28 Mart 2009, Cumartesi 10:04:51

THY, ÖZEL UÇAK KALDIRACAK...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopter 25 Mart günü düşmüştü. Dün enkazın bulunmasıyla beraber cansız bedenlere de ulaşıldı. THY cenazeler için özel uçak kaldırma kararı aldı.
  • düşen uçağın ali sabancının bir şirketine ait olduğu söyleniyordu.bu durumda pegasusun aynı amaçla bir uçak görevlendirmesi daha şık olmazmıydı ? yoksa onlar şimdi elt cihazıylamı meşguller ?
  • olurda birgün düşersiniz veya düşürülürseniz bunu devletemi atıcaksınız. merak ediyorum. herkez ajan olmuş herkez birşeyleri devletimizden biliyor. BU GİBİ KONULARIN LAFINI YAPANLARI SADECE ZAVALLI İNSANLAR OLARAK NİTELENDİRİYORUM..
  • TABİ DÜŞENLER DÜŞÜRENLER YARDIM EDİN BİRBİRİNİZE
  • türk hava yolları bekleneni yaptı teşekkürler...
  • Türkiyenin en büyük havayolu üzerine düşen görevi en güzeli ile yapıyor ülkemizin en değerli insanlarından muhsin abimiz için elinden geleni yapıyor. böyle bir şirkette çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum...

Türk Hava Yolları, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra düşen helikopterde hayatını kaybedenler için özel uçak kaldırma kararı aldı.

Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içerisinde bulunduğu düşen helikopterde hayatını kaybeden kazazedelere dün 17 kişilik korucu ekibi tarafından ulaşılmıştı. Enkaza ulaşılmasının ardından acı tabloyla karşılaşılmış ve düşen helikopterde bulunan 6 kişinin de hayatını kaybettiği anlaşılmıştı.

Enkaza ve cenazelere ulaşılmasının ardından Türk Hava Yolları, kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri için Kahramanmaraş'a özel uçak kaldıracak.

Saat 11:30 gibi havalanması beklenen uçağın, cenazeleri ailelerin isteği üzerine Sivas ya da Ankara'ya götüreceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

THY, ÖZEL UÇAK KALDIRACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
düşen uçağın ali sabancının bir şirketine ait olduğu söyleniyordu.bu durumda pegasusun aynı amaçla bir uçak görevlendirmesi daha şık olmazmıydı ? yoksa onlar şimdi elt cihazıylamı meşguller ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olurda birgün düşersiniz veya düşürülürseniz bunu devletemi atıcaksınız. merak ediyorum. herkez ajan olmuş herkez birşeyleri devletimizden biliyor. BU GİBİ KONULARIN LAFINI YAPANLARI SADECE ZAVALLI İNSANLAR OLARAK NİTELENDİRİYORUM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TABİ DÜŞENLER DÜŞÜRENLER YARDIM EDİN BİRBİRİNİZE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türk hava yolları bekleneni yaptı teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyenin en büyük havayolu üzerine düşen görevi en güzeli ile yapıyor ülkemizin en değerli insanlarından muhsin abimiz için elinden geleni yapıyor. böyle bir şirkette çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000