31 Mayıs 2010, Pazartesi 08:50:06

THY PERSONELİNE PSİKOLOJİK DESTEK

THY, personeline psikolojik destek vermeye başladı. Şirket 2 ay önce, psikolog Ceyda Şenel'in önerisi ile harekete geçip, kurum personeline 'uzman psikolojik destek' vermeye başladı.
  • Yönetime destek 2011 de verilecek. Süresiz izin...
  • o destek birazda yonetime verilsin...onlarin daha cok ihtiyaci var...calisanlarina yaptiklarini akli basinda kimse yapmaz cunku...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • psk destek şart ...personel badem yiye yiye fenalaştı yaaa :))
  • Psikolojik destek yönetimden dolayı mı acaba ?
  • ozellikle hostesler icin bu cok faydali olabilir.Bakarsin SQ'deki ve diger uzak dogu sirketlerdeki gibi tebessum etmeye baslarlar,ve yolcu icinde turk ve yabanci ayrimi yapmayarak daha kaliteli hizmet sunacaklarini inaniyoruz hep birlikte. Bi bakiyorsun ucak icinde, bir bardak su bekleyemezsin onlardan,ekmegi istendiginde gelip firlatiyorlar,boyle hizmet mi olur!? Az stres,daha cok kalite! -slogan bu olmali!!

Aile yaşamından işyerinde yaşanan strese kadar, her konuda çalışanların sorunlarını dinlediklerini belirten Şenel, "O kadar çok talep var ki bütün mesaimi buraya vermeye başladım. Ama talepten memnunuz" dedi.

Filosunu büyütme ve uçuş noktalanın artırma yarışına giren THY, artan iş yoğunluğunu göz ardı etmeyerek çalışanları için ilginç bir uygulamayı devreye soktu.
 
Türkiye'deki firmaların pek kulak asmadığı psikolojik destek konusuna eğilen şirket, son 2 aydır bu konuda uzman bir psikologla çalışıyor. Kurum çalışanları böylece, herhangi bir alandaki sorun veya yol arayışlarını psikolog eşliğinde değerlendiriyor.

Memnun olan insanlar diğer arkadaşlarını haberdar ediyor...

THY'nin çok büyük bir şirket olduğunu kaydeden Şenel, "Hizmetimiz şu ana kadar kulaktan kulağa yayılarak insanlara ulaştı. Gelip memnun olan insanlar, diğer arkadaşlarını haberdar ediyor ve böylece yayılıyor" dedi.

Verdikleri hizmette herhangi bir ayrım olmadığını belirten Şenel, "En çok ailevi sorunlar, kişisel ilişkilerdeki sıkıntılar gibi konularda zorlanan insanlar geliyor. Bugüne kadar çok ciddi bir psikolojik probleme rastlamadık. Ailelere kadar hizmetimiz ilerleyebiliyor" diye konuştu.

Daha önce de büyük holding ve kuruluşlara hizmet verdiklerini ve psikolojik desteğin şirketler için çok önemli olduğunu anlatan Şenel, "Talebi biz ilettik. THY de uygun buldu. Ancak gelinen noktada talebe yetişebilmek için buraya yoğunlaşma gereği ortaya çıktı. Artık odak noktamızda THY olacak" dedi.

(Referans)
 
 
 
 

THY PERSONELİNE PSİKOLOJİK DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yönetime destek 2011 de verilecek. Süresiz izin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o destek birazda yonetime verilsin...onlarin daha cok ihtiyaci var...calisanlarina yaptiklarini akli basinda kimse yapmaz cunku...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
psk destek şart ...personel badem yiye yiye fenalaştı yaaa :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Psikolojik destek yönetimden dolayı mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ozellikle hostesler icin bu cok faydali olabilir.Bakarsin SQ'deki ve diger uzak dogu sirketlerdeki gibi tebessum etmeye baslarlar,ve yolcu icinde turk ve yabanci ayrimi yapmayarak daha kaliteli hizmet sunacaklarini inaniyoruz hep birlikte. Bi bakiyorsun ucak icinde, bir bardak su bekleyemezsin onlardan,ekmegi istendiginde gelip firlatiyorlar,boyle hizmet mi olur!? Az stres,daha cok kalite! -slogan bu olmali!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000