25 Ocak 2016, Pazartesi 11:50:17

THY pilotlarını ER-AH yetiştirecek

Türk Hava Yolları, pilotaj eğitimi için Er-Ah uçuş okulu ile anlaştı. THY ve Er-Ah, üç yıllık pilotaj eğitim hizmet sözleşmesi imzaladı.
  • hadi hayirlisi
  • bu okullar belli bi kalite standardı sergilenmek zorunda zaten, onemli olan anlaşmayı yapması değil bu süreci nasıl değerlendireceği. SUNEX konusunda bir anlaşmazlık olduğunu bende duydum. Sanırım bu bütün eğitim anlaşması değil toplam 200 küsür olan uçuş saatlerini tamamlama anlaşması gibi birsey.
  • SUNEX ERAH uçuş okulu anlaşmasını neden fesh etti ERAH eğitiminden memnun kaşmadığı duyumunu aldım Doğrumu acaba bilen varsa açıklasın
  • Erah bu noktadan sonra fiyat arttırmazsa iyi...ne de olsa thy ye pilot yetiştirmenin prestijini kaptı
  • ErAh Sun Ex pilot yetıstırme programı Askıyamı alındı
  • Sunexpress ve Thy nin eğitim kalitesini onayladığını ve pilotlarını yetiştirmeleri için Erah ı tercih ettiklerini anladığımıza göre umalım başarıları sürekli olsun. Tebrikler.
  • 16 ay içinde tamamlanması harika ama girmeye çalışırken de bir 16-17 ay gerekiyor hatta daha da artabiliyor
  • eğitim ücreti ne kadar?
  • Özellikle bu sitede içinde herhangi bir uçuş okulu geçen bir haberin altında çıkan atıp tutarak yapılan uçuş okulu karşılaştırmalarını çok saçma buluyorum. Bilen bilmeyen saygısızca, ne dediğini düşünmeden yazıyor ne de olsa adı belli değil. Bir de ÖSYM puanı üzerinden pilotaj öğrencilerine değer biçenler var. Özellikle Anadolu Üniversitesi'ni övenler bunu çok yapıyor uçuş okulları yetiştirmek için pilot adayı alırken ÖSYM sınav sonucuna bakmıyor. Düşük puanlı pilotaj öğrencileri eleştirilirken kimsenin aklına onlar gelmiyor. Ayrıca THKU burslu puanı da Anadolu'dan yüksek.
  • Thk batiyor ... THY firsat bu firsat deyip TUA yi almali .... Ozelikle Antalya karain hava alani cok stratejik bir konuma sahip.Antalyaya 30 dk uzaklikta ve sehir hava alanina dogru genisliyor ... Antalyanin iklimi,stratejik konumu ve taninmisligi THY icin kacirilmamasi gereken firsat ! Istanbul ve Antalya merkezli buyumesi lazim ... Kimse Antalya varken Aydina,Ispartaya,Denizliye gitmez ....

2016 yılında filosuna 40 uçak daha katarak 339 uçağa ulaşmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, büyüyen filosu için pilot ihtiyacını da yerli kaynaklardan temin etmeye başladı. Daha önce özel uçuş okulları ile pilotaj eğitimi konusunda anlaşma yapan THY, bu kez Er-Ah ile pilotaj eğitimi için el sıkıştı.

THY ile Er-Ah arasında üç yıllık pilotaj eğitim hizmet sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre, tüm başvuru süreçleri THY tarafından yapılacak ve eğitimler Er-Ah tarafından 16 ay içinde tamamlanacak.

Pilot adayları, teorik eğitimlerini Antalya teorik eğitim tesisinde, uçuş eğitimlerini ise Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda bulunun uçuş eğitim tesisinde alacaklar. 12 kişiden oluşan ilk öğrenci grubu Şubat ayında eğitimlerine başlayacak.

Eylül 2016’da Antalya teorik eğitim tesisini, Isparta’ya taşıyacak olan Er-Ah Eylül’den sonra  tüm eğitimleri Isparta’daki yeni  uçuş eğitim akademisinde verecek.

©AirportHaber

THY pilotlarını ER-AH yetiştirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
hadi hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 8 yıl önce
bu okullar belli bi kalite standardı sergilenmek zorunda zaten, onemli olan anlaşmayı yapması değil bu süreci nasıl değerlendireceği. SUNEX konusunda bir anlaşmazlık olduğunu bende duydum. Sanırım bu bütün eğitim anlaşması değil toplam 200 küsür olan uçuş saatlerini tamamlama anlaşması gibi birsey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abaza ~ 8 yıl önce
SUNEX ERAH uçuş okulu anlaşmasını neden fesh etti ERAH eğitiminden memnun kaşmadığı duyumunu aldım Doğrumu acaba bilen varsa açıklasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
Erah bu noktadan sonra fiyat arttırmazsa iyi...ne de olsa thy ye pilot yetiştirmenin prestijini kaptı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 8 yıl önce
ErAh Sun Ex pilot yetıstırme programı Askıyamı alındı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 8 yıl önce
Sunexpress ve Thy nin eğitim kalitesini onayladığını ve pilotlarını yetiştirmeleri için Erah ı tercih ettiklerini anladığımıza göre umalım başarıları sürekli olsun. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Erah ~ 8 yıl önce
16 ay içinde tamamlanması harika ama girmeye çalışırken de bir 16-17 ay gerekiyor hatta daha da artabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
eğitim ücreti ne kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşokulu kavgası ~ 8 yıl önce
Özellikle bu sitede içinde herhangi bir uçuş okulu geçen bir haberin altında çıkan atıp tutarak yapılan uçuş okulu karşılaştırmalarını çok saçma buluyorum. Bilen bilmeyen saygısızca, ne dediğini düşünmeden yazıyor ne de olsa adı belli değil. Bir de ÖSYM puanı üzerinden pilotaj öğrencilerine değer biçenler var. Özellikle Anadolu Üniversitesi'ni övenler bunu çok yapıyor uçuş okulları yetiştirmek için pilot adayı alırken ÖSYM sınav sonucuna bakmıyor. Düşük puanlı pilotaj öğrencileri eleştirilirken kimsenin aklına onlar gelmiyor. Ayrıca THKU burslu puanı da Anadolu'dan yüksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK-TUA ~ 8 yıl önce
Thk batiyor ... THY firsat bu firsat deyip TUA yi almali .... Ozelikle Antalya karain hava alani cok stratejik bir konuma sahip.Antalyaya 30 dk uzaklikta ve sehir hava alanina dogru genisliyor ... Antalyanin iklimi,stratejik konumu ve taninmisligi THY icin kacirilmamasi gereken firsat ! Istanbul ve Antalya merkezli buyumesi lazim ... Kimse Antalya varken Aydina,Ispartaya,Denizliye gitmez ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000