16 Eylül 2011, Cuma 08:47:25

THY REKLAM MÜDÜRÜNE BÜYÜK ÖDÜL

THY Reklam Müdürü Serdar Ekrem Şirin'e Uluslarası Pazarlamacı ödülü verildi.
  • osman bey o kadar yalakalık niye .!!!! Bir beklenti mi var veya cıkar ilişkisimi????
  • Sizin gibi kıt fikirli, önyargılı ve lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlar yüzünden bu memleket bu halde. Serdar Bey'in aldığı ödül sayesinde belki yurt dışındaki büyük firmaların gözü Türkiye'ye çevrilecek ve birçok reklam & pazarlama çalışanı bu işten ekmek yiyecek. Fethullah Gülen'in yaptıklarının %100'ünü savunmuyorum ancak onun okullarında okuyan çocuklar belki yıllar sonra kafanıza bomba yağdırmak yerine sizinle batılı güçlere karşı beraber savaşacak. Adam sonuçta Arapça değil, Türkçe öğretiyor. Yılda 1 kez düzenlenen 23 Nisan'da birkaç günlüğüne gelen 5-10 çocuğun aldığı kültürümüzü birçok ülkede yıllar boyunca ve binlerce çocuğa aşılıyor. Misyoner gönderip oradaki halkı bize karşı kendi yanlarına çeken yabancılara özeniyoruz
  • serdar abicim tebrik ederim seni.
  • TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. OSMAN AYDIN
  • ŞİRİN BABA!başarılarından dolayı tebrik eder, artarak devamını dilerim.
  • THY yeni web sayfasını 2 gündür kullanıyor ama site inanılmaz derecede yavaş çalışıyor . Kendiniz rezervasyon yapıp hızına bir bakın lütfen . Herhalde " altın kaplumbağa" ödülünü almak istiyorlar . Ayrıca nedendir bilinmez uçuşa 2 günden daha az süre kalınca web den rezervasyon yapmanın mümkün olmadığına dair ibare koymuşlar . Tuhaf bir durum .
  • fetoscular bu konuda cok uzmandir emir tepeden geldimi tum cemaat klavyenin basina oturup oy yagdirir,gavurun boyle seyler aklina gelmedigi icin halka acik oylamalarda bizimkilerle basedemezler
  • hayirli olsun basarilarinin devamini dilerim.
  • AL BENDENDE O KADAR.SANKİ PARA CEPLERİNDEN ÇIKIYOR.DEVLETİN PARASINI SAÇIP SAVURUN ONDAN SONRA NEYMİŞ REKLAM YAPIYORLARMIŞ.OKADAR PARAYI KİM VERSE MADALYA TAKARLAR
  • Bu kadar parayı ben de harcasam sponsor olup madalya bile verirler. Yıllar önce THY halkla ilişkiler başkanlığı bütün bu işleri sektör ilişkileri içinde profesyonelce ve parasız yapardı. Parayla sokaktaki çocukta yapar.
Türk Hava Yolları (THY) son yıllardaki yatırım, proje ve reklamlarıyla tüm dünyanın dikkatini çekerken, "Media&Marketing (M&M)" dergisinin bu yılki "Uluslararası Pazarlamacı" ödülünü THY Reklam Müdürü Serdar Ekrem Şirin aldı.

Pazarlama sektörünün önemli dergilerinden "Media&Marketing", THY Reklam Müdürü Şirin'in de yer aldığı 5 kişiyi "Uluslararası Pazarlamacı" ödülüne aday gösterdi. İnternet üzerinden yapılan ve 3 hafta süren oylamada en fazla oyu alan Şirin, ödülün sahibi oldu.

Konuyla ilgili konuşan Şirin, "Uluslararası Pazarlamacı" ödülünün şahsa verildiğini anımsatarak, "Bildiğim kadarıyla ilk kez bir Türk bu dalda ödüle aday gösterildi. Yurt dışından gelen oyların, yurt içinden gelenlerden daha fazla olduğunu söylediler. Dolayısıyla bu durum, THY'nin yaptığı işlerden duyulan memnuniyeti de gösteriyor" diye konuştu.

Yurt içinde ve dışında birçok alanda ödül aldıklarını belirten Şirin, "THY ile yaptığımız işlerin pazarlama profesyonelleri tarafından da takdir edildiğini görmek güzel. 7-8 yıldır THY sürekli büyüyor. Bunun şimdi meyvelerini topluyoruz" dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan törende, toplam 17 dalda ödüller sahiplerini buldu.

"Uluslararası Pazarlamacı" ödülü için derginin oluşturduğu 5 kişilik kısa listede Şirin'in yanı sıra, AB InBev, Itau, Credit Suisse ve Unilever şirketlerinden yöneticiler de aday gösterilmişti.

(Gerçek Gündem)
THY REKLAM MÜDÜRÜNE BÜYÜK ÖDÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
osman bey o kadar yalakalık niye .!!!! Bir beklenti mi var veya cıkar ilişkisimi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizin gibi kıt fikirli, önyargılı ve lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlar yüzünden bu memleket bu halde. Serdar Bey'in aldığı ödül sayesinde belki yurt dışındaki büyük firmaların gözü Türkiye'ye çevrilecek ve birçok reklam & pazarlama çalışanı bu işten ekmek yiyecek. Fethullah Gülen'in yaptıklarının %100'ünü savunmuyorum ancak onun okullarında okuyan çocuklar belki yıllar sonra kafanıza bomba yağdırmak yerine sizinle batılı güçlere karşı beraber savaşacak. Adam sonuçta Arapça değil, Türkçe öğretiyor. Yılda 1 kez düzenlenen 23 Nisan'da birkaç günlüğüne gelen 5-10 çocuğun aldığı kültürümüzü birçok ülkede yıllar boyunca ve binlerce çocuğa aşılıyor. Misyoner gönderip oradaki halkı bize karşı kendi yanlarına çeken yabancılara özeniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
serdar abicim tebrik ederim seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. OSMAN AYDIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞİRİN BABA!başarılarından dolayı tebrik eder, artarak devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY yeni web sayfasını 2 gündür kullanıyor ama site inanılmaz derecede yavaş çalışıyor . Kendiniz rezervasyon yapıp hızına bir bakın lütfen . Herhalde " altın kaplumbağa" ödülünü almak istiyorlar . Ayrıca nedendir bilinmez uçuşa 2 günden daha az süre kalınca web den rezervasyon yapmanın mümkün olmadığına dair ibare koymuşlar . Tuhaf bir durum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fetoscular bu konuda cok uzmandir emir tepeden geldimi tum cemaat klavyenin basina oturup oy yagdirir,gavurun boyle seyler aklina gelmedigi icin halka acik oylamalarda bizimkilerle basedemezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayirli olsun basarilarinin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AL BENDENDE O KADAR.SANKİ PARA CEPLERİNDEN ÇIKIYOR.DEVLETİN PARASINI SAÇIP SAVURUN ONDAN SONRA NEYMİŞ REKLAM YAPIYORLARMIŞ.OKADAR PARAYI KİM VERSE MADALYA TAKARLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar parayı ben de harcasam sponsor olup madalya bile verirler. Yıllar önce THY halkla ilişkiler başkanlığı bütün bu işleri sektör ilişkileri içinde profesyonelce ve parasız yapardı. Parayla sokaktaki çocukta yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000