26 Kasım 2013, Salı 09:16:40

THY PEGASUS'A RAKİP OLACAK

Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları'nın sefer yaptığı iki dış hat noktasına daha uçacak. THY, 2014 yaz sezonunda Sabiha Gökçen'den Brüksel ve Berlin'e karşıklıklı seferler düzenleyecek...
  • Pegasus a cok ayip ettin thy
  • MAALESEF SİVİL HAVACILIK VE SLOTLAR THY TARAFINDAN YÖNETİLİYOR. THY İSTEMEZÜK DEYİNCE AKAN SULAR DURUYOR. REKABET KURULU DA BUNA SADECE BAKIYOR :(
  • Çok akil yorumlar,tebrikler..
  • Arkadasim dogu illeri diosun bursa yazmissin ora doguda mi? Milli bayrakli ucagimiz o bizim her yerden her yere ucmali bence...
  • Artik sadece Brüksel'den ıstanbul hatı degıl de başka Anadolu ilerine de uçalım mesela Kastamonu,Kütahya,kesinlikle Zonguldak ve Bursa.
  • Sivil Havacılık çok adil davranıyorsun tebrikler. Pegaususa slot yok diyip Atatürk Havalimanından uçuş yaptırmıyorsun thy ye Sabiha Gökçeni peşkeş cekiyorsun xok adaletlisin cokkkkk
  • Pegasus zaten nisan 2014 ten itibaren Bruksel yerine ucuzcu şirketlerin uçtuğu Charleroi (Şarlova) havaalanından uçacak. Yani THY oradaki açığı doldurmuş olacak.
  • isabetli bi seçim olmuş Brüksel. Pegasus'un Brüksel havalimanını terkedip Charleroi'yı kullanmaya başlayacak olmasından sonra THY'nin Brüksel'e Sabiha'dan uçuş koyması çok akıllıca. Fiyatları makul düzeyde tutarsa %90'nın üzerinde dolulukla uçar. pgs her şekilde zararlı çıkar Charleroi kararıyla.
  • Rekabet guzeldir arzu eden işine nasil geliyorsa o havayolu ile uçar bu kadar net.yazilari okuyorumda duty free falan filan boş işler mud..
  • THY isabbetli kararları ile doğru route ve meydan seçimlerindeki istikrarını en kısa zamanda eski düzeye getirecektir diye umuyorum.

THY ile Pegasus arasında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki rekabete iki nokta daha ekleniyor. Son dönemde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlara ağırlık veren Türk Hava Yolları, halen Pegasus Havayolları'nın sefer yaptığı iki noktaya sefer başlatacak. THY, 2014 yaz sezonunda Sabiha Gökçen'den Brüksel ve Berlin'e karşıklıklı seferler düzenleyecek.


14 Mayıs'ta günde 1 kez Sabiha Gökçen'den Brüksel'e seferler başlatacak olan THY, 14 Haziran'da ise Berlin hattını açacak. Seferlerini Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirecek olan THY, Brüksel seferini 12:10'da, Berlin seferini ise 12:55'te yapacak.

THY PEGASUS'A RAKİP OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus a cok ayip ettin thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
MAALESEF SİVİL HAVACILIK VE SLOTLAR THY TARAFINDAN YÖNETİLİYOR. THY İSTEMEZÜK DEYİNCE AKAN SULAR DURUYOR. REKABET KURULU DA BUNA SADECE BAKIYOR :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok akil yorumlar,tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadasim dogu illeri diosun bursa yazmissin ora doguda mi? Milli bayrakli ucagimiz o bizim her yerden her yere ucmali bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Artik sadece Brüksel'den ıstanbul hatı degıl de başka Anadolu ilerine de uçalım mesela Kastamonu,Kütahya,kesinlikle Zonguldak ve Bursa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sivil Havacılık çok adil davranıyorsun tebrikler. Pegaususa slot yok diyip Atatürk Havalimanından uçuş yaptırmıyorsun thy ye Sabiha Gökçeni peşkeş cekiyorsun xok adaletlisin cokkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıddık-Lider ~ 10 yıl önce
Pegasus zaten nisan 2014 ten itibaren Bruksel yerine ucuzcu şirketlerin uçtuğu Charleroi (Şarlova) havaalanından uçacak. Yani THY oradaki açığı doldurmuş olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belçika'lı ~ 10 yıl önce
isabetli bi seçim olmuş Brüksel. Pegasus'un Brüksel havalimanını terkedip Charleroi'yı kullanmaya başlayacak olmasından sonra THY'nin Brüksel'e Sabiha'dan uçuş koyması çok akıllıca. Fiyatları makul düzeyde tutarsa %90'nın üzerinde dolulukla uçar. pgs her şekilde zararlı çıkar Charleroi kararıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
Rekabet guzeldir arzu eden işine nasil geliyorsa o havayolu ile uçar bu kadar net.yazilari okuyorumda duty free falan filan boş işler mud..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
thy saw da pegasusa rakip olamaz.
belçika'lı ~ 10 yıl önce
thy, saw'da pgs'ye bal gibi de rakip olabilir. pgs brüksel yerine charleroi'ya uçmaya başladığında thy'de brüksel'e başlayacak. belçika'da yaşayan türkler brüksel gibi hem ulaşımı kolay hem de merkezi bir havalimanına uçmak varken neden charleroi'ya uçsun? saw çıkışlı belçika uçuşlarında thy, pgs'yi çok rahat geçer.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY isabbetli kararları ile doğru route ve meydan seçimlerindeki istikrarını en kısa zamanda eski düzeye getirecektir diye umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000