertse kavganız nasıl düşünemiyorum bile...kii çoğu uçuş ekibi bunların yani sakin olmaları gerekir normal de...profesyonel olması gerekir...kendinize hakim olmanız gerekir.bir problem varsa gerekli departmana söyleyin çıkın konuşun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V ~ 11 yıl önce
Libya lübnan acra beyrut nairobi mogadişu falan filan...haritayı biliyoruz rahat olun...nerelere hangi ne için uçulduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz...yanlış yazdığım ülke ismini düzeltenler bakalım misratanın neresi olduğunu biliyomu ??? Biz ordan savaş zamanı bi uçak dolusu koltuk deynekli lübnanlı getiriyoduk hergün...senin benim vergilerimle tedavi olup ankarada rixoslarda konaklarlardı kendileri...bugün aynı yanlış suriye dış politikası ve siyasi oyunlar yüzünden ,maddi zararlarımız cebimizden çıkan paralar yetmezmiş gibi bide pilotlarımız canıyla boğuşuyo...bırakın ülke ismini değiştirmiyedi kimlere ne için hizmet ediliyo ve bu uğurda ekiplerimizin vatandaşlarımızın canı nası riske atılıyo ona bi bakın...yada cesaretiniz varsa gidin SAYIN TOPCUYA sorun!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 11 yıl önce
size katılıyorum...tarifede olmadan pilotun bile son anda öğrenip falanca yerden dediğiniz tarzda yolcu getirdiğine tanık oldum...yanlış dış politikalarla kendi yurttaşını mağdur eden duruma düştük...amerika amerika diyenler keşke onlar gibi yurttaşlarını koruyabilseler...ne yazık ki sadece burda konuşarak biraz da olsa basıncımızı azaltma olanağımız hala var...güvenli uçuşlar ve yaşamlar diliyorum.
THY Uzman ~ 11 yıl önce
İçinizde çalışan biri olarak, Basın Müşavi Ali Genç, sözde iyi güvenlik önemleri alıyorsunuz. Siz önce kendi personelinize daha çok eziyet, hakkaniyetsizlik, saygısızlık, işten atma tehdidi yapan, can güvenliğini hiçe sayan, adam kıyan bir hava yoluna sahip olarak dünya tarihine geçen Topçu Hava Yolları ekibindensiniz. Hz. Peygamber (S.A.V.) in hadisi şerifine riayet etmeyen sözde inançlı kul hakkı yemeyen kesime yönetici vasfına sahip (Genel Müdür Yardımcınız Ömer Faruk Öztürk'ün kuranı kerim okuyan ama her türlü bir müslümana yakışmayan hareketleri yalan vs. gibi ) ''komşusu açken tok yatan bizden değildir.'' cümlesini anlamayan insanların ekmeğiyle oynayan ve gençlerin hayallerini yıkan bir topluluksunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynennn ~ 11 yıl önce
aynen öyleler çok haklısın...
uc soru ~ 11 yıl önce
Yazan yorumcu, adamin yazdigini anlamamissin, birdaha aklini kullanarak oku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perdeeeeeee ~ 11 yıl önce
PERDELER ACİLEN TAKİLMALİ YOKSA UCAK KACİRMA OLAYİ OLACAKKKKKKKKKKKKKKK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000