07 Kasım 2015, Cumartesi 06:44:12

THY rakamları açıkladı

Türk Hava Yolları’nın dokuz aylık net karı yüzde 54 artarak 2 milyar 376 milyon TL olarak gerçekleşti.
  • 700 milyon dolar petrolun bu dusuk seviyeleri icin yuksek degil, kurdan dolayi zarar girdisi gercegi var ancak, baglanti ucuslarinda ki frekans farklari qatar ve emirates in hem ucuz hemde daha verimli hatlari yuzunden durumunuz gorundugu kadar iyi degil, acil Amerika da codesharing yapilmasi, Asya destonasyonlarinin frekans sayisinin artirilmasi ve tabiki devaminda uygun ucak alinmasi gerekmektedir
  • 297 ucak cok az boyle hizli buyuyen koca THY Bu ucaklar maliye bakanin dedigi. gibi. Cekirdek Gibi . Bir filo. Boeing 747 alin Hava yolu bir az havasini bulsun. Hic olmassa. 3. Tane Jumbo. 747. Allahin izniyle bekliyoruz .
  • THY bu kadar büyürken,iştirakçi firma personelleri yerinde sayıyor..bu işe biri el atsın lütfen..
  • Lufthansa aynı dönemde (9 ay) 1.7 milyar Euro, Delta ise 3 ayda (temmuz-eylül) 1.3 milyar dolar kar etti. Sektör için başarılı bir dönemdeyiz.
  • Vatan hainli sadece burada thyo dusman ilan etmek. Kardesim isine gelmiyorsa gidersin baska ise bakarsin bukadar
  • Günümüz dünyasında inanılan tek lider var oda 100us dolar üzerindeki benjamin franklin din iman palavra varsa yoksa para.Şimdi borsaya bildirdi kamuoyuda milliyetçi insanımızda bak thy ye demekki yapılabiliyormuş dedi.İçyüzünü bilmeden konuşmak kolay 5sene önce çalıştığım bütün arkadaşlar ya istifa ya zorla emeklilik yada performans düşüklüğünden atıldı üzerine kafa kaldıran 305 ata çıkara doymadılar thy çamaşır makinası gibi tanıdığım ne teknisyen var ne pilot var nede hostes hepsi bu sebeplerden ayrıldı.Şimdi durum bir çalışan kıyımıyken thy iyi para kazandı demek bilmemneliğin daniskasıdır.Arkasını torpiline dayamış bir yığın çalışan amiri isterse birşey desin alimallah işinden ederler.Peki bu duruma nasıl geldi tayyep in adamı kofil kırdı geçirdi sosyal medyalar sürekli takipte istersen eleştir anında kapı dışarı tenikten 5kişi öyle atıldı ve bugün kendi uçağına bakım yapamaz hale geldi ancak uçakların yeni olması sebebiyle idare ediyorlar uçuş saatleri artıp c bakımlarını yapacak adamda yok isterseniz araştırın hepsi özel şirkette.Geçende lisanslı teknisyen başvurusuna müracat ettim adam ihtiyaçları köpek gibi var hemen lisansınızı gönderin dediler gönderdik sonra olmadı ilk etapta sosyal medyada eleştiri varmı baktı amcam hemen atladı sonra bir araştırma olmuyor dedi.Peki araştırınca ne çıktı Cumhuriyetçi olduğumuz Atatürk sevdalısı olduğumuz işte böyle yönetiliyor.Trollere selam thy yüzde bilmemkaç büyüdü şu kadar benjamin kazandı kofil mal varlığını açıklayabiliyormu?Ne kadar götürdüler yön kurulu ne kadar götürdü hamdi ne yaptı o ne kadar götürdü peki trol oyunu verdi sosyal medyada her türlü sahte isimle görevini yaptı sonuç ne kazandı mahallene iki metre kaldırım oylar akp ye mitingede gitmiştir adam başı 30lira.Burdan söylüyorum thy tekniği satar birine trollerde köyüne kasabasına döner bağ bahçeyle uğraşmaya aptallık son noktada trole selam bilal askerden yırttı gemiler aldı sen napıcan saf trol.
  • Petrol fiyatlarının bu kadar ucuzken bu kadar kar açıklaması çok az bence diğer firmalar kat kat kar açıkladılar.
  • Thy işe al kabin pilot teknisyen operasyon al al al artık al 2.5 aydır tecrübeli için bekliyoruz almadın işe..
  • Calisanini Kolelestirmeye calisan sirkettir
  • Tebrikler Thy you deserve it!

Türk Hava Yolları’nın 2014 yılı dokuz aylık konsolide mali tabloları Borsa İstanbul’a gönderildi. Satış gelirleri önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17 artarak 21 milyar 593 milyon TL’na ulaştı. 2014 yılının dokuz aylık dönemine göre  yüzde 70 artışla 2 milyar 523 milyon TL esas faaliyet karı açıklayan Türk Hava Yolları’nın dokuz aylık net karı ise yüzde 54 artarak 2 milyar 376 milyon TL olarak gerçekleşti. 

Ortaklığın nakit yaratma potansiyeline işaret eden FAVKÖK (Faiz, vergi, amortisman ve kira öncesi kar – EBITDAR) marjı dokuz aylık dönemde bir önceki yılın aynı dönemine göre 5,5 puan artarak yüzde 26,2 olarak gerçekleşirken Türk Hava Yolları bu sonuçlarla havacılık sektöründeki en karlı havayolları arasındaki konumunu korudu. 

2015 yılının dokuz aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,6 kapasite (arz edilen koltuk km) artışı gerçekleştiren Türk Hava Yolları bu dönemde yüzde 79 yolcu doluluk oranı ile icra ettiği 341 bin sefer ile 46,5 milyon yolcu taşıdı.

2015 yılında beşinci kez “Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçilen Türk Hava Yolları bu yıl açılan San Francisco, Miami, Maputo gibi hatlarla birlikte bugün 111 ülkede, 50’si yurtiçi, 233’ü yurtdışı olmak üzere toplam 283 noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Dünyanın en genç filolarından olan Türk Hava Yolları filosu 2015 yılında teslim alınan 31 uçakla birlikte bugün itibariyle 216 dar gövde, 71 geniş gövde ve 10 kargo uçağı olmak üzere toplam 297 uçaktan oluşmaktadır.

Türk Hava Yolları, global sektördeki rekabete, yakın coğrafyada yaşanan siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara ve sektörü doğrudan etkileyen kur dalgalanmalarına rağmen başarılı sonuçlar üretmeye; Türkiye’ye kazandırmaya devam etmektedir. 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
 

THY rakamları açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Dolar ~ 8 yıl önce
700 milyon dolar petrolun bu dusuk seviyeleri icin yuksek degil, kurdan dolayi zarar girdisi gercegi var ancak, baglanti ucuslarinda ki frekans farklari qatar ve emirates in hem ucuz hemde daha verimli hatlari yuzunden durumunuz gorundugu kadar iyi degil, acil Amerika da codesharing yapilmasi, Asya destonasyonlarinin frekans sayisinin artirilmasi ve tabiki devaminda uygun ucak alinmasi gerekmektedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
297 ucak cok az boyle hizli buyuyen koca THY Bu ucaklar maliye bakanin dedigi. gibi. Cekirdek Gibi . Bir filo. Boeing 747 alin Hava yolu bir az havasini bulsun. Hic olmassa. 3. Tane Jumbo. 747. Allahin izniyle bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
THY bu kadar büyürken,iştirakçi firma personelleri yerinde sayıyor..bu işe biri el atsın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benchmark ~ 8 yıl önce
Lufthansa aynı dönemde (9 ay) 1.7 milyar Euro, Delta ise 3 ayda (temmuz-eylül) 1.3 milyar dolar kar etti. Sektör için başarılı bir dönemdeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla ~ 8 yıl önce
Vatan hainli sadece burada thyo dusman ilan etmek. Kardesim isine gelmiyorsa gidersin baska ise bakarsin bukadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para para para ~ 8 yıl önce
Günümüz dünyasında inanılan tek lider var oda 100us dolar üzerindeki benjamin franklin din iman palavra varsa yoksa para.Şimdi borsaya bildirdi kamuoyuda milliyetçi insanımızda bak thy ye demekki yapılabiliyormuş dedi.İçyüzünü bilmeden konuşmak kolay 5sene önce çalıştığım bütün arkadaşlar ya istifa ya zorla emeklilik yada performans düşüklüğünden atıldı üzerine kafa kaldıran 305 ata çıkara doymadılar thy çamaşır makinası gibi tanıdığım ne teknisyen var ne pilot var nede hostes hepsi bu sebeplerden ayrıldı.Şimdi durum bir çalışan kıyımıyken thy iyi para kazandı demek bilmemneliğin daniskasıdır.Arkasını torpiline dayamış bir yığın çalışan amiri isterse birşey desin alimallah işinden ederler.Peki bu duruma nasıl geldi tayyep in adamı kofil kırdı geçirdi sosyal medyalar sürekli takipte istersen eleştir anında kapı dışarı tenikten 5kişi öyle atıldı ve bugün kendi uçağına bakım yapamaz hale geldi ancak uçakların yeni olması sebebiyle idare ediyorlar uçuş saatleri artıp c bakımlarını yapacak adamda yok isterseniz araştırın hepsi özel şirkette.Geçende lisanslı teknisyen başvurusuna müracat ettim adam ihtiyaçları köpek gibi var hemen lisansınızı gönderin dediler gönderdik sonra olmadı ilk etapta sosyal medyada eleştiri varmı baktı amcam hemen atladı sonra bir araştırma olmuyor dedi.Peki araştırınca ne çıktı Cumhuriyetçi olduğumuz Atatürk sevdalısı olduğumuz işte böyle yönetiliyor.Trollere selam thy yüzde bilmemkaç büyüdü şu kadar benjamin kazandı kofil mal varlığını açıklayabiliyormu?Ne kadar götürdüler yön kurulu ne kadar götürdü hamdi ne yaptı o ne kadar götürdü peki trol oyunu verdi sosyal medyada her türlü sahte isimle görevini yaptı sonuç ne kazandı mahallene iki metre kaldırım oylar akp ye mitingede gitmiştir adam başı 30lira.Burdan söylüyorum thy tekniği satar birine trollerde köyüne kasabasına döner bağ bahçeyle uğraşmaya aptallık son noktada trole selam bilal askerden yırttı gemiler aldı sen napıcan saf trol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenerli ~ 8 yıl önce
Petrol fiyatlarının bu kadar ucuzken bu kadar kar açıklaması çok az bence diğer firmalar kat kat kar açıkladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gorelim ~ 8 yıl önce
gorelim bakalim beygir ne aciklayacak gecen yila gore yuzde elli fazla aicklamis daha ne olsun?
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Thy işe al kabin pilot teknisyen operasyon al al al artık al 2.5 aydır tecrübeli için bekliyoruz almadın işe..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan haklari ~ 8 yıl önce
Calisanini Kolelestirmeye calisan sirkettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fan ~ 8 yıl önce
Tebrikler Thy you deserve it!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000