21 Ekim 2013, Pazartesi 11:04:57

THY PİLOTLARININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Lübnan’da yayın yapan LBC televizyon kanalı, dün akşam THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın Lübnan’daki esaret günleriyle ilgili ilginç bir video yayınladı.
  • Allaha yardımcıları olsun
  • Tiyatro
  • bence bu düpedüz beyrut sendromu yani yeni bir sendrom,birisi burda tuzağa düşürülmüş ama kim bilmiyorum,ya kaptanlar ya Türk hükümeti ya kaçıranlar yada lübnan hükümeti,.71 gün esaret altında kalmışsın elbette bir yakınlık kurulur kaçıranlarla ama göbek atıldığını karşılıklı olarak ilk defa görüyorum,bunu yayınlayanın mutlaka bir niyeti var ama oda yakında çıkar...şimdiye kadar bir çok kaçırılma olayı oldu 6ay sürdü 1yıl sürdü ama kimse böyle göbek atıp çifte telli oynamadı,bu kadar yakınlaşmadı kaçıranlarla...herşey olabilir bekleyip görmek lazım..Ama olay en baştan zaten biraz tuhaftı niye bütün ekip kaçırılmadıda sadece kaptanlar kaçırıldı,madem 9 tane hacıya karşılık kaçırıldılar 2kişiye karşılık 9 kişinin bırakılacağını nasıl tahmin ettiler,yani 1Türk kaptanı 5hacıyamı bedel,kaçıranlar kendi yakınlarının bu kadar değersiz olduğunumu düşündü acaba..hikaye baştan aşağı tuhaf ama yakında çıkar kokusu...
  • Biz de teknik olarak üzülüyorduk.Meğer adamlar alem yapıyormuş.
  • Pilotluk süper bir meslek. Esaret altında bile gülüp oynayabiliyoruz. Kıskanan arkadaşların olması da pek tabi ama biz sizleri de seviyoruz.
  • Medium type cabin: Erkekseniz su figuran miguran yok bilmem sahte yok tatil yapmislar diyenler yazin buraya isimlerinizi ben kaptaari arayip bildiricem dusmanlarini tanisin kabindeysenkz yazin buraya iki elim kanda olsa gelip bulurum sizi.Lan namussuzlar adamlari dovup iskence etselerdi sevinir miydiniz ????
  • kağıttan kaptanlar sözü çuk oturdu sanırım
  • kağıttan kaptanlar sözü çuk oturdu sanırım
  • valla saka bır yana kafadan 72 gun BI. kafalarını dınlemıslerdır helal olsun tek sıkıntıları aıle ozlemı olmus anladıgım kadarıyla. Burda da bır 2 ay BI yaparlar kısmetli adamlarmıs valla.
  • akpınar kaptan çıktı söyledi şiddet görmedik diye. kaçıranların amacı da kendi ailelerine kavuşmaktı sonuçta. özellikle son 15 günün huzurlu geçtiğini de söylemişti kaptan. nankörlüğe lüzum yok.

Lübnan'daki esaretleri sona eren ve Türkiye'ye dönen THY pilotlarının yeni görüntüleri yayınlandı.

Esaret dönemine ait görüntülerde Türk pilotların bir partide eğlenenlere alkışlarla eşlik ettikleri ve dans ettikleri görülüyor.

Videoda Türk pilotlar mutfakta yemek pişirirken, tarlada gezerken, bahçede kitap okurken de çekilen fotoğrafları yer alıyor.

İŞTE TÜRK PİLOTLARININ YAYINLANAN O GÖRÜNTÜLERİ

THY PİLOTLARININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

nedemek ~ 10 yıl önce
Allaha yardımcıları olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tiyatro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne Stockholm ~ 10 yıl önce
bence bu düpedüz beyrut sendromu yani yeni bir sendrom,birisi burda tuzağa düşürülmüş ama kim bilmiyorum,ya kaptanlar ya Türk hükümeti ya kaçıranlar yada lübnan hükümeti,.71 gün esaret altında kalmışsın elbette bir yakınlık kurulur kaçıranlarla ama göbek atıldığını karşılıklı olarak ilk defa görüyorum,bunu yayınlayanın mutlaka bir niyeti var ama oda yakında çıkar...şimdiye kadar bir çok kaçırılma olayı oldu 6ay sürdü 1yıl sürdü ama kimse böyle göbek atıp çifte telli oynamadı,bu kadar yakınlaşmadı kaçıranlarla...herşey olabilir bekleyip görmek lazım..Ama olay en baştan zaten biraz tuhaftı niye bütün ekip kaçırılmadıda sadece kaptanlar kaçırıldı,madem 9 tane hacıya karşılık kaçırıldılar 2kişiye karşılık 9 kişinin bırakılacağını nasıl tahmin ettiler,yani 1Türk kaptanı 5hacıyamı bedel,kaçıranlar kendi yakınlarının bu kadar değersiz olduğunumu düşündü acaba..hikaye baştan aşağı tuhaf ama yakında çıkar kokusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konuk ~ 10 yıl önce
Stocholm sendromu gibi gerçekten...?geçmişler olsun...
teknik hangar ~ 10 yıl önce
Biz de teknik olarak üzülüyorduk.Meğer adamlar alem yapıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 10 yıl önce
Pilotluk süper bir meslek. Esaret altında bile gülüp oynayabiliyoruz. Kıskanan arkadaşların olması da pek tabi ama biz sizleri de seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Medium type cabin: Erkekseniz su figuran miguran yok bilmem sahte yok tatil yapmislar diyenler yazin buraya isimlerinizi ben kaptaari arayip bildiricem dusmanlarini tanisin kabindeysenkz yazin buraya iki elim kanda olsa gelip bulurum sizi.Lan namussuzlar adamlari dovup iskence etselerdi sevinir miydiniz ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jako ~ 10 yıl önce
kağıttan kaptanlar sözü çuk oturdu sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jako ~ 10 yıl önce
kağıttan kaptanlar sözü çuk oturdu sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 10 yıl önce
valla saka bır yana kafadan 72 gun BI. kafalarını dınlemıslerdır helal olsun tek sıkıntıları aıle ozlemı olmus anladıgım kadarıyla. Burda da bır 2 ay BI yaparlar kısmetli adamlarmıs valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
akpınar kaptan çıktı söyledi şiddet görmedik diye. kaçıranların amacı da kendi ailelerine kavuşmaktı sonuçta. özellikle son 15 günün huzurlu geçtiğini de söylemişti kaptan. nankörlüğe lüzum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000