18 Şubat 2016, Perşembe 09:44:14

THY Oscar gecesinde boy gösterecek

Türk Hava Yolları, Batman ve Superman filmine sponsor olması ve reklamlarını Super Bowl’un final gecesinde yayınlatmasının ardından şimdi de Oscar gecesine hazırlanıyor.
  • Gurur duyuyoruz bütün aşağılamalara ve aşağılayanlara rağmen.
  • thy ancak torpil,hemsehricilik,haksizlik nasil yapilir kul hakki nasil yenir insanlar nasil ayristirilir,calisanlar nasil tehdit edilir,isten nasil attirilir,mobbing nasil yapilir konularinda dagitilacak oscar odulleri gecesinde uzak ara tum odulleri toplayarak boy gosterebilir!
  • THY çalışanlarına CineMaximum Sinemalarında ID numaramıza göre çift kişilik BEDAVA sinema bileti verilebilir. Sonuşta Filmin sponsoru çalıştığımız şirketimiz. Biryerdende avantajlarını görmek gerekir, çalışanlara küçük bir jest.
  • Beyler bu securedrive ne super bise ya
  • Oscar alıcaklar ama götürme oscarı.
  • Sen tgs de gecesini gunduzunu vererek calisan tabi torpilli sef ve mudurlerin disindaki personelin hakkini verme sonra buyuyoruz diye reklam yap gercekten adalet bravo!
  • Helal olsun. Yaptigi yatirimlarin meyvesini yakin zamanda alir insallah
  • Leonardo Di Caprio'nun sırtına Turkish Airlines logo baskı yapılsın bu sene oscar banko Leoda fena prim yapar
  • Birazdan gelir 'ne gerek vardı?'muhabbeti dönecekler. Hatta başlarlar THY zarar etmişte, falan filan. Gelişerek daha da büyüyeceğiz kabiniyle, yer hizmetleriyle, memuruyla. Çünkü herkes büyük özveri ile çalışıyor.
  • Bas bas paralari leylaya

Türk Hava Yolları Batman ve Superman filmine sponsor olması ve reklamlarını Super Bowl’un final gecesinde yayınlatmasının ardından şimdi de Oscar gecesine hazırlanıyor.

Türkiye’nin en güçlü küresel markası Türk Hava Yolları’nın (THY) sürprizleri bitmiyor. Dünyada en çok yere uçak havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran THY, Oscar ödül töreninde tüm dünyadan yüz milyonlarca kişinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde önce Batman vs. Superman filmine sponsor olan THY, ardından da ABD’nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Ulusal Futbol ligi final müsabakası Super Bowl’un reklam gecesinde tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Özellikle Super Bowl gecesinde ilan vermek için dünya devi şirketler sıraya giriyor. Bu nedenle THY, bu geceye özel bir strateji belirlemiş, bu proje kapsamındaki çalışmalar son derece gizli bir şekilde yürütülmüştü. Titiz çalışmalar bu ayın başında sonuç vermişti. ABD’li olmayan bir havayolu şirketi ilk defa bu organizasyonun reklam verenleri arasında yer almayı başarmıştı.

60 saniyelik reklam dönecek

TÜM dünyadan 800 milyona yakın kişinin izlediği Super Bowl gecesinde, Batman vs. Superman reklamlarıyla boy gösteren THY, şimdi de 28 Şubat akşamı gerçekleştirilecek Oscar töreninde tüm dünyadan milyonlarca izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Reklam verenlerin frekans kapmak için sıraya girdiği Oscar gecesinde THY'nin, 60 saniyelik spot reklam dönecek. (Akşam)

THY Oscar gecesinde boy gösterecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Gurur ~ 8 yıl önce
Gurur duyuyoruz bütün aşağılamalara ve aşağılayanlara rağmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ve oscar ! ~ 8 yıl önce
thy ancak torpil,hemsehricilik,haksizlik nasil yapilir kul hakki nasil yenir insanlar nasil ayristirilir,calisanlar nasil tehdit edilir,isten nasil attirilir,mobbing nasil yapilir konularinda dagitilacak oscar odulleri gecesinde uzak ara tum odulleri toplayarak boy gosterebilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet ~ 8 yıl önce
THY çalışanlarına CineMaximum Sinemalarında ID numaramıza göre çift kişilik BEDAVA sinema bileti verilebilir. Sonuşta Filmin sponsoru çalıştığımız şirketimiz. Biryerdende avantajlarını görmek gerekir, çalışanlara küçük bir jest.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 8 yıl önce
Beyler bu securedrive ne super bise ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar goes to ~ 8 yıl önce
Oscar alıcaklar ama götürme oscarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
Sen tgs de gecesini gunduzunu vererek calisan tabi torpilli sef ve mudurlerin disindaki personelin hakkini verme sonra buyuyoruz diye reklam yap gercekten adalet bravo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk-sivas ~ 8 yıl önce
Helal olsun. Yaptigi yatirimlarin meyvesini yakin zamanda alir insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar goes to ~ 8 yıl önce
Leonardo Di Caprio'nun sırtına Turkish Airlines logo baskı yapılsın bu sene oscar banko Leoda fena prim yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 8 yıl önce
:D ne adamsin ya.
leo ~ 8 yıl önce
leo nun thy ıhtıyacı vardı reklam yapabılmek ıcın:)
Uzman ~ 8 yıl önce
Birazdan gelir 'ne gerek vardı?'muhabbeti dönecekler. Hatta başlarlar THY zarar etmişte, falan filan. Gelişerek daha da büyüyeceğiz kabiniyle, yer hizmetleriyle, memuruyla. Çünkü herkes büyük özveri ile çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lg ~ 8 yıl önce
ülkendede insanlar ölüyor hangi dünyada yaşıyorsun.?
Azman ~ 8 yıl önce
Öncelikleriniz yanlış Uzman Bey. Yer hizmetleri, IST'daki transfer deneyimi, IT altyapısı, Call Centre hizmeti vs. vs. Bunları iyileştirmek için somut neler yapılıyor? Bu tür marka bilinirliliğini arttıracak çalışmalar yapmadan önce altyapın buna hazır olacak. Sadece fiziki altyapı değil, Yerde, havada personelinin İngilizcesi ve eğitimi de dahil olmak üzere. Filo ve network'ünü büyütürsün ama doluluklar, müşteri memnuniyeti ve sadakatine bakar. Ne yazık ki, iyi niyet ve özveri yeterli değil. Sorunları tespit ve etkili çözüm üreterek doğru uygulamak gerek.
Ekrem Dogan ~ 8 yıl önce
Evet ne yazik ki dogru. Ölen tüm insanlarin yakinlarina bassagligi diliyorum. Özellikle bu cografyada bunu günlük siradan bisey gibi görmemizi istiyorlar. Ama ne yapmaliyiz? Hic mi birsey yapmayalim? Hayat mi dursun?
Uzman ~ 8 yıl önce
Tabiki gelişerek daha da büyü en büyük ol da madem Oscar gecelerinde cirit atıyorsun da niye zarar gösteriyorsun? Madem zarar gösteriyorsun da niye arkasından paramız çok diyorsun? Eleştirilmesi gereken nokta zarar etmesi değil etmediyse niye etti denmesi. Algı Uzmanı seni.
Bas ~ 8 yıl önce
Bas bas paralari leylaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bas'a ~ 8 yıl önce
Kırıp plak işte, Thy'da ne zaman güzel bir şey olsa aynı yorumlar "paramızı çarçur ediyorlar","Türk filmleri dururken.." biriside "bas bas paraları leylaya" demiş.Bu sponsorluk,reklam olayını anlamak istemiyorlar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000