31 Temmuz 2017, Pazartesi 11:14:25

THY rest çekti Do&Co kapanacak mı?

Türk Hava Yolları ile Turkish Do&Co arasında ipler kopma noktasına geldi.
  • Memnun değil THY DOCO ne zaman kapatıldı ne zaman tazminatlı
  • Ne zaman thy Doco kapatlıdı
  • Memnun değil
  • Beter olsunlar
  • Kölelik sistemi çalışanın çalışana saygısı sıfır herkesin götü kalkmış 1 aylık eleman adam ezme modunda posta başına söylersin idare et der paydosa yakın gelir yanına mesaidesin der al sana mesai zorla güzellik olmaz hemşerim hadi eyvallah DO.CO ......
  • Doco çalışan arkadaş bir sıkıntı yaşadılar işten çıkardılar şok oldular yeni başladılar kısa sürede yine şok bir haberle hayalleri yıkıldı zaten işsizlik oranı yüzde yüz okuyorsun üniversite okuyorsun birden fazla yabancı dilin var yine işten çıkarılıyor lar ne olacak bu genç lerimiz in sonu tek umutları yurt dışına çıkmalı olacak bu şekilde genç kardeşlerimize ALLAH Yardımcılar olsun bu gençlerimizin hayallerini kırmak yerine kazanmak gerekiyor bir vatandaş olarak
  • hakkımızda hayırlısı neyse o olur
  • Ne gereksiz yorumlar var . İşin içinde olan da olmayan da konuşuyor. Thy sürekli kar amacı güden bir şirket . Doco nun son zamanlarda yüklemelerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle açıklamada zorluk çektiği noktalar olduğu net ve aşikar. Şirketin çalışanlara zarar vermeden iyi niyetli bi anlaşma ile hazır doco çalışanları bünyesinde tutup kendin özel doco kadar net ve hazır bir catering şirketi devreye sokması ya da piyasaya sürmesi şarttır. Doco sahibinin Recep Tayyip Erdoğan a yakınlığından bahsedilmiş , kesinlikle katılmıyorum tam tersine bir durum sözkonusu. Doco thy den büyük kar etmektedir , kendi içinde şeffaf denetlenebilir bir şirket kurması hem döviz elde kalması açısından hem iş istihdamında yerli düzene geçilmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herşeyden öncede doco çalışan şef mutfak görevlileri vs. İçin hayırlısı olması en içten dileğim . Ayrıca konunun dışında hostes host çalışan arkadaşların maaşlarına konuyu getiren insan dışı varlıklarıda tebrik ediyorum bu kadar düşmeyin çalışın siz de girin kazanın . İnsanlar ömürlerini hayatlarını verip o işi yapıyor . Gereksiz yorum yapmayın .
  • insanları raporun var diye işten çıkarıyor bevaraj ın sorumlusu güven doğu senenin yarısı raporlu
  • insanları sebepsiz işten cıkaran bir iş yeri

Türk Hava Yolları ile Turkish Do&Co arasında ipler kopma noktasına geldi. Türk Hava Yolları’nın yüzde 50 ortaklığı olan THY’nin ikram şirketi Do&Co ile üçüncü havalimanı konusunda görüş ayrılığı olduğu öğrenildi. İlker Aycı’nın Atilla Doğudan’a rest çektiği iddia ediliyor.

Türk Hava Yolları ile Atilla Doğudan’ın şirketi Do&Co’nun yüzde 50 ortaklıkla kurduğu Turkish Do&Co ile yollar ayrılma noktasında geldi. 1 Ocak 2007 tarihinde resmen faaliyete başlayan Do&Co ile THY arasından kopma noktasına gelen ilişkinin üçüncü havalimanı ile ilgili olduğu ifade edildi.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre; THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile Do&Co’nun sahibi Atilla Doğudan arasında gerçeklenen görüşmede Aycı’nın üçüncü havalimanında yatırım yapması için Doğudan’dan istekte bulunduğu ancak Doğudan’ın bu isteğe olumlu yaklaşmadığı belirtildi.

Dünyanın en büyük havalimanlarından birinde yatırım yapmaya soğuk bakan ve bunu “Para yok” diye gerekçelendiren Do&Co’nun sahibi Atilla Doğudan’a İlker Aycı’nın rest çektiği iddia edildi. 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan üçüncü havalimanında yer almak istemeyen Turkish Do&Co’nun alternatifini oluşturmak isteyen THY yönetimi şimdiden Singapur Havayolları’nın ikram şirketi SATS ile görüşmelere başladı.

Atilla Doğudan’ın bu kararından vazgeçmeyerek üçüncü havalimanında yatırım yapmaması halinde THY’nin alternatif bir oluşuma gideceğine kesin gözle bakılıyor.

©Airporthaber.com Özel

THY rest çekti Do&Co kapanacak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (146)

Semih ~ 6 yıl önce
Memnun değil THY DOCO ne zaman kapatıldı ne zaman tazminatlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semo ~ 6 yıl önce
Ne zaman thy Doco kapatlıdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semo ~ 6 yıl önce
Memnun değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dagcılık ~ 6 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dagcılık ~ 6 yıl önce
Kölelik sistemi çalışanın çalışana saygısı sıfır herkesin götü kalkmış 1 aylık eleman adam ezme modunda posta başına söylersin idare et der paydosa yakın gelir yanına mesaidesin der al sana mesai zorla güzellik olmaz hemşerim hadi eyvallah DO.CO ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memoli ~ 7 yıl önce
Doco çalışan arkadaş bir sıkıntı yaşadılar işten çıkardılar şok oldular yeni başladılar kısa sürede yine şok bir haberle hayalleri yıkıldı zaten işsizlik oranı yüzde yüz okuyorsun üniversite okuyorsun birden fazla yabancı dilin var yine işten çıkarılıyor lar ne olacak bu genç lerimiz in sonu tek umutları yurt dışına çıkmalı olacak bu şekilde genç kardeşlerimize ALLAH Yardımcılar olsun bu gençlerimizin hayallerini kırmak yerine kazanmak gerekiyor bir vatandaş olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cafer ~ 7 yıl önce
hakkımızda hayırlısı neyse o olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Ne gereksiz yorumlar var . İşin içinde olan da olmayan da konuşuyor. Thy sürekli kar amacı güden bir şirket . Doco nun son zamanlarda yüklemelerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle açıklamada zorluk çektiği noktalar olduğu net ve aşikar. Şirketin çalışanlara zarar vermeden iyi niyetli bi anlaşma ile hazır doco çalışanları bünyesinde tutup kendin özel doco kadar net ve hazır bir catering şirketi devreye sokması ya da piyasaya sürmesi şarttır. Doco sahibinin Recep Tayyip Erdoğan a yakınlığından bahsedilmiş , kesinlikle katılmıyorum tam tersine bir durum sözkonusu. Doco thy den büyük kar etmektedir , kendi içinde şeffaf denetlenebilir bir şirket kurması hem döviz elde kalması açısından hem iş istihdamında yerli düzene geçilmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herşeyden öncede doco çalışan şef mutfak görevlileri vs. İçin hayırlısı olması en içten dileğim . Ayrıca konunun dışında hostes host çalışan arkadaşların maaşlarına konuyu getiren insan dışı varlıklarıda tebrik ediyorum bu kadar düşmeyin çalışın siz de girin kazanın . İnsanlar ömürlerini hayatlarını verip o işi yapıyor . Gereksiz yorum yapmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekler ~ 7 yıl önce
insanları raporun var diye işten çıkarıyor bevaraj ın sorumlusu güven doğu senenin yarısı raporlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 7 yıl önce
insanları sebepsiz işten cıkaran bir iş yeri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000