07 Eylül 2013, Cumartesi 12:20:17

THY REKORU BAŞBAKAN'LA KIRDI!

Erdoğan'ın Buenos Aires'e 16 saat kesintisiz uçuşu, THY'nin bugüne kadar ara iniş yapmaksızın gerçekleştirdiği en uzun uçuş olarak tarihe geçti...
  • thy ao. tarafından uçuş personeli için 36 saat olarak uygulanan dinlenme süresinin 24 saat olarak değiştirilmesi yönünde yapılan tek taraflı değişikliğin mahkeme tarafından atanan bilikişice hukuka aykırı olduğu ve iptalinin gerekeceği tespit edilmiştir.bence bu eleştirilen hava işin bir başarısıdır.thy nin anayasaya aykırı personel alımları,grev kırıcılığı gibi hukuksuzluklarına bir yenisi daha ispatlı ve delilli olarak eklenmiş ve kanunlara aykırı hareketlerdede rekora koşmaktadır.
  • Non-stop istanbul-sdyney mümkün olabilir mi? sonuçta uçulan mesafe hemen hemen ayni...
  • Bu uçuş için THY 950.000TL ödeme aldı. Özel uçak kiralama bedeli olarak. Şuan greve gidilen maddelerin yaklaşık yıllık maliyeti 110 Milyon TL. Yani bi hükümetin sevgili üyeleri sürekli boş boş ordan oraya dolaştığına göre sadece bunlardan gelen para yeter.
  • o uçuşta kullanılan yakıtın 0.01 mililitresinde bile bir hakkım varsa (rabbim bilir) helal etmiyorum sayın başbakan ve yanındakilere.. arz ederim.
  • 16saat ucus enaz 18saat mesai demektir. Al sana kanunsuzlugun reklami :)
  • kömür ve makarna, un şeker, çay, yeşil mercimek, kırmızı mercimek, pirinç ve bulgur, yemeklk yağ,kuru fasulye, nohut, isteyen arkadaşa sesleniyorum ihtiyacın varsa verelim sana da ayıp değildir, Müslüman Müslümana her zaman yardım eder,mesele değil aç olma, susuz kalma yeter. sizde yoktur böyle yardımlar siz seçersiniz herkesi ayırırsınız..rengine, ırkına ve dinine göre görüldüğü gibi ıraka gittiniz sizi Müslüman diye kabul edip selamün aleyküm diye karşıladılar sizde donup kaldınız birbirinize sonra bismillahirrahmenırrahim diye söze başladı ıraklılar siz yine donup kaldınız ne diyorlar diye bakıp durdunuz koca koca adamlar göya bilgili vekiller. islamiyetle ilgili tek bir bilgiye sahip değilsiniz..öğrenmekte istemiyorsunuz herkes biliyor bunu. yazık çok yazık ama adam olmak ayrı bir işdir, üniversite bitirirsin ordinaryüs prof. olursun vekil olursun ama adam olmak ayrı bir işdir..
  • 23 mürettebat nereye oturdu? yukarıda dinlense yine olmaz.pas uçtu herhalde.380 de bile zar zor olur.
  • Vay be Yalım helal olsun dostum sana uçuş ekibinde adını görünce gurur duydum . Emniyetle nice uçuşlara...
  • istersek demekki direk'de istanbuldan buones airese uçabiliriz
  • Bende zannettmişdim ki Olimpiyat Komitesine verilmek üzere daha fazla Makarna ve Kömür taşımak için B777-300ER ile uçtular. :((((((((((

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya'dan 2020 Olimpiyat Oyunları'nı düzenleyecek şehrin belirleneceği Buenos Aires'e 16 saat kesintisiz uçuşu, Türk Havayolları'nın (THY) bugüne kadar ara iniş yapmaksızın gerçekleştirdiği en uzun uçuş olarak tarihe geçti.

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın düzenleneceği şehir, Uluslararası Olimpiyat Komitesince (IOC) bugün Arjantin'in Buenos Aires kentinde açıklanacak.

İstanbul, Tokyo ve Madrid'in adaylığının değerlendirildiği Komite Toplantısı'na Türkiye, İspanya ve Japonya'dan yoğun katılım oldu. Türk heyetine Başbakan Erdoğan Buenos Aires'e giderek destek verdi.

Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Erdoğan, toplantının ardından Pulkovo Havalimanı'ndan Buenos Aires'teki Ministro Pisarini Havalimanı'na kesintisiz uçarak geldi.

THY'nin en uzun uçuş rekoru

Erdoğan ve beraberindekilerin THY'nin Boeing 777-300 ER uçağıyla yaptığı seyahat tam 16 saat sürdü. Bu uçuş, THY'nin bugüne kadar, ara iniş yapmaksızın gerçekleştirdiği en uzun uçuş olarak tarihe geçti. Tarihi uçuşu Serdar Girgin, Ömür Uçan, Göker Dandin, Yalım Sezener'den oluşan kaptanların da dahil olduğu 23 kişilik mürettebat gerçekleştirdi.

THY REKORU BAŞBAKAN'LA KIRDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

rekora devam ~ 11 yıl önce
thy ao. tarafından uçuş personeli için 36 saat olarak uygulanan dinlenme süresinin 24 saat olarak değiştirilmesi yönünde yapılan tek taraflı değişikliğin mahkeme tarafından atanan bilikişice hukuka aykırı olduğu ve iptalinin gerekeceği tespit edilmiştir.bence bu eleştirilen hava işin bir başarısıdır.thy nin anayasaya aykırı personel alımları,grev kırıcılığı gibi hukuksuzluklarına bir yenisi daha ispatlı ve delilli olarak eklenmiş ve kanunlara aykırı hareketlerdede rekora koşmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fcelayir ~ 11 yıl önce
Non-stop istanbul-sdyney mümkün olabilir mi? sonuçta uçulan mesafe hemen hemen ayni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maliyet ~ 11 yıl önce
Bu uçuş için THY 950.000TL ödeme aldı. Özel uçak kiralama bedeli olarak. Şuan greve gidilen maddelerin yaklaşık yıllık maliyeti 110 Milyon TL. Yani bi hükümetin sevgili üyeleri sürekli boş boş ordan oraya dolaştığına göre sadece bunlardan gelen para yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arda tanürek ~ 11 yıl önce
o uçuşta kullanılan yakıtın 0.01 mililitresinde bile bir hakkım varsa (rabbim bilir) helal etmiyorum sayın başbakan ve yanındakilere.. arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucucbocee ~ 11 yıl önce
16saat ucus enaz 18saat mesai demektir. Al sana kanunsuzlugun reklami :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yedeklidir ~ 11 yıl önce
yedekleri vardır heralde,yoksa bünye kaldırmaz.
camaroth ~ 11 yıl önce
kömür ve makarna, un şeker, çay, yeşil mercimek, kırmızı mercimek, pirinç ve bulgur, yemeklk yağ,kuru fasulye, nohut, isteyen arkadaşa sesleniyorum ihtiyacın varsa verelim sana da ayıp değildir, Müslüman Müslümana her zaman yardım eder,mesele değil aç olma, susuz kalma yeter. sizde yoktur böyle yardımlar siz seçersiniz herkesi ayırırsınız..rengine, ırkına ve dinine göre görüldüğü gibi ıraka gittiniz sizi Müslüman diye kabul edip selamün aleyküm diye karşıladılar sizde donup kaldınız birbirinize sonra bismillahirrahmenırrahim diye söze başladı ıraklılar siz yine donup kaldınız ne diyorlar diye bakıp durdunuz koca koca adamlar göya bilgili vekiller. islamiyetle ilgili tek bir bilgiye sahip değilsiniz..öğrenmekte istemiyorsunuz herkes biliyor bunu. yazık çok yazık ama adam olmak ayrı bir işdir, üniversite bitirirsin ordinaryüs prof. olursun vekil olursun ama adam olmak ayrı bir işdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 11 yıl önce
Dogru SÖZ'e ne denir? AYDIN Gecinirler ve Unuturlar bu Memleketin % 99'u Müslüman (Suni Alevi Sii ) oldugunu!Ama Ne Dini Bilirler Ne Saygiyi Sevgiyi!Hakaret Köfür Edip dahada Hürriyet yok Özgürlük yok derler.
camarath'a ~ 11 yıl önce
müslümanlıkdan anladığını sanan camaroth efendi : o saydığınız erzaklar muhtaçlara yardım olsun diye karşılıksız dağıtılır,SEÇİM DÖNEMLERİNDE OY TOPLAMAK İÇİN DEĞİL...milletin ne kadar dini inancı olup GÜNAH İŞLEMEK yerine önce biraz şu yandaşlıkdan kendinizi sıyırın...besmele çekmek için önce ağzın ve yüreğin ve niyetin temiz olcak...gitde öğren...
camaroth'a ~ 11 yıl önce
sen o saydığın bakliyatı alışkın olanlara ver ki müslümanlık üzerinden dini sömürerek oy devşirmeye katkın olsun. bizim ne oyumuz ne de onurumuz satılık değildir. o kadar müslümansanız, ırak ta 1.5 milyon müslüman katledilirken, kadınlara tecavüz edilirken, camileri bombalanırken neredeydiniz; işgal kuvvetlerine sağ salim evlerine dönsünler diye dua ediyordunuz değil mi; şimdi müslüman mı oldunuz da ders vermeye kalkıyorsun.
..... ~ 11 yıl önce
23 mürettebat nereye oturdu? yukarıda dinlense yine olmaz.pas uçtu herhalde.380 de bile zar zor olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nereye oturdu ~ 11 yıl önce
Saymasini Bilmiyorsan SUS bari Klaviye Elinin altinda diye her yere Maydonoz olma.Mürettebat sadece Ucuran Kaptan ve F/O'den Olusmaz.Kabin Personeli gibi beraberindekilerde Sayilmis.Sen 380'den Bahis ediyorsun.Hos gerci Ondaki Personel sayisinida bilmessin Atar Tutarsin Laf olsun Torba dolsun
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Vay be Yalım helal olsun dostum sana uçuş ekibinde adını görünce gurur duydum . Emniyetle nice uçuşlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
istersek demekki direk'de istanbuldan buones airese uçabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ee be gumbare ~ 11 yıl önce
Bende zannettmişdim ki Olimpiyat Komitesine verilmek üzere daha fazla Makarna ve Kömür taşımak için B777-300ER ile uçtular. :((((((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000