26 Nisan 2011, Salı 14:28:23

THY, PİLOTLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Türk Hava Yolları, 26 Nisan Pilotlar gününü Atatürk Havalimanı THY Kabin Ekipleri Odası’nda kutladı.
  • ben aylardır arastırma yapıyorum lütfen facebookta UÇAK TEKNİSYENLERİ GÜNÜ sayfasına destek verin saygılar
  • ya herşey güzel de emine lim'in ne işi var orda ya ne alaka pilotlar gününe katılmış anlayamadık
  • bravo çok doğru bir teşhis....bu gariban vatandaşta bunlara güvenip alkış tutuyor...görün bakalım kağıttan kaplanları
  • Tüm gerçekler ortada iken özellikle siz asker kökenli kaptanların hala yalakalık peşinde olmaları kabul edilemez. Nasıl size güvenerek kolunuzda uçmuşuz. Kaptan olmuşunuz ama boşuna. Yalayın yalamaya devam edin bakalım. Ama unutmayın sadece avucunuzu yalarsınız. Sizlerden gerçekten utandım. ÇOŞO.
  • Temel bey, tipik bir robot. Söylemi, gülümsemesi, yönetim biçimi hep çift kişilikli gibi görünmesine sebep oluyor. Sanki, birileri adama rol ezberletmiş gibi. Kendi başına kaldığında da acaip ön yargılı ve kindar bir kişilik. Çok gerilerden gelen Hamdi bey bile onu fersah fersah geçmiş. Ama her ikise THY ye hiç mi hiç yakışmıyor. Gündoğdu nerede bunlar nerede...
  • emine hn orada ne yapıyor anlamdık, hamdi bey nasıl izin verdi acaba cocktail e katılmasına...
  • O kadar sorunlar dururken ve TALPA'nın fotograftakı boslugu ve sessızlıgı ortadayken vizör'e gülümsemek bence cok komik.
  • THY bugünlere sadece gözdeleri getirdi (!) ekip ruhu yokki neyi kime anlatacan ! ! ! !
  • Toplu sözleşmesine itiraz edilmiş 01/01/2011 tarihinde başlayacaktı bu Pilotlar bunu bilmiyormu .Biz yerde çalışanları hiç düşünmeden orada gülüyorlar utanmadan sıkılmadan bizlerde bekliyoruz Toplu sözleşme yapılacakta birkaç kuruş zam alacağız diye.
  • Reklamını yapacak hiç bir olayı kaçırmaz o..pasta kesilecek yer var mı diye her gün heryeri dolanır o.
Törene Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Uçuş İşletme Başkanı Kaptan Pilot Bülent Manav, THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Asaf Bora, Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim Aydaşgil, çok sayıda pilot ve kabin memuru katıldı.

Törende konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil, tüm pilotların gününü kutladıktan sonra yaptığı açıklamada; "2197 pilotumuzun azı burada çoğu havada. Her birinin de pilotlar gününü kabin amirlerimiz anonsla kutlayacak. Uçuş işletme olarak bir bütünüz. Operasyonda da aynı zamanda yer işletme ve TGS'miz var. Aynı zamanda Teknik A.Ş.'miz var. Bunlarla operasyonlarımızı yürütüyoruz. Bütün bu kadro 7,5 milyar dolar getirecek. Dolayısıyla pilot arkadaşlarımız şu anda para kazanmak için uçuşa devam ediyorlar. Gelirken para getirecekler. Bu 7, 5 milyar doların da yüzde kırk dördü direkt Türkiye'de kalıyor. Türk insanına direkt gidiyor. Geriye kalanı da yüzde on kar marjı olur. Nerdeyse yarısı burada kalıyor. Ben bütün pilot arkadaşlarımın gününü kutluyorum. 7, 5 milyar doların iyi para olduğunu biliyorum. İnşallah her birini tek tek getirecekler. "

Kutlamaya katılan THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Asaf Bora ise tüm arkadaşlarının günün kutladıktan sonra, "Bizim için en mutlu gün uçağımıza aldığımız yolcuları gidecekleri yere huzur ve mutluluk içinde ulaştırdığımız gündür" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"11. yılını kutluyoruz. Bizim için in en güzel an herşeyini bize emanet eden yolcularımızı konforlu, huzurlu ve emniyetli bir şekilde varacakları yere götürmektir. Yağmurda, karda onları götürmek ve emniyetle ulaştırmak bizim için çok önemli ve bunu da çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımın ve kendimin pilotlar gününü kutluyorum."

Kutlamanın sonunda hazırlanan pastayı Genel Müdür Temel Kotil, Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Pilot Asaf Bora, Uçuş İşletme Başkanı Kaptan Pilot Bülent Manav, Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim Aydaşgil ve pilotlar hep birlikte kesti, kesilen pastanın ardından anı fotoğrafı çektirdiler.







THY, PİLOTLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben aylardır arastırma yapıyorum lütfen facebookta UÇAK TEKNİSYENLERİ GÜNÜ sayfasına destek verin saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya herşey güzel de emine lim'in ne işi var orda ya ne alaka pilotlar gününe katılmış anlayamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bravo çok doğru bir teşhis....bu gariban vatandaşta bunlara güvenip alkış tutuyor...görün bakalım kağıttan kaplanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm gerçekler ortada iken özellikle siz asker kökenli kaptanların hala yalakalık peşinde olmaları kabul edilemez. Nasıl size güvenerek kolunuzda uçmuşuz. Kaptan olmuşunuz ama boşuna. Yalayın yalamaya devam edin bakalım. Ama unutmayın sadece avucunuzu yalarsınız. Sizlerden gerçekten utandım. ÇOŞO.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel bey, tipik bir robot. Söylemi, gülümsemesi, yönetim biçimi hep çift kişilikli gibi görünmesine sebep oluyor. Sanki, birileri adama rol ezberletmiş gibi. Kendi başına kaldığında da acaip ön yargılı ve kindar bir kişilik. Çok gerilerden gelen Hamdi bey bile onu fersah fersah geçmiş. Ama her ikise THY ye hiç mi hiç yakışmıyor. Gündoğdu nerede bunlar nerede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emine hn orada ne yapıyor anlamdık, hamdi bey nasıl izin verdi acaba cocktail e katılmasına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar sorunlar dururken ve TALPA'nın fotograftakı boslugu ve sessızlıgı ortadayken vizör'e gülümsemek bence cok komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY bugünlere sadece gözdeleri getirdi (!) ekip ruhu yokki neyi kime anlatacan ! ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Toplu sözleşmesine itiraz edilmiş 01/01/2011 tarihinde başlayacaktı bu Pilotlar bunu bilmiyormu .Biz yerde çalışanları hiç düşünmeden orada gülüyorlar utanmadan sıkılmadan bizlerde bekliyoruz Toplu sözleşme yapılacakta birkaç kuruş zam alacağız diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Reklamını yapacak hiç bir olayı kaçırmaz o..pasta kesilecek yer var mı diye her gün heryeri dolanır o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000