13 Şubat 2013, Çarşamba 09:20:40

THY PİST BAŞINDAN DÖNDÜ

Samsun-İstanbul seferini yapmak üzere Çarşamba Havalimanı'nda pist başına gelen Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçak arıza yaptı. Yolcular uçaktan indirilip bekleme salonuna alındı.
  • :)) :)) :)) :)) anladınızzzz
  • Bazen bir sensör hatası basit gibi görünsede uçuş iptali kararı vermek en doğrusu. Birşey olmaz demeyip en basit sorunu bile görüp uçuş iptali veren ekibe saygılarımı yolluyorum. Havacılık şakaya gelmez. Keyifli uçuşlar.

Çarşamba Havalimanı'nda THY'nın saat 23.00 Samsun-İstanbul seferini yapacak olan TK 2815 sefer sayılı uçağı havalanmak için pist başına geçerken arıza yaptı.

Bir saate yakın arızanın giderilmesi için çalışan teknik ekip sorunu çözemeyince uçaktaki yolcular indirildi. Uçaktaki arıza giderilmesinden sonra yolcular tekrardan uçağa alındı.

Tarifeli olarak 23:00'da gerçekleştirilmesi planlanan uçuş 01:35'te gerçekleştirildi. Uçağın, saat 03:00 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi.

THY PİST BAŞINDAN DÖNDÜ

Yorumlar

dc3 ~ 11 yıl önce
:)) :)) :)) :)) anladınızzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Bazen bir sensör hatası basit gibi görünsede uçuş iptali kararı vermek en doğrusu. Birşey olmaz demeyip en basit sorunu bile görüp uçuş iptali veren ekibe saygılarımı yolluyorum. Havacılık şakaya gelmez. Keyifli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000