08 Mart 2019, Cuma 15:32:35

THY Part-Time öğrenci alacak

Türk Hava Yolları (THY), Anadolu istasyonlarında çalışacak Part-Time öğrenci alımıyla ilgili ilan yayınladı. İlan 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında kalacak.
  • Şimdi iktidarın koltuğu sallantında o yüzden kar gösteriliyor. 2016'da malum olay oldu 30 uçağı yatırdılar isteseler de kar gösteremezlerdi. Umarım anlamışsındır !
  • Torpil olayı da ticarete dönmüş artık.Duyduğuma göre artık parayla dönüyormuş bu işler.Şu kadar meblağ ver yerin hazır şu kadar para ver seni şuraya aldıralım şaştım kaldım vesselam
  • Balikesirden siyasileri araya sokmasaydım, ne kurul gecerdim ne de crm falan filan. durust olmakta fayda var. torpiliniz yoksa NASA da astronot olacak kapasiten de olsa TK kurulundan gecemezsin.
  • Tamamen ucuza işçi ....
  • thy teknik ENGELLİ calışanını işten attı
  • Öğrencisinde memuruna müdüründen başkanına kadar hersey AKP referansı veya torpille veya haksızlıkla oluyorsa, bu ekibin hepsi yan gelip yatıyorsa 15 yıllık başarı nasıl oluyor da gerçekleşiyor. Dünyada tek Türkiye markası, sürekli büyüyen bir havayolu, sürekli kar eden bir havayolu, kalite olarak Avrupa’da bir numara. Eleştiride izan ve denge olmalı. Kabul ediyorum haksızlıklar oluyor ancak hersey dediğiniz kadar kötü olmadığı gibi cok da mükemmel değil beyler.
  • Hapsi iş istiyor cabin ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak
  • saat ucreti nekadar 1 tlmi ?
  • torpilli yandaşlarını sınava sokmadan direk uzman,şef,müdür hatta başkan yaparak bol maaş ve sosyal haklarla thy'ye aldılar şimdi de seçim var diye şu kadar part time alacağız vaatleri sallıyorlar ki alsalar bile çoktan el altından alınmışlardır. thy'de hakkı yenen,haksız yere yandaşlara yer açılsın diye işten atılan çok insanın ahı var kimse unutmasın...
  • İtü de ki kariyer günlerinde stant açan THY nin başındaki tipler akp gençlik kollarını andırıyordu ki havacılıktan çok siyaset konuşuldu. akp nin arka bahçesi olan thy de torpil ve siyasi görüş uyumu olmazsa staj bile olmaz

Türk Hava Yolları (THY), Anadolu istasyonlarında çalışacak Part-Time öğrenci alımıyla ilgili ilan yayınladı. İlan 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında kalacak.

THY’nin web sitesi aracılığı ile ilana başvuracakların yalnızca tek tercih hakkı bulunduğu, öğrencisi olduğu okulun bulunduğu şehrin dışında tercih yapan adayların sürece davet edilmeyeceği duyuruldu.

Çalışma yerlerinin ise Antalya, Antalya (Gazipaşa), Erzurum, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Kahramanmaraş, Nevşehir, Şanlıurfa, Trabzon, Van olduğu da belirtildi. Haftada en az 20 en fazla 30 saat çalışılabileceği, çalışılan saate göre ücret hesaplaması yapılacağı da kaydedildi.Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecekler arasında tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılarak istihdam edilecek.

İLANA BAŞVURU KRİTERLERİ ŞÖYLE;

T.C. vatandaşı olmak, 01.01.1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3.sınıf öğrencisi olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,100'lük sistemde en az 70, 4'lük sistemde en az 2,72 genel not ortalamasına sahip olmak ve olduğunu belgeleyebilmek, İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak)

Aranan Nitelikler ilanda şöyle;

"Organizasyon, planlama ve takip yönleri kuvvetli, aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünme, değerlendirme ve analiz etme yeteneklerine haiz, MS Office araçlarını iyi seviyede bilen, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen, etkili sözlü ve yazılı iletişime sahip olan çalışma arkadaşları arıyoruz"

İlandaki görev tanımı şöyle;

"Yönetmelikler doğrultusunda, nöbeti içinde verilmiş talimatlar dahilinde, gelen ve giden uçak yolcularına istasyon hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek, bilet tanzim etmek, değiştirmek ve bu konuda Ortaklık prosedürlerine uygun şekilde tamamlayıcı belge ve formları tanzim ederek muhasebesel süreçleri tamamlamak, bilet ve bagaj kabulü sırasında ve uçağa alım esnasında uluslararası uçuşlarda müracaat eden yolcunun; bilet, pasaport, vize, oturum izni vb. seyahat belgelerini kontrol ederek, gidilecek ülkenin önceden belirlenmiş kurallarına uyumlu, eksiksiz ve geçerli olup olmadığını, iç hatlarda ise bilet ve kimlik eşleştirmesini yapmak. İncelenen belgelerin herhangi birinde eksiklik veya uygunsuzluk tespit edildiğinde önceden belirlenmiş prosedürler çerçevesinde işlem yapmak, gelen ve giden uçak operasyonlarında uçak altı işlemlerinin koordinasyonu için belirlenen prosedürler doğrultusunda hareket etmek ve yapılacak işlemleri takip etmek,saptadığı, tanık olduğu ya da yaşadığı kazayı, kazaya neden olabilecek potansiyel bir durumu, tehdit ve tehlikeleri, müşteri şikayetlerini Ortaklığın iletişim olanaklarını kullanarak ilgili dokümanlarda tanımlanmış birimlere en kısa sürede bildirmek, ulusal ve uluslararası sivil havacılık kuralları ile Ortaklık kurallarına uygun olarak istasyonlarda, müşteri memnuniyetinin temini için, ilgili ünitelerle ve tedarikçi firmalarla koordinasyon kurmak, periyodik analiz çalışmaları yapmak ve sonuçları raporlamak"

Şartları taşıyan adayların, ilana kurumsal web sitesi üzerinden başvurmaları gerekiyor. İlan 13 Nisan 2019 tarihine kadar yayında kalacak. Sınıf şartını belgeleyebilmek için, Eğitim Bilgilerim kısmında Lisans alanında yer alan Dosya Seç kısmından Öğrenci Belgesi yüklenmesi zorunlu olduğu belirtildi. Genel not ortalaması şartını belgeleyebilmek için, Ana Sayfam kısmında yer alan Özgeçmiş Eklentileri kısmından Öğrenci Not Dökümü yüklenmesi de zorunlu. Belge kontrolünden sonra ilan kriterlerini sağlayan adayların tümü Genel Yetenek ve İngilizce online sınava davet edilecektir. Adaylar, sınav sonucu ve not ortalaması dikkate alınarak mülakata davet edilecek. Mülakat öncesinde adayların kriterlere uygunluklarını belgelemeleri isteniyor. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecek.Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak, işe başlama belgelerini hazırlamaları istenecek ve istenen belgelerin teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacak.

THY Part-Time öğrenci alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

CVP yazana ~ 5 yıl önce
Şimdi iktidarın koltuğu sallantında o yüzden kar gösteriliyor. 2016'da malum olay oldu 30 uçağı yatırdılar isteseler de kar gösteremezlerdi. Umarım anlamışsındır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticaret ~ 5 yıl önce
Torpil olayı da ticarete dönmüş artık.Duyduğuma göre artık parayla dönüyormuş bu işler.Şu kadar meblağ ver yerin hazır şu kadar para ver seni şuraya aldıralım şaştım kaldım vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Not ~ 5 yıl önce
istenilen not ortalamasi cok yuksek, keske memur alirken kpss de alinan notlari dikkate alsalar, daha hakkaniyetli olur. Boylelikle calisanda hakkinin, emeginin karsiligini alir, genclerede umut olurlar.
Uydurmayalım ~ 5 yıl önce
Yok böyle birşey, uydurmayalım
AFA7Filodan ~ 5 yıl önce
Balikesirden siyasileri araya sokmasaydım, ne kurul gecerdim ne de crm falan filan. durust olmakta fayda var. torpiliniz yoksa NASA da astronot olacak kapasiten de olsa TK kurulundan gecemezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 5 yıl önce
Sürekli Böyle dendiği için başvurmayacaktım bile.ama torpilsiz başvurdum ve alındım.uydurmayalim
Eskilerden ~ 5 yıl önce
Tamamen ucuza işçi ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odun taşımak ~ 5 yıl önce
Napiyor THY odun nu taşıtıyor. Napsın tecrübesiz adamı ucuza çalıştırıp.bir işe mi yarıyorlar part timeken.maksat geleceğe yatırım bilmeden konuşmayalım
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hersey torpilse ~ 5 yıl önce
Öğrencisinde memuruna müdüründen başkanına kadar hersey AKP referansı veya torpille veya haksızlıkla oluyorsa, bu ekibin hepsi yan gelip yatıyorsa 15 yıllık başarı nasıl oluyor da gerçekleşiyor. Dünyada tek Türkiye markası, sürekli büyüyen bir havayolu, sürekli kar eden bir havayolu, kalite olarak Avrupa’da bir numara. Eleştiride izan ve denge olmalı. Kabul ediyorum haksızlıklar oluyor ancak hersey dediğiniz kadar kötü olmadığı gibi cok da mükemmel değil beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 5 yıl önce
Başarı derken ne başarısı? Parayla aldıkları ödüllere başarı mı diyorsun? Thy 5.yıldızı niye alamıyor? Uçuş güvenliğinde kaçıncı sırada? Lufthansa thy'nin neredeyse yarısı yere uçuyor ama net karı 1.5 milyar euro! 15 yılda eşeği koysan birşeyler öğrenirdi haliyle. Mali yönden başarılı ise neden en ufak krizde uçaklarını yatırıyor,bilançosunu Japon yen'i olarak gösteriyor,zarar ettik deyip çalışanlarına zam vermiyor? Kaliteden kastın uçak içi ikramsa evet kaliteliler peki ya havalimanı,uçak içi hizmetlerinin kalitesi ne? Ayrıca devlet thy'ye başka uluslararası çapta şirket olmadığı ve kendi çiftlikleri olduğu için el altından destek veriyor,torpilli,havacılık geçmişi olmadan tepeden inme makam sahibi olan yöneticilerin ve çalışanların yanlışları ne de olsa bizden denerek sorgulanmıyor,hataları sonucu şirket zarar ederse diye sigorta bile yapılıyor,15 yılda 10 binden fazla insan yandaşlara yer açılsın diye thy'den haksız yere atıldı sen de burada saçma sapan konuşuyorsun be ahmak !
herşey torpilse'ye ~ 5 yıl önce
Thy,avrupa'da son 25 yılda en çok kazası olan şirket aynı zamanda. Ve de AB'nin borsaya açık tüm şirketlerin mali tablolarında uluslararası finansal raporlama standartlarını kullanmasını kararlaştırdığından ve Türkiye'de bu sisteme geçtiğinden thy'de ona uygun verileri açıklıyor,bu sistemde uçak finansmanı 25 yıla bölünebilirken Türk maliye bilançosunda 10 yıla bölünebiliyor,Türkiye o sisteme geçmemiş olsa thy maliye ve borsa'ya zarar açıklamak zorunda kalacaktı. Dolayısıyla nasıl Türkiye bütçesinin fazla vermesi yalansa thy'nin de sürekli kar eden bir havayolu olması da yalandır. Thy,mevcut iktidarın arpalığı,devlete alınan uçakların parasını bile thy ödüyor yani kontrol mekanizması yok,bakkal bile öyle yönetilmiyor ve yönetim kalitesi de rezalet boyutta. Yabancı şirketlerin ceo'larının geçmişlerine bakın bir de thy'nin farkı görün ve anlayın.
Anlaşıldı ~ 5 yıl önce
Sen de torpilgillerdensin anladık da at gözlüklerni çıkarmanı tavsiye ederim
CVP’a ~ 5 yıl önce
Thy madem öyle cin ali oyunuyla büyük karlar gösteriyorsa 2016 da neden büyük kar göstermedi?
Yaş önemli ~ 5 yıl önce
Hapsi iş istiyor cabin ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orcun ~ 5 yıl önce
saat ucreti nekadar 1 tlmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlines ~ 5 yıl önce
torpilli yandaşlarını sınava sokmadan direk uzman,şef,müdür hatta başkan yaparak bol maaş ve sosyal haklarla thy'ye aldılar şimdi de seçim var diye şu kadar part time alacağız vaatleri sallıyorlar ki alsalar bile çoktan el altından alınmışlardır. thy'de hakkı yenen,haksız yere yandaşlara yer açılsın diye işten atılan çok insanın ahı var kimse unutmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kriter ~ 5 yıl önce
İtü de ki kariyer günlerinde stant açan THY nin başındaki tipler akp gençlik kollarını andırıyordu ki havacılıktan çok siyaset konuşuldu. akp nin arka bahçesi olan thy de torpil ve siyasi görüş uyumu olmazsa staj bile olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burakcan ~ 5 yıl önce
Eeeeee ne sanmıstın aslanım, ben akademiye girmek icin akpli bile oldum, balıkesirliyim AFAda da en az benim gibi iki düzine adam sayarım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000