18 Kasım 2013, Pazartesi 12:06:48

THY PİLOTLARI KABUSTAN ÇIKTI... CENNETE UÇTU...

Türk Hava Yolları’nın Lübnan’da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan pilotları, bütün masrafları THY tarafından karşılanan 15 günlük ABD tatiline çıktı.
  • Ne mutlu Turkum diyene diyenler bile olmus, bu hadise ile ne alaka? Rahat birakin pilot arkadaslari cefa cektiler o kadar. Sanki sizi gonderseler gitmeyecektiniz. Zaten bu Turk ulusalciligi ayaklarina yatanlarin yuzde sekseni Bati ozentisi, Amerikaya Ingiltereye gidince agzi acik ayran budalasi gibi bakarlar, gelenleri biliyoruz ne triplere girdiklerini. Ayrica ABD cok guzel yerleri var, ulkemiz de guzel ama dunya Turkiye'den ibaret degil. ABD Turkiye'den 10 kat buyuk bir ulkedir ayrica... Saygiyi ogrenmemiz dilegi ile
  • Bu kadarına pes dedirtecek bir hareket daha, bu bademciklerden. Şimdi sizlerde inanıyorsunuz yani 71 günlük yaranın merhemi budur değil mi? Yaptınız yaptınız, bari reklam aracı haline getirmeyin, dimi. Yok ama, her türlü fırsat itina ile değerlendirilir, biz her fırsatı reklam kokutur içine ederiz diyorsanız, bu pilotçuklara da sefasını sürmek düşer. Çok yakıştı. Adres verin boya da gönderelim.
  • Belki Amerikalılar da cocuklarının adını Murat koyarlar;))
  • Belki Amerikalılar da cocuklarının adını Murat koyarlar;))
  • Rahat birakin su pilotlari. Derdi olan THY ile atissin. Adamlarin hayati kimseyi ilgilendirmez. Imza kampanyasinda ugrasanlar pismanmis ne sacmaliktir bu. Kim sana ugras dedi? de simdi pismansin. Sanki cebinden verdin imzayi.
  • GÜYA KAÇIRILDIK ADI ALTINDA MANGAL YAPAN DANSÖZLE OYNAYAN , 71 GÜN ORDA KAFA İZNİ YAPAN KAPTANLARDAN MI BAHSEDİLİYOR BURDA !!!
  • Herroya merroya gerek yok,sanki sizi kacirsalar aslan parcasi kesilcektiniz ne artiz:) milletiz ya,birak CIA mis yok baska birseymis,sana mi dustu yorum yapmak!herkes atiyor tutuyor biseyler ama kimse sormuyor bu yasananlar onlari degil ailelerini nasil etkiledi diye.Konuyla dalga gecen zatlar,yorum aslanlari,sizde kacirilinda rambo hikayelerinizi dinleyelim:)
  • kaptanlarım siz daha güzel şeyleri hak ediyorsunuz.iyi tatiller.güle güle gidin güle güle gelin.
  • Vardır bir sebebi...Bir tatil için en son düşünülecek yer...Acaba neden?
  • Tatilleri için TK doğunun Paris i Beyrut ta yer ayırtmış :))

71 gün Lübnan’da esir tutulduktan sonra geçtiğimiz ay serbest bırakılan THY pilotları, zor günleri unutmak için tatile çıktı. İstanbul-Beyrut uçuşu sonrası silahlı kişilerce kaçırıldıktan sonra günlerce farklı yerlerde esaret altında tutulan pilotlar, yaşadıkları kötü günleri ABD tatilinde unutacak.

Esaret altında geçen kötü günleri geride bırakmak isteyen pilot Murat Akpınar ve Murat Ağca, ailelerini de yanlarına alarak uzun bir tatile çıktı. Eşleri ve çocuklarıyla ayrı geçirdikleri günlerin acısını ABD tatilinde çıkaracak olan pilotlar, 15 gün süren ABD tatilinde yeniden moral depolayacak.

TÜM MASRAFLAR THY’DEN

THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın 15 günlük tatilindeki bütün harcamaları THY tarafından karşılacak. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, uçak ve otel masrafları THY tarafından karşılanacak olan pilotlar, 5 yıldızlı otelde rüya gibi bir tatil yapacak, yaşadıkları bütün kötü olayları tamamıyle unutacak. Pilotlar, Türkiye’ye geldikten sonra yeniden işlerine dönecek.

9 AĞUSTOS’TA KAÇIRILDILAR

THY’nin iki pilotu Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta 9 Ağustos tarihinde kaçırılmıştı. Eylemin sorumluluğunu üstlenen “İmam Rıza’nın Ziyaretçileri” adlı grup, Türk pilotların, Suriye’de kaçırılan 9 Lübnanlının bırakılması karşılığında serbest bırakılacaklarını belirtmişti.

THY PİLOTLARI KABUSTAN ÇIKTI... CENNETE UÇTU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Bir THY yolcusu ~ 10 yıl önce
Ne mutlu Turkum diyene diyenler bile olmus, bu hadise ile ne alaka? Rahat birakin pilot arkadaslari cefa cektiler o kadar. Sanki sizi gonderseler gitmeyecektiniz. Zaten bu Turk ulusalciligi ayaklarina yatanlarin yuzde sekseni Bati ozentisi, Amerikaya Ingiltereye gidince agzi acik ayran budalasi gibi bakarlar, gelenleri biliyoruz ne triplere girdiklerini. Ayrica ABD cok guzel yerleri var, ulkemiz de guzel ama dunya Turkiye'den ibaret degil. ABD Turkiye'den 10 kat buyuk bir ulkedir ayrica... Saygiyi ogrenmemiz dilegi ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BADEMCİK ~ 10 yıl önce
Bu kadarına pes dedirtecek bir hareket daha, bu bademciklerden. Şimdi sizlerde inanıyorsunuz yani 71 günlük yaranın merhemi budur değil mi? Yaptınız yaptınız, bari reklam aracı haline getirmeyin, dimi. Yok ama, her türlü fırsat itina ile değerlendirilir, biz her fırsatı reklam kokutur içine ederiz diyorsanız, bu pilotçuklara da sefasını sürmek düşer. Çok yakıştı. Adres verin boya da gönderelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 10 yıl önce
Belki Amerikalılar da cocuklarının adını Murat koyarlar;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki ~ 10 yıl önce
Belki Amerikalılar da cocuklarının adını Murat koyarlar;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rahat birakin ~ 10 yıl önce
Rahat birakin su pilotlari. Derdi olan THY ile atissin. Adamlarin hayati kimseyi ilgilendirmez. Imza kampanyasinda ugrasanlar pismanmis ne sacmaliktir bu. Kim sana ugras dedi? de simdi pismansin. Sanki cebinden verdin imzayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurttan Sesler ~ 10 yıl önce
GÜYA KAÇIRILDIK ADI ALTINDA MANGAL YAPAN DANSÖZLE OYNAYAN , 71 GÜN ORDA KAFA İZNİ YAPAN KAPTANLARDAN MI BAHSEDİLİYOR BURDA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asfdğosdnf ~ 10 yıl önce
adam ol
Bravo ~ 10 yıl önce
Cok dogru tespit. Videolari var youtube da. Muzik esliginde oynuyorlar dans ediyorlar. Ne kacirilmasi ne zorbaligi ne zor durumda birakilmasi. Aynen kafa tatili yaptilar geldiler. Simdi de simartilmalari, amerikaya gonderilmeleri. Olmaz ya bu kadar..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herroya merroya gerek yok,sanki sizi kacirsalar aslan parcasi kesilcektiniz ne artiz:) milletiz ya,birak CIA mis yok baska birseymis,sana mi dustu yorum yapmak!herkes atiyor tutuyor biseyler ama kimse sormuyor bu yasananlar onlari degil ailelerini nasil etkiledi diye.Konuyla dalga gecen zatlar,yorum aslanlari,sizde kacirilinda rambo hikayelerinizi dinleyelim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
kaptanlarım siz daha güzel şeyleri hak ediyorsunuz.iyi tatiller.güle güle gidin güle güle gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NİYE ABD? ~ 10 yıl önce
Vardır bir sebebi...Bir tatil için en son düşünülecek yer...Acaba neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
Tatilleri için TK doğunun Paris i Beyrut ta yer ayırtmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000