20 Mart 2019, Çarşamba 09:11:51

THY pilot adayı için ne zaman alım yapacak?

Türk Hava Yolları, Haziran ayında yetiştirilmek üzere pilot alacağını duyurdu.
  • Cabin Crew alimlari nezaman acaba bilgisi olan varmi?
  • senin torpilsiz girmen torpil yok anlamına gelmez
  • Ne acayip ya bir sürü torpilli özel üniversite arkoloji mezunu giriyor hoop yüksek mağaş alarak pilot oluyor sonrada herşey otomotik herşey teknolojik olduğu için bir iki düğmeye basarak pilotluk yapıyor ama o aptal aptal hata yaptığında onun ve yolcuların canını kahramanlık yaparak kurtaranlar çok daha düşük para alıyor
  • Şu torpil yazıp duran ve sahte isim kullanarak insanları karalamaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Ben Türkiye’nin en uç köşesinde ufak bir köyde doğdum büyüdüm, hayatımın ilk iş görüşme ve mülakatlarını thyde gördüm,toefl, dlr1,mülakat,dlr2,istantbul üni mülakatı hepsini alnımın akıyla geçtim ve thy bana hayatımın imkanını sağladı. Köyde ki bir iki arkadaş ve üniversiteden bir iki arkadaş hariç tanıdığım ettiğim yoktu, belgeleri doldururken referans kısmını dahi boş bırakmak zorunda kaldım, hala geçememiş arkadaşlar çekememezliklerinden utanmadan iftira atmaya uğraşıyor.
  • Kimse bedavaya sag koltuga adam oturtturamaz. Pilotluk yetkinliği olmayan adam akademiye giremez. Çok ciddi ve riski yüksek bir iş. Kendi farkındalıgı olmayan neden elendigini bile anlayamayan kişilerin boyle boş karalamalarına prim vermeyin.
  • Sevgili valideni ya da kız kardeşini öpebilirsin
  • Buradan sallama yorum yapmayın dingiller!!İstihdam müdürünün,yok ik nın birdaha tipi olmayan aday alımı yapmayacağına dair,sallama,kıçından atma şeklinde yorum yapanlar,GÜNAH!!!Mezun olan yüzlerce arkadaşımız bir umut bu ilanı bekliyor.Götünüzden attığınız bu yorumlar,bu kardeşleri bunalıma sokar!!THY nin sayfasında,Ağustos diyorsa,Ağustosta açacaktır arkadaşlar..Kendinizi sürekli geliştirip,teori çalışarak bekleyin o günü!!!Bu yavş..lara bakmayın siz!!!Kaostan beslenen g.t sürüsü onlar;))
  • Ne yani 300 spartalılar artık olmayacak mı? :))
  • İstihdam müdürünün ve insan kaynaklarının açıklamalarına göre bu sene yeni mezun pilotlar için ilan açılmayacak. Kendisi bizzat artık tecrübesiz pilot almak istemediklerini söyledi. Zaten halihazırda aldığı 200e yakın pilotu eğitimde yer olmadıgı için sözleşme imzalamıyor ve ucu açık belirsiz bir şekilde bekletiyor. Ayrıca 40a yakın kişiyi de sunexpress’e gönderdi 2 yıllığına. Yeni ilan açılmasını bekleyen arkadaşlarıma üzülerek belirtirim ki bu sene alım olmayacak.
  • Biz bi crmi gecelim de

Türk Hava Yolları, Haziran ayında yetiştirilmek üzere pilot alacağını duyurdu.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adayı ilanımızın Haziran ayı içerisinde yayınlanması planlanmaktadır. İlanı web sitemiz “Açık Pozisyonlar” bölümünden takip edebilirsiniz.

Halihazırda süreçte başvurusu olan adaylarımızın seçim süreçleri devam etmektedir.

Saygılarımızla,

İstihdam Müdürlüğü (Kokpit)

THY pilot adayı için ne zaman alım yapacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Jose ~ 5 yıl önce
Cabin Crew alimlari nezaman acaba bilgisi olan varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aday'a ~ 5 yıl önce
senin torpilsiz girmen torpil yok anlamına gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkışlıyorum! ~ 5 yıl önce
clap clap clap!
ARFF ~ 5 yıl önce
Ne acayip ya bir sürü torpilli özel üniversite arkoloji mezunu giriyor hoop yüksek mağaş alarak pilot oluyor sonrada herşey otomotik herşey teknolojik olduğu için bir iki düğmeye basarak pilotluk yapıyor ama o aptal aptal hata yaptığında onun ve yolcuların canını kahramanlık yaparak kurtaranlar çok daha düşük para alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot adayı ~ 5 yıl önce
Şu torpil yazıp duran ve sahte isim kullanarak insanları karalamaya çalışan kişilere itibar etmeyiniz. Ben Türkiye’nin en uç köşesinde ufak bir köyde doğdum büyüdüm, hayatımın ilk iş görüşme ve mülakatlarını thyde gördüm,toefl, dlr1,mülakat,dlr2,istantbul üni mülakatı hepsini alnımın akıyla geçtim ve thy bana hayatımın imkanını sağladı. Köyde ki bir iki arkadaş ve üniversiteden bir iki arkadaş hariç tanıdığım ettiğim yoktu, belgeleri doldururken referans kısmını dahi boş bırakmak zorunda kaldım, hala geçememiş arkadaşlar çekememezliklerinden utanmadan iftira atmaya uğraşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma ~ 5 yıl önce
Ziyaaaaa hani sürece girmesek yicez
Kimse ~ 5 yıl önce
Kimse bedavaya sag koltuga adam oturtturamaz. Pilotluk yetkinliği olmayan adam akademiye giremez. Çok ciddi ve riski yüksek bir iş. Kendi farkındalıgı olmayan neden elendigini bile anlayamayan kişilerin boyle boş karalamalarına prim vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Sevgili valideni ya da kız kardeşini öpebilirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 5 yıl önce
Buradan sallama yorum yapmayın dingiller!!İstihdam müdürünün,yok ik nın birdaha tipi olmayan aday alımı yapmayacağına dair,sallama,kıçından atma şeklinde yorum yapanlar,GÜNAH!!!Mezun olan yüzlerce arkadaşımız bir umut bu ilanı bekliyor.Götünüzden attığınız bu yorumlar,bu kardeşleri bunalıma sokar!!THY nin sayfasında,Ağustos diyorsa,Ağustosta açacaktır arkadaşlar..Kendinizi sürekli geliştirip,teori çalışarak bekleyin o günü!!!Bu yavş..lara bakmayın siz!!!Kaostan beslenen g.t sürüsü onlar;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzdünüz ama ~ 5 yıl önce
Ne yani 300 spartalılar artık olmayacak mı? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 5 yıl önce
İstihdam müdürünün ve insan kaynaklarının açıklamalarına göre bu sene yeni mezun pilotlar için ilan açılmayacak. Kendisi bizzat artık tecrübesiz pilot almak istemediklerini söyledi. Zaten halihazırda aldığı 200e yakın pilotu eğitimde yer olmadıgı için sözleşme imzalamıyor ve ucu açık belirsiz bir şekilde bekletiyor. Ayrıca 40a yakın kişiyi de sunexpress’e gönderdi 2 yıllığına. Yeni ilan açılmasını bekleyen arkadaşlarıma üzülerek belirtirim ki bu sene alım olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 5 yıl önce
O kadar siparişe senin gb vatan haini tayyareciler yetmiyor be hocam..Moral bozmayin arkadaslar,bunlar gidince hepinize yer açılacak THY de...Bu yorum yapan,moral bozmaya çalışan bir vatan haini.Devletin,milletin parasiyla okuyup sonra işeyaramaz raporu alan bir dingil sadece..Hepinize yer var kardeşler,az bekleyin!!!
:)) ~ 5 yıl önce
Seni gidi moral bozmaya çalışan askeri anlamda "işeyaramaz"seniiiii..nasıl attırdın kendini lütfen yazarmısın;)))kaçak şirketmi,rus manitamı,yoksa sabahlara kadar yiyip 130 kilomu yaptın kendini;)))ahahhaa..mutlumu oldun bu yorumu yapıp,sivilden gelenlerin moralini bozduğunu ZANNEDEREK!!!Güldür güldür geliyoruz,sizde doooğru kışlaya;))yengeyi,oğlanı alıp doğuya devrem devrem:))))
... ~ 5 yıl önce
Bu sene alim yapilmayacak derken sadece mezun tipi olmayan pilotlari mi kastediyorsunuz yoksa yetistirilmek uzere 2. Pilot ilani icin se gecerli mi alip olmamasi durumu
Bi dk ~ 5 yıl önce
Biz bi crmi gecelim de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000